Отговори
# 405
Здравейте!
Почти съм сигурна,че е Халит   Ергенч.Гледах много снимки от погребението,има снимка във фас и по-близък план,в лявата си ръка носеше черно яке.
Аз си мисля за друго.Не е ли време БЕЯЗ да покани екипа на "Чучулигата" в шоуто си?!Щом вече изтече финала,така както прави с другите сериали?Тогава ще ги видим отново,и може би ще поизяснят защо така набързо решиха само един сезон да бъде ....и надявам се че ще е забавно и много приятно...

# 406
Извинете ако повтарям нещо: за тази снимка на диванчето четох,че е от среща с руски журналисти.Те са провели конкурс "кандидатки за харема на султана".Идеята е била да се покажат на Халит Ергенч,но попадат на тъжното събитие/погребението/.И все пак за да не си тръгнат без нищо свършено,са провели тази среща с двамата Ф и Б.Рускините очакват завръщането на журналистите ....ще има новини...

# 407
Наг  Rolling Eyes сега се сетих , че е момиченцето и  е  със същото  име  на което  Кямран  сложе майсторски инжекция.Абе бива го и за лекар и за татко Laughing Laughing Laughing

# 408
Ади Heart Eyes радвам се ,че се включи при нас и то  с много  интересна новина  за харема Laughing

Фахрие може и да измести някоя прекалено дълго задържала се в харема на Сулейман във ВВ

*Дано не провокирам някой фен на ВВ* че трябва да изчезна за дълго  Laughing Laughing Laughing

# 409

Часовникът.... времето.... имаше много голямо значение за Кямран и в буквалния и в емоционлния смисъл на смисъл на думата

# 410
Добър вечер Hug
На снимката на диванчето Бу е със същите дрехи, с които е бил на погребението, но на другата снимка мъжът с очилата не е Халит
Скрит текст:

доколкото разбрах от рускините Ф е прекалила с бокса  и показва пораженията Rolling Eyes

# 411
и един щастлив фен

# 412

явно Бу се е преоблякъл по време на интервюто за Домашний

# 413
 wavey Grinning

Нямам търпение да излъчат това интервю, мисля си, че е било поне два дни.
 Но и аз вече съм убедена doh, че сериала свърши щастливо, но свърши Cry Cry Cry
 Чакам само потвърждението от Бурак и Фахрие - интервюто било снимано за руския канал Домашний.Tired

# 414

аз се опитвам да изтрия последните минути от 30-ти епизод от съзнанието си. Не ми харесва финал пораждащ различни тълкования. Ще се опитам да ги запомня така. В един безкраен танц на щастието,в моментът , в който Фериде беше толкова щастлива,че искаше времето да спре Heart Eyes

# 415
Аз само по един начин го възприех- този поглед говореше, че Фахрие е там. Освен да е отишла да го изпрати Embarassed Joy(за края, докато Кямран чакаше на гарата имах предвид)

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 22:52 от lilitoKoleva

# 416
Лите.... Thinking така им отива да са притиснати  и  във сериала и в реала ,че  ме оставят без дъх.

Аз приемам финала за нормален и трябва да сме доволни , че  така го завършиха ,защото сме свидетели на къде ,къде по- претупани  и то не лоши сериали.

А между другото и средният Кямран възмъжал Laughing Laughing Laughing

Скоро и той ще има нужда от кола маска Wink

# 417
# 418
Сега прочетох, че интервюто ще се появи скоро тук: http://ru.hellomagazine.com/

# 419

Преди да са  избръснали Бу  ви пожелавам лека нощ! Hug Hug Hug

Лили Hug

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 23:51 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт