Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 435
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Да, повечето остават при Керим. Simple Smile Той е първата любов на болшинството зрителки. Освен, че го окрихме в тази му роля, мнозина от нас харесват този образ най-вече заради характера на героя.
Наистина всеки може да степенува образите, които Енгин е пресъздал според личното си пристрастие към тях. Ето - Ками, например, има особено отношение към Низипли, аз - към Мустафа Булут... Обичаме всеки от тях, но един винаги ни трогва повече... чувстваме го по-близък до себе си...
Текин е... толкова чист, искрен, даже непорочен бих казала... Но лично аз не изпитвам толкова състрадание към Тек, колкото възхищение... за чистотата на душата, която този образ носи... това по детски невинно излъчване, което има, ме кара всеки път да си спомням за Малкия принц... и онова, невидимото за очите, което прави света стойностен за нас... Мисля, че именно невинността е тази, която пленява... Чрез Тек всеки от нас си припомня дните, в които светът е бил пълен с чудеса... все още...

# 331
Така е ,момичета,обичам всички образи на Енгин,но винаги когато ми се гледа нещо си отварям серия от КВФ.Керим е моята първа любов,който ме върна в моята младост и не мога да скъсам пъпната връв с този герой. Иначе всичко, в което Енгин е вложил част от душата си и таланта си гледам с удоволствие. За съжаление трудно гледам други продукции. Нищо не може да ме грабне и да задържи вниманието ми. Отчитам го като болестно състояние и даже се ненавиждам за това,защото по принцип не съм склонна към пристрастяване,но.....това е положението.

# 332
  • Пловдив

http://www.televizyondizisi.com/index.php/kara-para-ask-dizisi-o … nustuk/196300/57/

Интервю с Алпер Тюреди.
Разговор с него за участието му в сериала "Мръсни пари и любов" и за театър.
На въпроса как е попаднал в МПЛ и кой е бил факторът за да приеме ролята на Али Гюралп отговаря: Явил се на прослушване за проекта и след интервю с режисьора на продукцията приел ролята и станал член от екипа на семейството на Ай Япъм.
...........Бил изненадан от характера на Али Гюралп. Отрицателен образ. Но обичал да играе такива герои. С благодарност към режисьорския и сценаристки екип, които го изненадвали във всеки епизод, но не може да каже какво ще се случи с героя му.
На въпроса за другите актьори от сериала Енгин Акюрек, Туба Бюйюкюстюн и др., как се разбират и какво мисли за тях, отговаря: Между всички съществува толерантсност, изключителен професионализъм, като екип говорят на един и същи език, няма негативни ситуации. Това е важно за успеха на проекта. И т.н.

# 333
Да, повечето остават при Керим. Simple Smile Той е първата любов на болшинството зрителки. Освен, че го окрихме в тази му роля, мнозина от нас харесват този образ най-вече заради характера на героя.
Наистина всеки може да степенува образите, които Енгин е пресъздал според личното си пристрастие към тях. Ето - Ками, например, има особено отношение към Низипли, аз - към Мустафа Булут... Обичаме всеки от тях, но един винаги ни трогва повече... чувстваме го по-близък до себе си...
Текин е... толкова чист, искрен, даже непорочен бих казала... Но лично аз не изпитвам толкова състрадание към Тек, колкото възхищение... за чистотата на душата, която този образ носи... това по детски невинно излъчване, което има, ме кара всеки път да си спомням за Малкия принц... и онова, невидимото за очите, което прави света стойностен за нас... Мисля, че именно невинността е тази, която пленява... Чрез Тек всеки от нас си припомня дните, в които светът е бил пълен с чудеса... все още...

Наистина образа на Тек  заслужава възхищението ни за това ,че е по детски чист и непорочен.
Такива хора се срещат толкова рядко и са отхвърлени от обществото,че бих казала, че са на изчезване.
Толкова искреност, толкова непринуденост, толкова невинност и естественост, липса на всякакъв фалш, че чак те разтърсва с поведението си.
Мисля, че Енгин почти винаги предпочита да пресъздаде нестандартни образи. За пръв път
сякаш образа на Йомер - честното ченге  е по стандартен и често срещан.
Споделям казаното от Милка, че лесно не се пристрастявам, но и на мен ми е трудно вече да
гледам други филми.

# 334

http://www.televizyondizisi.com/index.php/kara-para-ask-dizisi-o … nustuk/196300/57/

Интервю с Алпер Тюреди.
Разговор с него за участието му в сериала "Мръсни пари и любов" и за театър.
На въпроса как е попаднал в МПЛ и кой е бил факторът за да приеме ролята на Али Гюралп отговаря: Явил се на прослушване за проекта и след интервю с режисьора на продукцията приел ролята и станал член от екипа на семейството на Ай Япъм.
...........Бил изненадан от характера на Али Гюралп. Отрицателен образ. Но обичал да играе такива герои. С благодарност към режисьорския и сценаристки екип, които го изненадвали във всеки епизод, но не може да каже какво ще се случи с героя му.
На въпроса за другите актьори от сериала Енгин Акюрек, Туба Бюйюкюстюн и др., как се разбират и какво мисли за тях, отговаря: Между всички съществува толерантсност, изключителен професионализъм, като екип говорят на един и същи език, няма негативни ситуации. Това е важно за успеха на проекта. И т.н.

Марианка благодаря.Хубаво е да научаваш какво мислят участниците в сериала за самия сериал и колегите си.Значи все пак началникът Али ще излезе отрицателен образ.Явно ще продължава да пречи в раследването и ще укрива доказателства.Ще помага повече на Метин отколкото на своите хора от участъка.След като е отрицателен герой дано тогава накрая и той си получи заслуженото.  

# 335

Добро утро, прекрасни!  newsm51

Днес е СРЯДААААААА  newsm44

Joy Joy Joy

# 336
   Сладурке,дочакахме я най-после.   love001 

# 337
Не знам вие как сте с НЕТ-а, но аз съм много зле .И темата ме отхвърля,пак профилактика ли има???

# 338
  • Пловдив

Снимки на Туба. Предполагат, че Елиф е отново в Италия.

# 339
Най-сетне да е сряда и най-сетне да се вредя да пиша, че ме бяха блокирали  Sad
Успях да ви изчета   bouquet
За съжаление довечера ще се включа късно и няма да видя най-важното - началото, но после ще си го изгледам в youtube.
Засега ви пожелавам приятен ден и довечера безпроблемно и емоционално гледане  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 340
Не знам вие как сте с НЕТ-а, но аз съм много зле .И темата ме отхвърля,пак профилактика ли има???

Миле и на мен от сутринта ми създава ядове.

# 341
  • Пловдив

Момичета, от мен - нашият Диамант.

# 342
А пък от мен страхотната целувка от края на осми епизод.         Heart Eyes Hug

# 343

Привет момичета  Two Hearts

Сряда е, но някак си не мога да се зарадвам ...

Винаги когато чуя лоши новини и ми става едно чоглаво и тъжно, защото осъзнавам колко сме "малки и нищожни" на тази земя. Един миг или няколко секунди ... и вече няма нищо.  Страшно е.

Относно ролята на Алпер - той беше казал още преди старта на сериала, че ще намразим героя му. Ами корумпиран и престъпен шеф, при това началник на отдел "Убийства" - как може хората да вярват после  на тази институция ? Струва ми се, че ще бъде бързо разкрит и дано получи справедливо наказание. Мразя такива персонажи от дъното на душата си. Все едно пожарникар - подпалвач, лекар - убиец, учител-педофил. Грозно и жалко. Дано го разтребят по-бързо, защото той е по-гаден и от Таййар, който си е открит психопат.

А Елиф - в Рим ? Сама ? Какво ли ще прави ? Дано не пере пак пари или да прави нещо незаконно, защото ще спра да я харесвам. До сега всичката мръсотия в която нагази беше заради вярата, че ще спаси сестра си. Но ако  от тук - нататък направи нещо - то ще е съзнателно и ще спра да  и давам подкрепата си. Казвам си го отсега. Ако допусне  отново грешки - лично аз няма да и простя.

# 344

Марта,ако продължи да пере пари Елиф ще изтъкне като причина факта,че иска да спаси фирмата от фалит,като върне дълговете,което в никакъв случай не е оправдание. Всъщност аз не оправдавам лъжата под каквато и форма да е поднесена. За мен няма  благородни лъжи,защото и най-невинната може да доведе до драстични последствия.Излъжеш ли веднъж се оплиташ като пате в калчища.

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 15:23 от milkaradeva

Общи условия

Активация на акаунт