Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 985
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Цвети есента имаше приказка, че ще се женят с Бурак, но той след това опроверга новината - каза, че и това ще се случи когато му дойде времето....А пък и Хатиджето още е малка.... Grinning Ако не се лъжа май беше родена на 02.08.1983 година.... Thinking И тя като теб е лъвче....

На Айча вече й е време, ама май и там нищо нЕма да стане.... Naughty Те се разделиха с Емир още миналата година...Беше казала в едно интервю, че е сама.... Thinking

# 166
Цвети май ще излезеш права....

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/152732.aspx

На 29.04. когато са празнували рождения ден на майката на Хатидже, журналисти отново са ги питали. Бурак казал, че са заедно с Хатидже от 3 години. От тях 2 години тя е била в Адана...Направо са им откраднали 2 години от живота да са заедно....Датата на сватбата ще бъде изненада, но първо да бъдат заедно да се насладят....

# 167
Добро утро  Coffee sun
Лек и спокоен ден и успешна нова седмица  Peace
Да минава по-бързо месеца и да свършва Надежда за обич, за да ни пуснат Госпожа Дила..... Praynig по ДФ....Разбрах, че са закупили и "20 минути", но излъчването му ще бъде по ТВ 7.....

Дила ни е приготвила чай, но аз ще чакам кафето на Цвети   food010

# 168
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани  Hug чакаш, а аз малко закъснях..., че моят комп май не се е събудил още - голямо мислене го мисли, докато ми зареди нещо  ooooh!, ама... и аз - инат  Simple Smile

А сега за снощният ни разговор за Хатидже..., та  Wink не и е толкова рано за бебче и моето ''аватарче'' и е почти на възрастта / 07.1982г./, пък куклите и вече са на 2 годинки  Simple Smile

И за ''Дила ханъм'' -  Thinking сигурно ли е, че ще го дават след Надеждата...?
И къде видя инфото за минутите, че  Simple Smile да го занеса и на дружките ми, дето го чакат?

Е и накрая - хубав ден!  Hug

# 169
Цвети аз търпеливо изчаках за кафето... Grinning

Ето инфото, което искаш...

Скрит текст:
"20 минути" (20 dakika) и "Черна роза" (Karagul)
са закупени у нас от ТВ7

Най-вероятно, "20 минути" (20 dakika) ще стартира още тази година, в есенния prime-time на ТВ7, докато за "Черна роза" (Karagul) има още доста да почакаме, поне до следващата година, тъй като сериала все още се излъчва в южната ни съседка.

https://www.facebook.com/Az.Obicham.Tyrskite.Seriali?fref=nf

За Дила ханъм - да мисля, че ще го пуснат по ДФ след Надежда за обич. Нали излезе инфо в турската преса, че двата сериала са закупени от българска медия. Първо са пуснала Надеждата, защото сериала беше свършил, а нашия са го оставили за следващ....

# 170
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани HugЦвети Hug wavey wavey

Хубави новини сте донесли!А дано станат и за двата сериала! Peace Laughing

Ани,за свадата от клипчето,мисля е когато Джерен беше бременна и Йомер и носи хапчета да взема,тъй като тя забравяше!Дори и се обаждаше по телефона,за да и напомня! Laughing

Приятен ден и нова седмица! newsm51

# 171

Star Tv Yeni Dizisinde Erkan Petekkaya ve Songül Öden Başrolde

Star Tv Yeni Dizisinde Erkan Petekkaya ve Songül Öden Başrolde oynayacakları yeni dizi çalışmaları başladı.. Erkan Petekkaya ve Songül Öden yeni sezonda Star TV’de yayınlanacak yeni bir dizide buluşuyor.

# 172
Започнали са да работят...двамата, дори ..пише, тук!

# 173
Аз също много харесвам Сюнгюл ..гледах я навремето в "Перла"...първият ми турски сериал по тв-то...
Там ...харесах Айча и аз...докато не се появи с Еркан да си партнират в нашето филмче "Сон бахар"..
Надявам се да направят хубаво партньорство и те с Еркан! Дано е ...забележително и нещо..различно, като сценарий и сюжет...
"Ендемол"..новата продуцентска къща, която ще снима за първи път...дето, пишеше че навлиза в този бранш...навярно, щом вече са започнали да работят  по проекта...ще да е..обещаващо начало за тях или искат..наистина да поставят...запомнящо се начало! Радваме се за тях, че така искат и го правят...надяваме се и проекта им..да е такъв..и толкова, обещаващ...защото, за наша радост са се доверили за това тяхно начало..на нашите любимци...
От сърце им пожелавам...успех, на всички...
"Ендемол"- Турция..досега е известна ...с организирането и невероятният зрителски интерес..към техните реалити формати...
За съжаление ..само това се разбира за тях..му/у редовете...
Заглавието и поробности за новият проект...не издават...още... newsm78
Скоро се надяваме...щом през лятото, няма толкова да си почиват, а ще работят...все нещо да "изтече" като информация.... bowuu newsm78

# 174
# 175
# 176
Кралице много ме зарадва, че са започнали вече работата по сериала  Peace Мисля, че участието на Сонгюл в нейния сериал е приключило....

]]

Тези снимки това ми подсказват. Това означава, че и Сонгюл е свободна.....и може би наистина са започнали работата по сериала...Надявам се сюжета да бъде различен  Praynig

Цвети  Hug

Злати  Hug благодаря за разказаното за Белите макове...Ей много устата тази Джерен  Joy Joy Joy Joy Joy

# 177
# 178
Привет, Маманbouquet
Да, изглежда и филмът на Сюнгюл е направил...финал, вече...
Радвам се...очакваше се, с това спиране на къде..къде по гледани...заглавия... newsm78 newsm78 newsm78
Всяко зло за добро..дано и така стане..при тях... bowuu

# 179

Партньорките на Еркан.....

Общи условия

Активация на акаунт