Отговори
# 240

И  за  Кямран  е голямо изпитание с тази Зелка- трудно е да се спревиш с фанатизирени личности.

Пълна отврат!

# 241
  • Враца
Здравейте, момичета!  Hug

Нагнаг, благодаря за този диалог    bouquet  bouquet  bouquet

Кямран няма да го коментирам, вие сте казали всичко, което и аз си мисля за него. Само ще кажа, че вече много затъна, не знам как ще излезе от това положение  Thinking Thinking

За Азеля - мисля си, че Кямран ще остане в къщата и, все пак става въпрос за "нападение" над жена и страх, а той винаги е готов да помогне на приятел, и не само. Азеля след това как ще представи това оставане, вече е въпрос. ooooh!

Фериде не попадна на добро място, но смятам, че Мурат няма да смее да пипа тук.  Laughing Laughing

Да си припомним представянето му. Няма да имат време да развият тази линия подробно, но все нещичко ще разберем за него  Laughing Laughing

Цитат
Кямрана из "Чалыкушу" ждут тяжелые дни!

Шюкрю Озйылдыз, который сыграет Мирзаде Мурата в сериале "Чалыкушу", станет соперником Кямрана.
Жизнь инспектора Мурата, служащего в Министерстве здраовохранения, кардинально изменится после знакомства с Фериде.
................

Информация и перевод: Инесса Маликова

Но ако и следващите 2 епизода вървят с това мудното темпо на 28еп, не знам какъв завърщек на сериала ще гледаме. Направо съсипаха хубавата история. Кямран от книгата - "Жълтия скорпион" започва да ми харесва повече от "нашия" Кямран  Laughing Laughing Laughing  (нашият го направиха най-черния персонаж напоследък  ooooh!)

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 14:25 от mama_an_ji

# 242
НАГ  bouquet
Мурат явно е озлобен от това, че жена му го е напуснала. Предполагам, че той е виновен за това/ пчелата не бяга от меда/, но пък очаквам Фериде да му чете едно "конско" и да го накара да се осъзнае и промени. Зад надутата физиономия и държание най често се крие слаб характер.

Peace
Цитат
Жизнь инспектора Мурата, служащего в Министерстве здраовохранения, кардинально изменится после знакомства с Фериде.
................
Цитат
И  за  Кямран  е голямо изпитание с тази Зелка- трудно е да се справиш с фанатизирани личности.
Ако е достатъчно силен, ще се справи. Аз мисля, че няма да остане при нея, физиономията му не беше на очарован от предложението човек, по скоро обратното.

Сетих се за момента, когато Фериде написа 40 пъти "ние се разделихме". Дали ще го използват това за края на сериала или само за да докажат, че тя е по силната в двойката Ф& К. Или пък са имали нещо друго в предвид.  newsm78

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 14:32 от Snake777

# 243
  • Враца
Снежи, този рейтинг какъв е?

Тук намерих и друг рейтинг
(Това от коментарите под рейтинга - Тотал 14, АВ 9)

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 14:43 от mama_an_ji

# 244
  • Враца
Най-тежкият момент от 28 еп за мен: Sad
Всички болки и обиди се изляха на черната дъска  Sad

http://vk.com/video_ext.php?oid=98108400&id=168904979&ha … 106e360d&hd=1

Статията за наградата за идеална двойка
Дано утре  ги видим на обща снимка извън сериала  Praynig
2014 İdeal Dizi Çifti Seçilen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in Plaketleri Pazartesi Teslim Edilecek | Dizi Film Platformu TelevizyonDizisi.Com
http://www.televizyondizisi.com/index.php/2014-ideal-dizi-cifti- … Yj50pGFSM.twitter

# 245

С този поглед Кямран по скоро би наругал Азеля, отколкото да остане при нея.

# 246
# 247

Мами съгласна!

Нямаше за Фериде по- силен и драматичен и тъжен момент  изпълнен с отчаяние от този пред черната дъска. Sad

Ако беше срещу  Кямран щеше да и е по- трудно -Този тъжен , умоляващ изпълнен с любов поглед трудно се преодолява. и  беше  по- лесно.

# 248
Момичета, и аз мисля, че Кямран няма да се подлъже. Веднъж вече отиде при Нериман и го заключиха, едва ли пак ще попадне в същата ситуация. Погледът му говори за недоверие и подозрителност.

А Мурат, видяхте ли му насълзените му очи, когато намериха Гюлче. Струва ми се, че не е лош човек, но много наранен от измяната на жена си. Поведението му е нормална реакция, нещо като автоагресия, наказва себе си и нея също, чрез безразборните връзки. Може би наистина дръпнатата и независима Фериде, ще го постави на мястото му и ще му помогне да се съвземе от травмата, да прости на жена си или поне да се опита да я разбере, да се справи с гнева си, да не издига стена между себе си и околните.

Наг, благодаря за превода. Думите на градинаря не говорят за истински зъл и опасен човек.

# 249
  • Враца
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Цитат
[quote name='Olg1' date='4.5.2014, 2:56' post='497192']
Да я вообще в недоумении, нам зачем все это показывали?
Если не ругались, то плакали...
Азелья - соблазнительница с мазохистскими наклонностями ( по руке - то как саданула дверью), Фериде с куклой Вуду да иголками ( куда подевалась наша добрая девочка)...
вопящая Нериман, очнувшаяся от комы...
Сценаристы не просто курят, они , по- моему, больны на всю голову...
Кямрана мне жалко сегодня : иголками истыкали, всяких слов неприятных наговорили, про расставание 40 раз обнародовали, ревновать заставили, в долги залез... Да еще Азелья так и норовит по ручкам  погладить ...Печалька...(((

Девочки,спасибо за компанию
[/quote]

# 250

Кямран ...... Naughtyстига с тоя пръст !

Губиш моето момче ,и то много!

# 251
Не съм съгласна напълно с мнението на руската девойка.
Азеля я разбирам, не я оправдавам. Момичето е обещало и решило да отмъщава, но май не е чак толкова злобна и не знае как да го направи. Не ми изглежда влюбена в Кямран, та да го кани в леглото си, има някаква идея, ама на мен не ми ясно точно каква е. Може би иска да е сигурна, че Фериде ще го напусне окончателно, ако разбере че той е бил с нея?  newsm78
Това с куклата не ми е понятно напълно, но пък може би искат да ни внушат, че Фериде е толкова ядосана на Кямран от мизерията, която и направи с Мурат, та затова се върза на приятелките си. Според мен можеше и без тази сцена.
И за разлика от нея, аз не съжалих Кямран, особено като гледах как я влачи по коридора.  #2gunfire Или пък как притиска всеки път Юсуф заради Фериде. И размахания пръст също е дразнещ Себи.

# 252

И с какво заслужи Фериде цялата тази каша  newsm78

Затова  ,че си продаде конака заради Кямран newsm78

Или ,че искаше да се дипломира и да е  независима  newsm78

# 253
Този конак май само по документи беше нейн. Всички се чувстваха там като у дома си, само Фериде като гостенка. И най хубавата стая е била на Кямран.  newsm78
Фериде искаше да се дипломира и да е независима, но Кямран имаше друго виждане за съпругата си. Добре, че Сефейтин му начука канчето, та той малко промени виждането си. Права е Ан жи, че филмовия Кямран е много по гаден от книжния.

# 254
  • Враца
 И с какво заслужи Фериде цялата тази каша  newsm78
Затова  ,че си продаде конака заради Кямран newsm78
Или ,че искаше да се дипломира и да е  независима  newsm78

За да си тръгне Фериде, изобщо не беше необходимо да стигат дотук с образа на Кямран.
Можеше да го съхранят поне малко.  #Cussing out
Много отдавна тя трябваше да е тръгнала нанякъде (да е взела решението да се разделят) и сега можеше вече да се връща  Laughing Laughing Laughing Laughing Премислили живота си и двамата и осъзнали,  че са един за друг. А сега - какво - пълен бъркоч  ooooh! ooooh! ooooh!
След лъжите на Кямран предните епизоди си мислех, че няма вече с какво да ме ядоса повече, ама явно е имало - пълен е с изненади (този пръст дето го размахва на Фериде, на мен ми вдига адреналина ooooh! ooooh!) (сетих се за това, че изгледах на спокойствие епизода пак  Laughing Laughing)

Този конак май само по документи беше нейн. Всички се чувстваха там като у дома си, само Фериде като гостенка. И най хубавата стая е била на Кямран.  newsm78

Снейк, въпросът с този конак изобщо не ми се изясни и няма шанс да се разбере нещо повече за него. А и има много други неща, които останаха неизяснени и висящи. Но каквото, такова.  И мойта кошница беше препълнена в началото, а какво стана  ooooh! ooooh! ooooh!
 Laughing Laughing

Мислех да постна само една снимка, ама се унеох в писаници  Laughing Laughing
Ново фото

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 17:16 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт