Лондон - 6

• 65 436
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Нещо интересно в Хайд Парк, за тези, които ще ходят по Коледа --> http://www.visitlondon.com/things-to-do/event/8696953-winter-won … land-in-hyde-park

Ох, остават ни още 60 дни, нямам грам търпение вече  Crazy

# 586
  • тук-там
Мислех, че нямам повече въпроси, обаче...
С какъв толеранс от време да букна Окото. Часът, който буквам, предполагам е часът на качване.
Как да определя колко ще чакам..... Без фаст трак е!

# 587
  • Луната
С аккъв толеранс от време да букна Окото. Часът, който буквам, предполагам е часът на качване.

Не, това е часа на който да се наредиш на опашката Mr. Green

# 588
  • тук-там
  bouquet

# 589
Нашето пътуване наближава. Предвидила бях Kew Gardens, обаче сега се замислих, че както тук, така и в Лондон е есен и не знам дали има смисъл да отделяме време за това или просто да се разходим в друг парк на по-удобно място ако времето позволява.

Някой има ли пресни впечатления по въпроса?  Wink

# 590
С какъв толеранс от време да букна Окото. Часът, който буквам, предполагам е часът на качване.

за Окото се чака най-много 10 мин, изобщо не се притеснявай!

# 591
  • Лондон
Kew са прекрасни по всяко време, а освен това досега есента  Лондон е много топла и слънчева...Ричмънд в съседство е много приятен за следобедна разходка с късен обяд и питие на реката Simple Smile

# 592
Kew са прекрасни по всяко време, а освен това досега есента  Лондон е много топла и слънчева...Ричмънд в съседство е много приятен за следобедна разходка с късен обяд и питие на реката Simple Smile

Благодаря! Ще ги посетим тогава, ако времето е подходящо. Дано не вали! Simple Smile

# 593
  • София
здравейте ,имам въпрос към по -запознатите  от летище Хийтроу  терм. 4  до спирка Илинг бродуей  как е най -удобно да се стигне с градски транспорт,   освен с  national expres ?  Благодаря

# 594
National express ходи ли до там?
Примерно с метрото от летището до Acton Town и после със зелената линия (District) за две спирки.
Или ако искате по-бързо се прехвърляте до Т123 и оттам Heathrow Connect (не Express) до Ealing Broadway

# 595
Здравейте, нова съм в темата и имам много питанки, ще чета назад...
А като начало: достатъчно надеждни ли са Easyjet за полет София-Лондон-София. По добър вариант ли е да купя билети от Wizzair. Разликата в цената понякога не е чак толкова голяма.
Ако имам осигурено спане в градчето Бейзингсток, много ли ви се струва да се пътува до Лондон 2-3- дни за да го разгледаме, 2 пъти дневно.

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 12:31 от kremm

# 596
  • София
neuromancer  благодаря , може би  2 та опция  .Лек ден

# 597
Нещо интересно в Хайд Парк, за тези, които ще ходят по Коледа --> http://www.visitlondon.com/things-to-do/event/8696953-winter-won … land-in-hyde-park

Уф, хващам го. Преди 30-ина страници писах, че ми е мечта на видя коледно украсен Лондон и не се стърпях, букнах си билети. Като гледам цената на хотела Премиер Ин в Кройдон, цената доста е подскочила.  Та, приемам предложения за хотел и трансфер от Лутън / защото, ако помните през май се прецаках с билетите за влака/.
Не зная защо, на нас ни взеха много пари за билетите за влак от Лутън до Кройдон - за двама души - отиване и връщане - 68 паунда.   Еmonm писал, че са по 16 лири на човек.  Ама какво да кажеш, като ти поискат - даваш. Имаш ли избор?

# 598
Здравейте, нова съм в темата и имам много питанки, ще чета назад...
А като начало: достатъчно надеждни ли са Easyjet за полет София-Лондон-София. По добър вариант ли е да купя билети от Wizzair. Разликата в цената понякога не е чак толкова голяма.
Ако имам осигурено спане в градчето Бейзингсток, много ли ви се струва да се пътува до Лондон 2-3- дни за да го разгледаме, 2 пъти дневно.

Eazyjet според мен са по-добри и не се стискат толкова за багажа. Освен това Гатуик е по-удобно летище като транспорт отколкото Лутън. Това е лично мнение де.

# 599
  • HH
Вече нямам търпение. Остана една седмица. И аз ще летя с ИзиДжет. Куфарите/чантите с точните размери 20-40-50 бяха грозни и си купих малко по-голям куфар, за който в сайта пише, че мога да ползвам, но може да се наложи да го сложат долу по време на полета, ако полета е много натоварен. Много се надявах времето да се задържи хубаво още една седмица, но .... се прецака. Тук вали от два дни и сигурно и в Лондон ще е същото ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт