Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 73 003
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Мамче, нема да играе никакъв лодкар.нали, отрече..сам, тази новина...
Цвети, привет и на теб..тази вечер всички о време..да се разпишем, идваме..че не се знае...щото..
Сиси, още навярно не е прочела..новите новини...не коментира, нищо!
Злати, надяваме се..ама много и то..наистина да е успешен..проекта им!
За какво ще иде реч..разбира се...още няма инфо...отникъде.. newsm78

# 257
Сиси дано вече да имаш нет... Praynig

Скрит текст:
След като сте към нашия доставчик, аз като се върнах от София нямах кабелна, реших да им се обадя, но имаше записано съобщение, че имало саботаж и съобщаваха кои региони нямат нет, и че плащането за месец май ще бъде прехвърлено за юни....

Цвети да ти кажа аз малко не вярвам за тези хонорари...нали съм Тома неверни  Grinning Grinning Но може би ще бъдат по-високи от това, което са получавали до сега. Когато една фирма иска да пробие на нов пазар работи на загуба....така, че едва ли ще преследват печалба, ще развържат кесията, за да спечелят по-късно....

Кралице аз малко на Еркан му нямам вяра. Навремето той отричаше, че е ходил в Адана на пробни снимки за Дила ханъм, след това, като подписа договора си призна....
Но сега името на проекта, сценария и сюжета може би се пази в тайна от продуцентите...Дано само да не са решили да правят адаптация на някоя известна продукция....Не знам защо, но адаптацийте нямат голям успех.... Thinking

# 258
Знаете ли, момичета..имаме си повод да празнуваме...вече 3 години си пишем..и още незнам колко преди това...
Но ..от онази... заветна дата и първата ни самостоятелна тема..са минали точно 3 години! newsm78
тук

# 259
Изписали сме толкова теми за това време:

Re: Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите

Re: “Памуковата принцеса”

..и за онази една година, преди това...за "Сон бахар" + 45 теми..още 15 за "Ойлето"!

88+18+45+15=166

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 23:58 от KraLeva66

# 260
Знаете ли, момичета..имаме си повод да празнуваме...вече 3 години си пишем..и още незнам колко преди това...
Но ..от онази... заветна дата и първата ни самостоятелна тема..са минали точно 3 години! newsm78
тук

Олееееееееее наистина  Peace През тези три години какво ли не преживяхме....И през тези 3 години сме си споделяли радости, болки, тревоги. Били сме на различно мнение, но това не ни е попречило да бъдем заедно. Дано още дълги години да бъдем заедно  Peace
Да се почерпим  Wine Glass

# 261

İmzalar atıldı

Това да не би да е новия договор, който Еркан е подписал  newsm78

# 262
тук

Олееееееееее наистина  Peace През тези три години какво ли не преживяхме....И през тези 3 години сме си споделяли радости, болки, тревоги. Били сме на различно мнение, но това не ни е попречило да бъдем заедно. Дано още дълги години да бъдем заедно  Peace
Да се почерпим  Wine Glass

Три години, Мамче...плюс още година, преди това..вълненията ни около втори сезон на "Любов назаем" и "Ойлето"..
Четири години сме..заедно, тук...
Поздравявам ви, вие сте...все така...моята отмора! bowuu
Особено, сега..когато съм толкова далеч..на 2000 км..... newsm78
Обичам ви...всичките, стари и нови дружки... Hug Hug Hug

# 263

Erkan Petekkaya yeni dizinin imzasını attı darısı Necip Memiliye

Да не би в новия проект да участва и Неджип Мемили - Азер  newsm78

# 264

Erkan Petekkaya yeni dizinin imzasını attı darısı Necip Memiliye

Да не би в новия проект да участва и Неджип Мемили - Азер  newsm78

Така..изглежда, вероятно Еркан е поставил...това условие... newsm78

# 265

Чеки да му сложа пепелник  Party

# 266
# 267
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани, Кралице  Hug снощи сте празнували годишнина, а аз съм пропуснала това, а  Wink и доста от времето, за което споменавате, нали се появих с ''Дилата''.
Та, да ви поздравя - продължавайте все така, доставяйки удоволствие за себе си, да радвате и нас останалите  newsm51 - с много нови теми и красоти, които правите, пък с новият проект вярвам и публиката да се увеличи.  Peace

Скрит текст:

Хубав ден ви желая!  Hug

# 268
Добро утро  Hug
Мел отдавна не ни е посещавала  Thinking Дано да е добре  Praynig Едно пожелание за днешния ден в лила....

Хубав ден и добро настроение въпреки облачното утро  Peace

Тази сутрин отново имаше проблем с форума...Не можеше да се пише...Дано сега да успея да публикувам поста....

# 269
Цвети голямо удоволствие са ми пролетните цветя  Hug Благодаря ти  Hug Дано тези цветя да разсеят гадното ми настроение  Praynig
Скрит текст:
Днес отново е сряда и отново се събудих тъжна и с чувство на вина, че нищо не съм направила за моя съпруг  ooooh! ooooh! ooooh! Тъжен ден е срядата за мен  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт