Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 433
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 smile3532 smile3532 smile3532 moresmile

Вярно, че е вторник! Леле, на мен още вчера ми беше вторнишко, защо така? И днес бях твърдо убедена, че е сряда.
Изперквам, хора, толкова много работа имам, толкова съм уморена, че чак денонощията ми се сливат  Joy И си викам - как така Мариана ще говори за 2 дни толкова убедено? А си бях напълно сигурна, че аз съм правата.  yesyes  animal085 Голяма овца съм....
Ми нетърпение  Joy

Марица, изчетох превода! Сякаш, като гледах филма, съм го разбрала, въпреки че аз се броя за негледала. Чудесен е, но не искам да взимам отношение по него, преди да го гледам преведен.
Боже, този Енгин... дар Божи е това.

# 181
Добро утро момичета.В днешния слънчев ден ви желая много усмивки,добро настроение и много положителни емоции.Маричка благодаря за превода на "Септемврийския проблем".Много ми хареса.Благодаря и на Марианка и Мартичка За преговора на нашия сериал.Днес ви подарявам тази усмивка.    Лек и успешен ден ма всички.   Heart Eyes Hug 

# 182
  • Пловдив

Елиф като вижда на ботата си петно от кръвта на Съткъ и става лошо. Прекрасни моменти на помощ от Йомер. Таййар кани Йомер отново на вечеря, но този път със семейството му. Хитър Таййар - да видим отговора на Йомер. Ще има ли среща, Таййар разбрал ли е, че Йомер Джанер не съществува....
....................
Дали ще ни зарадват с трейлър днес?

# 183
  • Бургас

ELiF & ÖMER - Boy Like You
Едно свежо клипче за настроение Laughing
Ох,те след като така направиха със серията миналата сряда и ни лишиха от нея  Crossing Armsтрябваше вече да са пуснали няколко трейлъра бонус  Naughty

# 184
  • Пловдив

Грижите продължават. Новините от Хюсейн са успокояващи.

# 185
Добро утро, прекрасни мои  Hug
Дива-ойка, как и на мен ми се иска да е сряда, но уви, ще почакаме още 1 ден.
За мен ще е по-дълъг, защото ще закъснея за началото, че имаме посещение от Централата, но се надявам до 21 ч. да съм успяла да се включа.

Благодаря ви момичета за преговора, за мен е раничко, иска ми се да свърши сезона и тогава ще си преговарям. Въпреки че всеки епизод го гледам поне по 3 пъти и даже мога да кажа, че им научих репликите наизуст.  Joy

Приятен ден ви желая.

# 186

Здравейте,момичета,вече сте преполовили серията. В най-трудните моменти в живота си човек се нуждае от приятелска ръка и  истинска нежна майчина ласка. Веднага усеща разликата и се чувства по-добре.

# 187
  • Пловдив

И като професионалист - не изостави Елиф. В дома на мама. За кой ли път - "Ако ти се предадеш, ще загубим." Тя е неговата връзка за да успее да залови убийците.

# 188
  • Пловдив

Сподели и обясни на майка си.

# 189

Гостоприемни и мили

# 190

Hug Здравейте момичета!

# 191

Някой да даде рецептата за тези борани, че си ги представям като палачинки със солено кисело мляко - и на мен ми се приядоха.

Дано не е бурания, че не ям такива бъркочи.... Laughing

# 192

Играта трябва да продължи.

# 193
  • Пловдив

Мъжки разговор между братя.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт