КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 907
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Кашкавал "Роса"- както го сложиш върху филият/пицата, така си остава след печене.

# 601
Кисело мляко Маджаров 4,5% Гъсто е , но няма никакъв вкус.

# 602
Никога повече няма да купя замразени пилешки дробчета и сърца на "Градус"(в зелена опаковка). След размразяване се оказа, че пакетът е пълен с кръв и вода, имаше само дробчета, сърцата липсваха. Иначе рекламата голяма- пилетата били отглеждани без хормони и лекарства.

# 603
  • София
Никога не купувам замразени. Взимам охладени, пък ако се наложи замразявам  Peace

# 604
Само веднъж взех пилешки дробчета от Лидл (не помня фирмата).
Голям късмет - ужасно горчиви бяха.
Отказах се изобщо да купувам сурови дробчета, а купени от топла витрина не съм улучвала толкова горчиви.

# 605
Никога повече няма да купя замразени пилешки дробчета и сърца на "Градус"(в зелена опаковка). След размразяване се оказа, че пакетът е пълен с кръв и вода, имаше само дробчета, сърцата липсваха. Иначе рекламата голяма- пилетата били отглеждани без хормони и лекарства.
и при мен бешесъщата работата като ги купувах.и цялото пиле съм купувала нищо особено даже малко се сви по-време на  пекане и не беше вкусно  Crossing Arms

# 606
  • гр.Пловдив
Кисело мляко ПЪРШЕВИЦА изядено до половината и забравено 18 дни в хладилника..направих си чудесно айрянче-без промяна на вкуса -все едно сега го отваряш Mr. Green Crazy

# 607
  • На края на вселената!
Кисело мляко ПЪРШЕВИЦА изядено до половината и забравено 18 дни в хладилника..направих си чудесно айрянче-без промяна на вкуса -все едно сега го отваряш Mr. Green Crazy
Кисело мляко Пършевица купих по препоръка на продавачка, в къщи детето искаше айран. Разбърквайки го в кофичката, парче стъкло колкото орех в диаметър. Добре, че този път аз хванах млякото, иначе често сами си ядат децата от кофичката.

# 608
  • Варна
Отказах се изобщо да купувам сурови дробчета, а купени от топла витрина не съм улучвала толкова горчиви.

Навярно е имало някоя жлъчка и се е спукала...

# 609

Навярно е имало някоя жлъчка и се е спукала...
Така предположих и аз, защото същото ми се случи със свински черен дроб миналата седмица.
Мислех си, че има грешка в моето усещане, но се потвърди и от другите.
Чудя се, като са направили белята, защо си пускат продукта? newsm78 Изгубиха ме като купувач на такава стока.

# 610
Пастет на Градус,няма вкус на пастет,горчи и не може да се маже,като гума е.

# 611

БИЛКА ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ГРОЗДЕ МАВРУД   - никога повече   Naughty  .
Изсушава кожата ти ли? Ако е така,за мен би бил идеален, понеже на мен дори и кремовете за мазна и комбинирана кожа ми действат омазняващо.

Не бих казала, че я изсушава. Не я хидратира и подхранва достатъчно и някакси кожата ми стои опъната, все едно съм си направила лифтинг.

# 612

Не е по темата, ама да си го напиша- за да не горчат дробчетата, първо леко ги сварявам, след това ги отцеждам и панирам. Няколко пъти случвах горчилка и се принудих да ги приготвям по този начин.

# 613
  • Пловдив

БИЛКА ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ГРОЗДЕ МАВРУД   - никога повече   Naughty  .
Изсушава кожата ти ли? Ако е така,за мен би бил идеален, понеже на мен дори и кремовете за мазна и комбинирана кожа ми действат омазняващо.

Не омазнява излишно, но и в никакъв случай не изсушава.
За мен - един изключително приятен дневен крем.

Аз също съм много доволна от този крем.Със смесена кожа съм.

# 614
  • Sunshine state
Брах, ще взема да си го купя.  Grinning Интересно как боклукът за един е съкровище за друг.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт