Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 73 000
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
# 241
# 242
# 243
# 244
# 245
# 246
# 247
# 248
# 249
# 250
....щом намекват и за най-харесвата Сюнгюл Йоден в БЛИЗКИЯТ ИЗТОК И АРАБСКИЯ СВЯТ..ЗНАЧИ, ДОРИ ПРЕДИ ДА Е ГОТОВ...ВЕЧЕ ИМА КОНТРАКТ...И Е ПРОДАДЕН...ПРОЕКТА! newsm78
Бъдете..сигурни в това... Naughty

newsm10 smile3521 newsm10 Надявам се на успешен проект  Praynig Отново видях някакви писания за лодкаря Джемил. Да не би това да е новия сериал  Thinking

Злати  Hug Цвети  Hug

# 251

Джано Петеккайа и само бели орхидеи...И аз имам орхидеи - за сега цъфнаха една жълта  Naughty и две бели - но различни бели с жълто и бели с червено...Но чисто бели нямам...Но нямам такъв слънчев прозорец и подходяща масичка  Sad

# 252
               Здравейте мили момичета,

чакам по 55 мин. след командата ми да се отвори. Нямам спойлер, нямам размер на шрифта, нямам промени цвета.

Исках да ви пиша какво се случи, но вероятно утре вечер. Дано вече да го оправят интернета.

Понеже нямам "спойлер" да ви пиша, че актьора, който игра в Дилата Сеит бей -  Енгин Шенкан сега в Курт Сеит и Шура се появи в седми епизод - ролята му е на собственик на кварталната пералня - грък -  мосю Константинидес.  И пак да си плета развоя на събитията. Вероятно Сеит бей в Дилата  го убиха, защото  в книгата писателя така е писал, а дали не са го поканили за тази роля и той да е отишъл там?  Но ролята му в Курт Сеит и Шура мисля, че ще бъде незначителна, защото  Курт Сеит купува тази пералня от мосю  Константинидес и би следвало за в бъдеще да не играе, но знае ли човек какъв сценарии ще  измислят в бъдеще.
              Тук в този филм също така много добре играе. Да е жив и здрав.

# 253
                       Момичета, къщата на Еркан Петеккая знаем е в Бейкоз - квартал в азиатската част. Вече  видяхме около нея е гора. Тази гора  те много си я обичат и е превърната в  парк и няма много постройки наоколо.  Тази къща вече сме я видели и отвън и отвътре. Журналистите нали много обичат да ходят там и да ги кани на "закуска", "обяд", "следобедна" или не знам каква си среща.
                       Не знам в коя серия като гледах  Кузей-Гюней -/ която не го е гледала/ там има един убиец, който покани няколко от героите, приятели на Кузей точно в тази гора в Бейкоз.  Аз пак я гледах внимателно.  Наистина къщата на Еркан така  семпло и умно е  построена в този квартал.
                      Той нали все искаше да избяга от трафика в Истанбул, от многото хора и шума - затова се е устроил на тихо, уединено, спокойно, чисто и романтично местенце.

# 254
  • Русе
Здравейте!  Hug

Я, да се разпиша и аз тази вечер, докато  Wink не са спрели пак форума  Joy Joy Joy

Ани  Hug тази сутрин от бързане мернах само на Еркан хонорара, а то  Blush пишело и за Сонгюл - браво на двамата, извадиха късмет с този проект.  Peace Ако е вярно, че плащат арабите и са купили предварително филма, то...  Thinking може и да е решено точно колко епизода ще са / и един или два сезона ще е/, ама...  Thinking на мен ми е любопитно и за какво ли ще се разказва в сериала - все пак интерес към актьорите има, но и историята е важна, та... дано да е  Peace

Кралице  Hug благодаря за превода!   bouquet

Злати, Сиси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт