Отговори
# 225
  • Враца
А. хоть на эту ночь останьтесь

Край!!!   Laughing Laughing

# 226
Многозначително погледна А. Ще видиме.

# 227
Забравих да благодаря за преводите.  bouquet

# 228
А. хоть на эту ночь останьтесь

Край!!!   Laughing Laughing

Аха, поне тази нощ останете....а иначе може и утре....и вдругиден.... Laughing обаче К погледна подозрително.

Лека нощ!

# 229

Вале Hug

Мисля , че Кямран усети нещо нередно в доста интимнито задържане на ръката на  Азиля върху неговата.

Последно присви очи и я погледна не , в никой случай не похотливо.

Пък  Мурат се разкрещя нещо доста неадекветно ,като полковник строил ротата си  newsm78

Утре повече разбори ,а сега smile3524

# 230
Ан жи  bouquet
Основните моменти са ясни, подробностите с превода.
Цитат
Не ми е ясно как за два епизода ще стигнат до сватба, след всичко, което се случи и си казаха (ако имат предвид сватбата  на Фериде и Кямран, разбира се , а не на някой друг  
И аз не виждам кого ще женят.  #Crazy
Очаквах Фериде за Мурат да я женят, но щом майката е жива, малко невероятно ми се струва.  newsm78
Чакам фрагман, ама няма. Да не би другата седмица да нямаме епизод?  Sad
Лек нощ!  Hug

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 01:45 от Snake777

# 231
  • Враца
Лека нощ и от мен!  Hug

# 232
Добро утро. Hug Hug Hug

Не издържах докрая, ама малко ми остана и наваксах преди малко.  Peace

Маме,  Hug благодаря за преводите.    bouquet

Ужасно поведение на Кямран - ако така се търси извинение от жена... ooooh! Не мога да го оправдая нито за миг за крясъците и влаченето по коридора. Peace

Хубав ден ви желая.   bouquet

# 233
Здравейте Hug Hug Hug

Снеже   bouquet пия си кафето и още си мисля за 28  серия.

Наистина не мога  да оправдая поведението на Кямран по този начин да реши  проблемите около Фериде.

Иска ми се да го разбера ,защото той нямаше да изостави Фериде сама да се справя с таксата за пансиона ,събра я макар и трудно  но закъсня и тя нямаше изход.Защо не говори за това с нея , а ходи да лови жаби Laughing
В сложни ситуации влюбените трябва да говорят , да се карат , но да кажат какво мислят.
Кямран с неговата избухливост само губи.
Как ли ще спечели отново Фериде и то само за две серии като се мотаха цели 11.... newsm78

# 234
Привет, wavey wavey wavey на мен пък ми станаха по-интересни другите сюжетни линии, какъв е този Мурат бей и къде е жена му; какво ще стане с Мюжгян и Юсуф, с Нериман и бебето, какво цели Азеля.

Направи ми впечатление, че Бесиме продължава да живее в конака, без никях. Забравиха ли, че според техните закони, тя трябва да се ожени за друг, преди да се върне отново при Сейфеттин бей.

А Кямран може като лекар да използва европейкия опит и да е революционер в използването на достиженията на медицината, но по характер си е типичен турчин - ревнив и деспотичен. Фериде обаче го пече на силен огън.

# 235
Привет!  Hug
Снеже, Себи   bouquet
Кямран наистина е ужасен. Спомням си как се прие моето мнение за него в началото, че е грубиян. Wink Ами такъв е. С кого ли не се е държал грубо досега, май само на Мюжгян и се размина агресивния му характер. Ама не е късно, все още има време, особено ако разбере нейните чувства към Юсуф. За мен Кямран е глезанчото на мама и тати, та затова се държи с всички високомерно и арогантно. Въобще не си дава сметка за поведението ни в болницата, ни в училището, ни в къщи.  Ама той ако знаеше, че назначението му в училището, после в болницата е с протекции, може би малко ще свали гарда. Ядосана съм му, та затова се връщам към стари моменти.

Цитат
Как ли ще спечели отново Фериде и то само за две серии като се мотаха цели 11....
Аз го виждам единствено, ако се наложи Фериде да го съжалява и успокоява отново. Wink

Ами ако наистина са решили да оженят Фериде за Мурат? Все пак в книгата тя се ожени за доктора по неволя. Ама и Мурат е загадка с тая съпруга, дето не е при него - разведен ли е, тя е избягяла от него или пък е психично болна и е в лечебно заведение?
Ако и днес не се появи фрагман, започвам да си мисля, че другата седмица няма да имаме епизод. Е ли е възможно и този епизод да е бил сниман преди решението за спиране?  newsm78 Ако е така, в последните 2 епизода много голям тъгъдъг ще има.
Цитат
... на мен пък ми станаха по-интересни другите сюжетни линии, какъв е този Мурат бей и къде е жена му; какво ще стане с Мюжгян и Юсуф, с Нериман и бебето, какво цели Азеля.
И на мен.

Хубав ден!  Hug

# 236
 Hug
  Здравейте,момичета
Много ми е приятно да ви чета и ще споделя какво мисля за съпругата на Мурат.Според мен може да използват историята на майката на Мунисе от книгата,която беше пропаднала жена.Малката по описание много прилича на Мунисе от книгата, руса и нежна като ангел.Обаче не ми хареса как завърши серията снощи.Кямран ще устои на Азеля,надявам се.Фериде от друга страна остана в къщата на този Мурат сама,той си уволни служителите.Дано не ни разочароват с финала,защото гледахме толкова красива любов и накрая ако ни приземят много грубо,незнам какво да кажа.
  Приятен ден на всички   bouquet

# 237

Много ми е приятно да ви чета и ще споделя какво мисля за съпругата на Мурат.Според мен може да използват историята на майката на Мунисе от книгата,която беше пропаднала жена.Малката по описание много прилича на Мунисе от книгата, руса и нежна като ангел.Обаче не ми хареса как завърши серията снощи.Кямран ще устои на Азеля,надявам се.Фериде от друга страна остана в къщата на този Мурат сама,той си уволни служителите.Дано не ни разочароват с финала,защото гледахме толкова красива любов и накрая ако ни приземят много грубо,незнам какво да кажа.
  Приятен ден на всички   bouquet
Наистина това дете прилича на Мунисе. И историята и малко съвпада с книгата. В романа май имаше една друга история - Фериде беше наета за учителка на дете в Анадола, но какво се случи тогава, спомени нямам.  Embarassed Та сега може да забъркат миш-маш от всички истории и накрая да се получи едно голямо нищо.  ooooh!
Ако знаехме какво точно разказа градинаря на Юсуф, щеше да е добре. Ама без разказа, аз не се притеснявам за Фериде, останала сама в къщата с Мурат. Тя вече е силна и вярвам, че ще справи с всяка ситуация. Освен ако снимките на актьора Мурат със скелета не са някаква подсказка за нов Селим.  #Crazy

# 238

Ако знаехме какво точно разказа градинаря на Юсуф, щеше да е добре. Ама без разказа, аз не се притеснявам за Фериде, останала сама в къщата с Мурат. Тя вече е силна и вярвам, че ще справи с всяка ситуация. Освен ако снимките на актьора Мурат със скелета не са някаква подсказка за нов Селим.  #Crazy

Здравейте,

ето това казва градинаря на Юсуф:

„Градинар:    От скоро съм тук, но по всичко личи, че няма да е за дълго.
                   Собственикът не ми харесва.
Юсуф :          Какво има, какво лошо видя от него?
Градинар :     Нищо лошо не ми е направил, нормално богаташко поведение.
                    Заповядват ми, изпълнявам, но..Човек очаква мило и сърдечно отношение.
                   Но това при него липсва, ходи с навирен нос. И без това е изпуснал жена си.
Юсуф :         Аз бях чувал, че е починала?
Градинар :     Хрумнало й и избягала. И след това този човек  е с тази, която
                    му се изпречи на пътя..
                     Нали ме разбираш..Много жени съм довеждал и изпращал. Сред тях имаше
                  и такива, които бяха на възрастта на дъщеря ми.
                        Този човек е зъл (лош,за нищо не става).”

Поздрави,

# 239

Наг Heart Eyes    bouquet

Мале..... на какви пачи яйца се насади  Фериде Shocked

Тоз  Мурат  не е лош външно ,но му хлопа дъската.Горката Фуриде ,дано се справи и с  това изпитание Cry

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 14:01 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт