Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 984
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Злати напълно съм съгласна  Peace Радвам се, че Еркан си прави сам подаръци. Преди да започне да играе в Дила ханъм си беше направил подобен подарък - нвова кола, след това през лятото в почивката между двата сезона си купи яхта. Сега си е сменил колата. Много работи момчето, печели добре и с право си позволява подобни удоволствия.
Момичета с основание съм се притеснявала за Сиси ooooh!
Скрит текст:
От времето в което не се е появявала в темата са ходили със съпруга й по болници. Дано вече нещата да са се оправили. Желая на съпруга й бързо оздравяване  Peace Сиси поздравява всички момичета от темата. В момента няма интернет и след като оправи нещата ще се появи. Поръча да ви кажа, че всички много, много ни обича  Heart Eyes

# 151
# 152

Нашата красавица отново изчезна.....

# 153

Ayca Varlier.

# 154
# 155

Пънар от Перла.....

# 156
# 157
Добро утро  Coffee
Желая ви прекрасен слънчев ден  Flowers Sunflower и много късмет  Flowers Four Leaf Clover

# 158
  • Русе
Добро утро!  Hug

Сиси  Hug липсваш ни, така че  Praynig надявам се всичко при теб бързо да се оправи!  Peace

Ани  Hug днес рано си сколасала да се явиш, дали хубавото време не  Wink те привиква навън?  Simple Smile

Аз... ще се възползвам от ''поканата'' му  Laughing

Хубав ден ви желая!  Hug

# 159
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани HugСвети Hug

Сиси Hug,дано всичко да се оправи! Praynig

И Мел не е минавала скоро! Hug

При нас е облачно,но поне не вали! ooooh!

Днес има доста празници!Честито! smile3525

-Св.св.Кирил и Методий!
-Ден на библиотекаря!
-Световен ден на молитвата!
-Празник на майката в Турция!(отбелязва се втората неделя на м.май)

Приятна неделя! Hug

# 160
Привет  wavey
Цвети  Hug и моите теменужки в момента цъфтят  Peace
Злати  Hug много празници имало днес  Peace Със закъснение честит имен ден на всички, които празнуват днес  smile3525 Не знам защо, но за мен празника е на 24 май....Много любим празник. Дори ми се искаше това да бъде празника на България, но умните глави измислиха друго....

# 161

Cappadokia - E. Petekkya

# 162
Ани Hug,и аз си смятам 24 май за най-бълг.празник!А днес е по църковно,с 13 дни назад! Peace

# 163
Злати тази семейна свада не съм я гледала - по това време бях в болницата...Трябва да видя кои епизоди бях пропуснала и да я изгледам....Много люта тук Джерен  Grinning А пък Йомер го стяга възела  hahaha

Преди малко гледах снимки на Сонгюл....Все повече си мисля, че ще бъдат добри партньори на есен....И двамата - Сонгюл и Еркан държат на качеството на играта и ще им се получи...Все още не са публикували инфо как ще се казва сериала.....

Да видим и нашата ханъм какво ще играе....

Оказа се, че и тя е много упорита. Използваха дубльорка, когато Дила падаше по стъпалата - Султан когато ги беше намазала със сапун и когато Дила загуби бебето....
Хатиджето се справяше и с язденето на кон...Еркан каза, че няколко пъти е падала, но това не й е попречило да продължава да язди....

Това е дубльорката.....

# 164
  • Русе
Привет и в този час!  Hug

Днес малко послънчасах  Wink, поошетах и... си изпратих госта, та... сега съм пак в обичайното русло  Peace

Ани  Peace и аз съм оптимист за партньорство на Еркан и Сонгюл  Peace

А колкото до ханъмата / Хатидже/...  Thinking кой знае дали ще има нов проект?  newsm78 Тя не готвеше ли сватба за лятото?  newsm78 Ако е така...  Thinking току и още нещо друго може да иска  Wink

Общи условия

Активация на акаунт