Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 551
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Христос Воскресе!!!

Наистина Воскресе!!!

# 121

Нека светлината влезе в сърцата ни и ги изпълни с любов!!!

# 122
Да е лек кръстът, който носите, да възкръсвате след всяка трудност, да се борите за щастието си с упоритост и търпение, мили мои приятелки! Обичам ви!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 123
Христос воскресе!Живи и здрави да сте вие и целите ви семейства!

# 124
Христос Воскресе! Здраве, мир и любов!

# 125
  • София

Честит Великден! Нека здравето и доброто настроение не Ви напускат цяла година! Велики дела да свършите, велики мисли да имате, велики да сте и вие!

# 126
  • Sofia
Христос Воскресе!
Много ми харесаха всички пожеления, особенно това на Люската, присъединявам се.  Simple Smile

Ето и моята втора и последна (за сега, до сряда Simple Smile ) доза от снощи.

И конците

# 127
  • Germany
Христос Воскресе! Живи и здрави да сте и вие и семействата ви! Много любов и топлина е домовете ви!

# 128
Добро утро на Великден и от мен!   bouquet

Морена превъзходни козунаци   chef  bouquet
Кой набори с яйцата?

# 129
  • София
Христос Воскресе !
Здраве и щастие за вас и семействата ви!   bouquet

# 130
Христос Воскресе-бъдете живи и здрави,много щастливи и нека късмета бъде винаги с вас!!!  bouquet
Хайде ето и един поздрав с част от моите произведения!
Скрит текст:

# 131
Писенце, много ти хубави произведенията  Peace
Лейдибърд, в нашата къща борецът се падна на мен  Flutter
Аз да ви кажа се изложих с диетата, не издържах  Embarassed Много се мразя, ама...каквото - такова. След празниците започвам на нова сметка, може задно с Марчето и Людачка, ако ме искат  Hug

# 132
Христос воскресе,дами!
Весел и приятен празник на всички!
Ние чакаме тати да си дойде от работа след малко.Всичко е готово.Дроб сърмата ми се получи много вкусна като за 1 път.Емо каза,че докато не си дойде баща му няма да чупи яйца.НО дядо великден му донесе и е много ухилен,и щастлив.
Писе невероятни творения!Спокойно можеш да си направиш бизнес с тези красоти!
 Hug

# 133
  • София
Добър ден, прекрасни!  Hug
Тук няма кой едно кафе да поднесе, ааааа....ядете още, а стига толкоЗ.. Grinning
Да се съберем, а, к`во ще кажете...

Вио, след празниците заедно с Людачка  минаваме на супичка само. Сутрин, обед и  вечер + салата.  Hug

# 134
Честит Великден и от мен!

Прекрасни творения сте показали, момичета! Вкусни козунаци, шарени яйца, празничното настроение в домовете ви да ви държи усмихнати и позитивни още дълго време! А диетите ще почакат, важното е да се чувствате щастливи!
Марче,   bouquet тъкмо време за кафе, че от ядене ще се пръснем вече! То пък и това време само за трапези предразполага-не спря да вали и трещи-една разходка като хората не направих!
Креми, почивай си, бързо възстановяване, няма как да е лека операция е това и много да се пазиш после!
Люси, Ма ко, Вио, Тити, Лейди, Морена, Славка, КонтесаHug!

Общи условия

Активация на акаунт