Бу зад кадър в снимките за Пепси кола.
https://vk.com/video227804649_169154675?list=516c019360f2a03426
Себи, благодаря ти много мила, но какво направи с този клип сега?
Има да се въртя в леглото..

Хайде бай..

За този епизод се жертвах и току що го изгледах с руски превод, но си чакам и българския. Та като сравнявам двамата герои, на мен повече ми допада Мурат. И той е чешит като Кямран, но поне не крещи като него.
за инфото от снимките. Фериде явно ще е булка, но дали няма да стане булката беглец? И няма да се жени за Мурат, а за Кямран. Щото Мюнивер ще и отвори очите за бебето. Не знам обаче как ще го обича този Кямран, аз като изгледах епизода с 200км/час ще съм избягала от него. Ама тя като си го иска, халал да и е. Няма аз да си троша главата с него, я. 

На мен не ми пречат, аз си гледам героите и коментирам тях. Естествено от позицията на моите принципи.

И двамата мъже са хубави, но Шюкрю повече ми допада.
Като образ не мога да го оценя от една серия.
Обаче мнението ми, че Фахрие и Бурак са страхотна двойка се запазва и съм си за КямФе, въпреки недостатъците на Кямран.
Толкова неща преживяха двамата и така се обичат, не може да не са заедно накрая.
Подкрепям, че това е една от най-добре изиграните любови на екрана за този сезон, въпреки кусурите на сериала.
Другите ми фаворити са Бергюзар и Кенан. 

с голямо удоволствие си пия кафето и се радвам на снимката на Бу и родителите му с Фахрие. Дано не е монтаж. .

, а "Дързост и красота" продължава... 

На Бурак вратът му липсва сякаш
Препоръчани теми