Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 555
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Креми, мила, благодаря приятелко, хем с Т, хем в болницата, хем мислиш за нас! Hug
Какво казват докторите за тази температура?

Марче, много са ти красиви козунаците, разглеждах ги и се чудех как си ги завъртяла така... Може би не ти се получи както си искала, ама не казвай на тези които не знаят Laughing Hug

Моренка, чудни са ти козунаците...

# 106
  • София
...........
Марче, много са ти красиви козунаците, разглеждах ги и се чудех как си ги завъртяла така... Може би не ти се получи както си искала, ама не казвай на тези които не знаят Laughing Hug
..........
Ааааааааааааа, не са толкова красиви. Тук при нас има две майсторки на красивите козунаци. Вале, къде си, докъде стигна, мила.??

# 107
# 108
Добър вечер, момичета!
Страхотно сте се справили всички с приготовленията за празника! Уморително сигурно е било за всички, аз също съм гроги, но щастлива и спокойна, че всичко съм направила сама! Не ми се получиха много добри козунаците, то и така очаквах-точно за Великден да ги сгафя малко, но не са и за изхвърляне де-ще ги ядем. Три дози, първата най-хубава, втората средна хубост, а третата замалко да изхвърля тестото, но го спасих. Цялата къща ухае вкусно!
Чакам последните козунаци да се изпекат, масата е сложена и сядаме да посрещнем най-светлия християнски празник! Тук вали, но ще отидем и на църква, по традиция винаги ходим!
Пожелавам ви хубава, спокойна вечер, с много топлина и доброта в душите да посрещнете Христовото възкресение! Нека то донесе на вас и семействата ви здраве, мир, любов и сбъднати желания!

# 109
  • при късмета
Креми, колко е Т? Сигурно е само реакция, пиши какво казват докторите
Страхотни козунаци сте спретнали. На нас поне малкия за утре ни остана, че замалко и аз пак да правя. Следобяд от седене реших едни пиленца да направя, пак не приличат много  Mr. Green Този път с рецептата за кифличките на Марчето. Тестото по тази рецепта много слуша и лесно се връзва на възел. Обаче много се надуха, преядоха с нещо тия пилета  Mr. Green и позагубиха форма

Светли и спокойни Великденски дни ви пожелавам. Радостта, светлината, обичта и здравето да са в душите и домовете ви

# 110
  • Fort Worth, TX
Кой каквто да казва , че била лека операция не е вярно.Корема боли зверски от газа, с който го ннадуват.Сега ще чакам да се резорбира.Включиха ми аб.Гледат ме много и добре се грижат за мен.Вероятно от самата операция е всичко.Ще си седя и утре.

# 111
  • София

Това е от мен за този Великден. ТолкоЗ. Май се уморих, но съм доволна.  Simple Smile

# 112
  • София
Браво, Марче!

# 113
Добра вечер   bouquet

Изкарахме страхотен ден, но аз незнайно защо много се изморих, та и подремнах  hahaha
Марче страхотни козунаци!!! Хващай едно питие и дигай краци вече!
Креми – няма малка и голяма операция – все е операция – при теб май се комбинира и с вируса от малкия... Hug Praynigпочивай и не го мисли – ще мине! Hug Hug Hug
Лус страхотна снимка с наборите   hahaha Твоята подготовка за Великден най ми харесва, а процеса на боядисване ми е мноооого познат/за чистенето после няма да кажа  Joy/
Валееее златни ръце имаш   chef  chef  chef  bouquet
Морена много ми хареса цветната захар - като за изложба са станали козунаците   bouquet  chef
Ма ко и моите пиленца и таралежи се надуха и станаха в реални размери  hahaha
Хортензия направи ли кукленската къща?
Бонболина, Стади, Вио, Славка, Смърфи, Тити, Кокона, Елинор, Контеса...  bouquet
Мисля че всички се справихме блестящо с подготовката за празника!!!!
НЕКА  НИКОГА  НЕ  ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ  ГОСПОД  НИ  Е  СЪЗДАЛ  ЧОВЕЦИ И  ВИНАГИ  ДА  НОСИМ  ЧОВЕЩИНАТА  В  СЕБЕ  СИ!

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 23:25 от Ladybird_

# 114
  • Germany
Креми, на мен ми бяха казали, че колкото повече се движа, толкова по бързо ще се резорбира газа.
Весели празници на всички!

# 115
Мони   bouquet

# 116
  • София
Оф, ма Калинке, шАмеумориш... Joy

Не зная дали искам твърдо да пийна, но едно капучино с голямо удоволствие ще му дръпна. На църква няма да ходя, вали дъжд, студено е. Я, Мичето да си стои вкъщи да не се поболее.
Къде сте, бре?? Тука много хора липсват и ще извадя червения молив да пиша У тефтерО....

# 117
  • при късмета
Ей мъ, Марче
Надуших шампанското на Калинка и доприпках веднага
Времето е ужасно, а отиде на църква, а се разболя. Да стоиш мокър на тези Т със сигурност ще ти докара нещо.
Ще чакам още 5 минути Христос да възкръсне и ще лягам

# 118
  • при късмета

Христос Воскресе!

Да има светлина и радост за всички!

# 119
  • София
Христос Воскресе!
Да има светлина и топлина в сърцата ни!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт