Отговори
# 480

Бу зад кадър в снимките  за Пепси кола.

https://vk.com/video227804649_169154675?list=516c019360f2a03426

Себи, благодаря ти много мила, но какво направи с този клип сега?
Има да се въртя в леглото.. Wink
 Heart Eyes

Хайде бай..

# 481

И аз мисля , че Мурат   трябва да ходи да спи   Wink и да ни остави да се насладим на  финалните серии.

Откъде го измислиха и него  ,ама май Кямран трябваше да изживее и това за да прегърне здраво и завинаги Фериде.

НАГ Laughing ами ще спим и сънуваме .......

Лека нощ! Hug Hug Hug

# 482
# 483
Такъв финес, чистота, красота и съвършенство излъчват и двамата..
Да им се насладим на макс..

Хайд,  вече наистина лека нощ..
Спокойни сънища на всички! txtloves

# 484
Цитат
И аз мисля , че Мурат   трябва да ходи да спи   Wink и да ни остави да се насладим на  финалните серии.
Аз пък си искам Мурат.  Wink За този епизод се жертвах и току що го изгледах с руски превод, но си чакам и българския. Та като сравнявам двамата герои, на мен повече ми допада Мурат. И той е чешит като Кямран, но поне не крещи като него.

Ан жи   bouquet за инфото от снимките. Фериде явно ще е булка, но дали няма да стане булката беглец? И няма да се жени за Мурат, а за Кямран. Щото Мюнивер ще и отвори очите за бебето. Не знам обаче как ще го обича този Кямран, аз като изгледах епизода с 200км/час ще съм избягала от него. Ама тя като си го иска, халал да и е. Няма аз да си троша главата с него, я.  Simple Smile

# 485
  • Враца
Снейк,  Laughing Laughing Laughing Laughing
Тя ще го "превъзпита"   Laughing Laughing

Иначе са Ф и К разкошни като двойка (поне на мен ми допадат много). Очите ми са се лепнали за тях.  Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
Bonya Qasanova
Mary, fotka vilojena 7 qo sentyabrya mi tolko seycas dobralis do nix)

Тази сснимка е от времето на първите епизоди  Simple Smile

# 486
Снейк,  Laughing Laughing Laughing Laughing
Тя ще го "превъзпита"   Laughing Laughing

Иначе са Ф и К разкошни като двойка (поне на мен ми допадат много). Очите ми са се лепнали за тях.  Heart Eyes Heart Eyes
На мен чисто визуално са ми също много симпатична двойка Фахрие и Бурак. Но Фериде и Кямран вече не ми допадат като двойка, защото виждам че те са твърде различни един от друг. Особенно след 28 епизод. Фериде за мен е много силен характер и е девойка, която иска и отстоява принципите си, идеите си. Докато Кямран все повече ми прилича на ориенталец, европейското у него е само докторското. Та дано успее да го превъзпита.  Peace

# 487
Уси  Laughing , аз уж бях зяспала , но ти ме разсъни с тоз Мурат. Mr. Green

Да  ме извиняваш ама  какво да си помисля за мъж който се прибира в къщи , знае ,че много трудно е намерил гувернантка за палавата си дъщеря и си влиза  в кабинета  без да я поздрави. newsm78
Маниакален ПРОСТАК!

Наистина си лягам ,че много  съм изморена Sad smile3522 smile3524

# 488
Уси  Laughing , аз уж бях зяспала , но ти ме разсъни с тоз Мурат. Mr. Green

Да  ме извиняваш ама  какво да си помисля за мъж който се прибира в къщи , знае ,че много трудно е намерил гувернантка за палавата си дъщеря и си влиза  в кабинета  без да я поздрави. newsm78
Маниакален ПРОСТАК!
Мурат не е никак идеален, все още не го познавам, а от видяното до момента го предпочитам пред Кямран. Аз в Кямран видях нещо много по лошо от "Маниакален ПРОСТАК".
Но аз отдавна съм във форума, та са ми ясни пристрастията фенски - щом играе любимия актьор, той е идеалния герой. Дори да е брутален убиец, пак ще се намери оправдание за действията му. Така действат по голямата част от фенките.  Wink На мен не ми пречат, аз си гледам героите и коментирам тях. Естествено от позицията на моите принципи.

# 489
  • Враца
Аз Мурат изобщо не го харесвам засега (дори и на външен вид).   Дано тази надменност е само защитна реакция от негова страна, след неблагоприятно стекли се обстоятелства в неговия живот.  Praynig

Снимки качени преди десетина минути (втората е от стаята с детето - тя е пак отначалото на сериала, но сега пак я слагат)
Явно снимките продължават (ще ни намекнат в половин епизод за някаква Анадола, за да ни замажат очите.) Поне помнят какво са ни показвали в първи епизод, за да го довършат логично  Laughing Laughing Laughing Laughing

Как ще сместят толкова материал и информация в един епизод  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Сигурно ще е дълъг 5 часа  Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 00:33 от mama_an_ji

# 490
Добро утро. Hug Hug Hug

Благодаря за снимките и инфото.     bouquet

На мен актьорът, който изпълнява Мурат, визуално ми харесва много повече от Бурак.  Peace И двамата мъже са хубави, но Шюкрю повече ми допада.  Heart Eyes Като образ не мога да го оценя от една серия.  Peace Обаче мнението ми, че Фахрие и Бурак са страхотна двойка се запазва и съм си за КямФе, въпреки недостатъците на Кямран.   Heart Eyes Wink Толкова неща преживяха двамата и така се обичат, не може да не са заедно накрая. Praynig Подкрепям, че това е една от най-добре изиграните любови на екрана за този сезон, въпреки кусурите на сериала.  Heart Eyes Peace Другите ми фаворити са Бергюзар и Кенан.  Wink

И на мен не ми го побира умът как в две серии ще ни покажат дипломиране, заминаване, Анадола, събиране, сватба?!?  Shocked То, че ще е претупано - ясно, ами дано не ни остави горчив вкус в устата. Praynig

Хубав ден.       bouquet

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 08:42 от ·٠•Snejka•٠·

# 491
Heart Eyes
Добро утро,чучулиги! Снежи,блaгодaря зa сутришнтa дозa кaфе  bouquet

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 08:17 от little_miss_trouble

# 492
Добро утро Hug Hug Hug

Снеже  bouquet с голямо удоволствие си пия кафето и се радвам на снимката на Бу и родителите му с Фахрие. Дано не е монтаж. .
Нормално е да се снимат  в края на сериала та те са главните герои.

Heart Eyes
Добро утро,чучулиги! Снежи,блaгодaря зa сутришнтa дозa кaфе  bouquet

Лите Heart Eyes

# 493
Добро утро!  Hug
Снеже   bouquet
Цитат
Дано тази надменност е само защитна реакция от негова страна, след неблагоприятно стекли се обстоятелства в неговия живот.  Praynig
Аз очаквам, че това при него е по скоро защитна реакция. Ще видим утре как ще ни го покажат.
И на мен в лице повече ми харесва Мурат/Шукри/. Има широко отворени очи, които говорят за открит характер. По принцип съм резервирана към хората с притворени очи.
А тази снимка на Фахрие със семейството на Бурак не е ли отдавна?  newsm78
Хубав ден и приятни емоции.  Hug

# 494
Привет дами! Hug Laughing Laughing Laughing

Трудно преживявам скорошната раздяла с Кямран и Фериде Cry Cry Cry   Crossing Arms, а "Дързост и красота" продължава... ooooh!

Снимките са стари, но  много ми харесват. Предполагам, че имат още много общи снимки, които ще имаме честта да видим скоро. Laughing Laughing Laughing

Ето още една, маалко по-фокусирана Joy Joy

Тази снимка на мен ми се вижда обработена  newsm78 На Бурак вратът му липсва сякаш  Rolling Eyes, а Фахрие е със странна фигура, но карай, нали снимката е обща Joy Laughing

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 11:06 от lilitoKoleva

Общи условия

Активация на акаунт