Лондон - 6

• 65 452
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
  • тук-там
Мога ли да ползвам комбиниран билет с 2-4-1?
Купувам комбиниран за Окото и Тюсо - за възрастен. С него в Тюсо влиза още един с 2-4-1. За Окото купувам още един билет допълнително - там май няма 2-4-1.
И струва ли си фаст трак - билет за Окото. Много ли се чака иначе?

# 571
  • София
Купувам комбиниран за Окото и Тюсо - за възрастен. С него в Тюсо влиза още един с 2-4-1. За Окото купувам още един билет допълнително - там май няма 2-4-1.
За съжаление не мога да ти дам съвет за тези комбинирани билети 2-4-1, щото хич не съм наясно с тях, но определено си струва да си вземеш fast track за Окото. Когато бях там миналата година опашката беше доста сериозна, а ние влязохме за има-няма 5 мин. Просто входовете са различни за билетите, купени онлайн и обикновените, за които се редиш на една огромна опашка.

# 572
  • Луната
Wild_rabbit ти щеше да ползваш травълкард, предполагам еднодневна или 7- дневна?
Ако вземеш еднодневна (7-дневна) травъкард от каса(офис) на железниците (може от гара Виктория), а не от метро-станциите, през времето когато ти важи картата можеш да ползваш офертата 2 for 1. За да купиш обаче 7 - дневна трябва да носиш и снимка. Може да се изтеглят предварително ваучери от сайта: http://www.daysoutguide.co.uk/2for1-london
Не можеш да ползваш комбиниран билет окото + Мадам Тюсо. Билетът се купува на място, дава се и ваучер и се представят и актуалните билети или карти от железниците. Окото не е в офертата 2 for 1. Мадам Тюсо е включен: с разпечатан ваучер, актуални билети/карта, купуваш билет за 30 р., с който влизате 2-ма. 30 р. е редовната цена.
Надявам се да разбереш нещо от обясненията ми hahaha

# 573
  • тук-там
Да, смятам с еднодневни травъл карти да сме. За 3 дни сме само. Окото знам, че не е включено в 2-4-1, но нали има комбинирани Окото + Тюсо. Купувам за един възрастен такъв и с него,разпечатан ваучер  и картите- в Тюсо влизат двама, а за втория за окото купувам редовен билет. Явно са ми криви сметките... Laughing
Ще прежаля две пинти бира... Joy

Само да не вали. Praynig  много.....

# 574
Ще купувам билети за трансфера от Лутън и се чудя колко време да предвидя за излизане от летището? 30-40 мин след плануваното кацане дали е удачно?  newsm78 И ако закъснеем и изпуснем влак/автобус има ли шанс да ни качат в друг или купуваме нови билети?

Easybus за съжаление искат да си носим седалка за дете под 14г.  Mr. Green

# 575
  • Луната
Ще купувам билети за трансфера от Лутън и се чудя колко време да предвидя за излизане от летището? 30-40 мин след плануваното кацане дали е удачно?  newsm78 И ако закъснеем и изпуснем влак/автобус има ли шанс да ни качат в друг или купуваме нови билети?

Easybus за съжаление искат да си носим седалка за дете под 14г.  Mr. Green

Най-удачно е 1 час след кацане, защото билета ти важи 1 час преди и 1 час след часа на билета ти. В темата съм чела, че няма проблем с презаверяване на билета (офиса на Easybus), ако има по-голямо закъснение.
Easybus от Лутън до Виктория стейшън оперират съвместно с National Express  Peace

# 576
Благодаря! Не знаех тази подробност за валидността на билетите.  Peace

# 577
  • Пловдив
А замъка Уиндзор влиза ли в офертите 2-в-1, защото ще пътуваме до там с влак.

# 578
  • Луната
А замъка Уиндзор влиза ли в офертите 2-в-1, защото ще пътуваме до там с влак.

Не Peace

# 579
  • Bristol
Easybus за съжаление искат да си носим седалка за дете под 14г.  Mr. Green
На Easybus им прати този линк и цитат, за да си ъпдейтнат информацията:
Цитат
Using a child car seat or booster seat
Children must normally use a child car seat until they’re 12 years old or 135cm tall.
https://www.gov.uk/child-car-seats-the-rules

# 580
Merry дори и под 12г. няма да нося седалка!  Mr. Green
Проблема си е техен, ще сме клиент на други, след като не могат да осигурят такава пък дори и срещу заплащане например.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 22:17 от shrekie

# 581
  • тук-там
Аз последно да питам за 2-4-1.
Пише, че единия билет трябва да е с пълно плащане. Това означава ли, че не мога да го взема онайн - и да избегна опашката? За М. Тюсо става въпорс.
Ваучер, доколкото разбрах може да се попълни и на место.

# 582
  • Луната
Пише, че единия билет трябва да е с пълно плащане. Това означава ли, че не мога да го взема онайн - и да избегна опашката? За М. Тюсо става въпорс.
Билета се взима на място (с пълно плащане на 30 р.) като даваш и ваучер и представяш билет/карта взета он ЖП офис, който е валиден в деня на посещение. Така двама влизат с билет за 30р.
От темата прочетох, че ако се отиде рано сутрин (в 9 часа отваря) т.е. малко преди 9 или след 16 часа - нямало опашки. Аз тока мисля да направя. Peace

# 583
  • тук-там
Билета се взима на място (с пълно плащане на 30 р.) като даваш и ваучер и представяш билет/карта взета он ЖП офис, който е валиден в деня на посещение. Така двама влизат с билет за 30р.
От темата прочетох, че ако се отиде рано сутрин (в 9 часа отваря) т.е. малко преди 9 или след 16 часа - нямало опашки. Аз тока мисля да направя. Peace

Ясно. И аз мислех след 16.00 - заради late saver-а но явно и той отпада при 2-4-1.
Поне за окото ще ги купя онлайн. Peace

# 584
  • Луната
Ясно. И аз мислех след 16.00 - заради late saver-а но явно и той отпада при 2-4-1.
Поне за окото ще ги купя онлайн. Peace

Аз също ще купя билети за Окото онлайн  Simple Smile, а за Мадам Тюсо ще се възползвам от офертата 2for1.

Общи условия

Активация на акаунт