Кои дамски превръзки са най-добри?

• 1 218
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте! Нова съм в този сайт така че не съм много наясно как работи... Моля да ме извините..

Вчера сутринта станах на 12 и като станах- какво да видя- кръв! Почнах да крещя и да се паникьосвам, не бях много сигурна какво ми става. (Бях чувала за менструация, но нямам майка която да ми обясни)  Cry Аз живея сама с брат си откакто мама умря когато бях на 5... Той тогава беше на 19 и реши да се грижи за мен. Сега той ми е единственото семейство.. Та като влезе в стаята ми и ме видя в кръв разбра че ми е дошло.. Обясни ми там каквото си знаеше но имах още много въпроси (затова се регистрирах тук) Та отидох нали сама да си купя превръзки но аз  си нямах представа кви да взема  ooooh! взех едни които бяха 100 за 1 левче (едни лилави) ама като ги сложих- след 10 минути пропуснах  #Crazy Сложих още една- почна да ме запарва, да ме сърби и т.н. и ПАК пропусна!!  #Cussing out
       Така че МОЛЯ да ми обясните точно кви превръзки да взема и въобще ако може някви съвети за цикъла защото брат ми нали няма как да ми каже...  Embarassed

# 1
# 2
Най-лесно би ти било да влезнеш в някоя аптека и да помолиш  за помощ в избора. Ако си с чувствителна кожа има такива, които са  Sensitive. Има по-абсорбиращи за първите дни от менструалното течение и т.н.

# 3
Аз ползвам много видове превръзки. . Обичам да си ги колекционирам така да се каже  Laughing Любими ми са libresse(maxi) розови и нощни; everbel light (оранжевите) и always разбира се но памучни Crossing Arms Мога да си снимам колекция та за вас ако искате Blush
   Поздрави Peace

Как така хем не знаеш какви, хем ги колекционираш и ползваш много видове...

И такива 100 бр. за 1 лв няма  Laughing

# 4
  • София
Много глупава пързалка.

# 5
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
До ден днешен не разбрах за какво се борят авторите на такива теми?  newsm78

# 6
Nqmam dumi prosto......

Grymni se!  #2gunfire

# 7
  • София