Отговори
# 465
  • Враца

Някой знае ли коя е тази дама Rolling Eyes

По повод тази снимка:

Цитат
Королек- птичка певчая
Фахрие Эвджен была замечена с подругой в кафе в районе Бебек. Актриса просидела в кафе около 4 часов, подруги ели кекс, который Фахрие принесла из дома. Ожидающие долгое время около кафе журналисты получили от Фахрие следующий ответ "Я не буду давать репортаж, Вы зря ждете"

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 21:15 от mama_an_ji

# 466
Честит празник,чучулиги! Благодаря за всичко, което сте качили и превели  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 467
# 468
  • София
Себи, успокой се   bouquet

От вълнение даже си писала в старата тема!  Laughing

Виж какво намерих при рускините, а след като го прочетеш искам една хубава усмивка  Wink

http://vk.com/korolek_ptichka_pevchaja?w=wall-55554840_406075%2Fall

# 469
Здравейте,
абе Себи, ние какво дирим в старата тема бе душичка?

newsm53 newsm52 Flowers Bouquet

# 470
  Ами аз от нерви  Laughing Алекс Hug тичам подирНАГ Hug  animal037 и бух в старата тема hahaha hahaha hahaha

# 471
  • София
Себи, ето едно хубаво клипче за компенсация  Simple Smile Може и да е публикувано и преди, но мнооооого ми харесват тези двамката  Joy

# 472
  • Враца
Здравейте, момичета!!!!  Hug Hug

Себи, Нагнаг, предполагам нямате против да ви пренеса в тази тема - интересно е    bouquet  bouquet
(ако имате против - кажете - ще махна цитатите)  Hug

Нагнаг,  за еманципацията  имах предвид само християнските семейства  Grinning  (сега като прочетох как съм го написала, наистина не е много ясно  Laughing)
За другите е повече от ясно  Grinning

Здравейте Embarassed Embarassed

Аз гласувах , сега работя и оглеждам за нещо ново около ФерБу

Засега  само това и то е май от вчера.

Здравейте Embarassed Embarassed

Аз гласувах , сега работя и оглеждам за нещо ново около ФерБу

Засега  само това и то е май от вчера.

Скрит текст:

Здравейте милички! wavey

"НЕРВНАТА ФАХРИЕ

Фахрие Евджен хвърли гръм и мълнии в Бебек. Актрисата изгони с обидни думи
възрастна жена, която я помоли за помощ. Всички объркано я гледаха.

Добила слава заради любовната си връзка с Йозджан Дениз, Фахрие Евджен онзи ден
шашна минувачите с раздразнителното си поведение.
Тя беше в Бебек в едно кафе с приятелката си и стоя там близо 5 часа,
пи липов чай с много лимон. Понеже в последно време не успя да постигне
желан успех в проектите, в които участва, Фахрие Евджен демонстрира
своята изнервеност.
Докато говореше с приятелката си, пред заведението мина една възрастна жена,
тръгна по масите да иска помощ. Когато стигна до масата на красивата актриса,
настана ужас. Евджен нагруби възрастната жена и я изгони от масата.
Натъжена възрастната жена веднага напусна заведението.
Останалите клиенти , които станаха свидетели на нервното поведение
на Фахрие Евджен останаха в потрес.
Когато разбра, че всички са я забелязали, тя бързо напусна заведението
и хвана пътя към дома.

ИЗВЕСТНА Е СТАНАЛА, НО НЕ Е СТАНАЛА ЧОВЕК

Възрастната жена, понесла обидите на Фахрие Евджен реагира така:
"Станала е известна, но не е успяла да стане човек.
Дано Бог никога да не ви оставя в ръцете на тези!"
Айдън Хамза

Спокойна неделя!  love001

НАГ Heart Eyes благодаря за превода но станах пишман е го постнах Embarassed Embarassed Embarassed

Не мога да го повярвам.
Написала го някоя злобна  анти фенка , така както се пишат врели -некипели и за Бу.

Може да е отказала да даде помощ ,ако е била поредната молеща за помощ в рамките на 5 ч. които е била там.
Питам се дали *споделилата * е с такова голямо сърце и за да успокои и помогне на просещата и е дала поне 50 лири.

На тази тема не ми се влиза в спор!

Аз лично също не давам на нагли и не симпатични просяци. Не на всички вярвам ,че не просят за  *шефа си*

С две думи развалих си настроението за днес. Sad

Просто си избирам на кого да дам и сам щедра наистина.

Скрит текст:

Сетих се и нещо друго.Тази просекиня много* интелигентна *ми се струва  щом е толкова навътре с материала   и знае ,вичко за Фахрие - известна..... откъде ли е гледала всичките и филми и някои неуспешни проекти   дориnewsm78На всичкото отгоре е толкова семпло облечена , е е почти неразпознаваема *за просекинята*

Мразя зависливите , злобни  хора които цяла статия са писали по въпроса Mr. Green

Ако беше писано за Бу нещо такова  бих реагирала по същия начин.

Спирам, че вдигнах кръвното smile3516

Тази просекиня наистина много отворена - следи сериалите изкъсо  Laughing Laughing Laughing

# 473
  Ами аз от нерви  Laughing Алекс Hug тичам подирНАГ Hug  animal037 и бух в старата тема hahaha hahaha hahaha

Себи, ти съвсем се ошашави, нали ти ме привика в старата тема
и аз даже започнах по ред да отговарям на стари мнения.. Laughing
Съвсем изтрещях, извинете.. newsm53

# 474
 doh doh doh newsm09 наистина съм изтрещяла или по скоро човек трябва да върши по едно нещо ,но както трябва ,а аз съм на работа и не мога да се откъсна от темата и ето  ти поредната ми глупост.  Embarassed Embarassed Embarassed  в 50 страница на старата тема. Embarassed Embarassed Embarassed

Joy Joy Joy Hug Hug Hug

# 475
  • Враца
Фахрие Евджен е писала в Туитър по повод тази статия за 5 часовия чай

Нагнаг, моля те погледни  Praynig Praynig Praynig

Цитат
Fahriye Evcen ‏@EvcenF

Bu cok üzücü haberlere lütfen itibar etmeyin. Burada yazılan olaylar yaşanmamıştır. Tamamen asılsızdır. Syg., F.Evcen http://gold.ajanspress.com.tr/extp/Mzg2MjYyNDUmMSYzNDc0MiY4NjE5ODI=#.U4HaRHbsHIV

Много интересно, тези турски "журналисти" не можаха за 9 месеца време на сериала да ни покажат една снимка на Бурак или Фахрие (ами феновете сами си намираха или създаваха) или не можаха да организират поне едно интервю с тях или поотделно с тях ,  а сега изведнъж журналята се задействаха и започнаха да бълват змии и гущери  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ето, от руския ТВ канал успяха да ги уговорят за интервю и то общо такова.
Интересно в Турция журналистите ли им не стават или имат само журналисти, които се занимават с клюкини?   newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 15:12 от mama_an_ji

# 476
Фахрие Евджен е писала в Туитър по повод тази статия за 5 часовия чай

Нагнаг, моля те погледни  Praynig Praynig Praynig

Цитат
Fahriye Evcen ‏@EvcenF

Bu cok üzücü haberlere lütfen itibar etmeyin. Burada yazılan olaylar yaşanmamıştır. Tamamen asılsızdır. Syg., F.Evcen http://gold.ajanspress.com.tr/extp/Mzg2MjYyNDUmMSYzNDc0MiY4NjE5ODI=#.U4HaRHbsHIV

"Моля ви, не обръщайте внимание на тази неприятна новина.
Нищо от написаното не се е случвало и е напълно неоснователно.
С уважение, Фахрие Евджен."

# 477

Ето затова ви обичам всички  в тази тема. Hug Hug Hug

Умеем всичко Wink да намираме новини , да ги коментираме ,е и да ни  ги привеждат на минутатаНАГ newsm51

Мами Heart Eyes
Алекс Heart Eyes

И друго ще кажа-Така се отговаря на клевети. Веднага и категорично. Ясно и кратко.

# 478
  • Враца
Нагнаг,   bouquet  bouquet  bouquet

Цитат
Bonya Qasanova
Okazivaetsya i pro morojku i etu statyu qotovil odin i tot je celovek Aydin Xamze.

Bonya Qasanova
photoshop ne kacestvenniy Aydincik)

Юлия Черепанова
И фотки про мороженку - некачественный фотошоп, и эта фотка такая же.

Тази статия за Фахрие, като че ли е ответната реакция на "журналята", че тя не им е дала интервю докато е била в това кафе
И защо няма снимки на разярената Фахрие (тя съвсем спокойно си седи на заден план на снимката), която гневно гони просекинята?  Нали журналистите са били там  newsm78 newsm78 newsm78

Цитат
Королек- птичка певчая
Фахрие Эвджен была замечена с подругой в кафе в районе Бебек. Актриса просидела в кафе около 4 часов, подруги ели кекс, который Фахрие принесла из дома. Ожидающие долгое время около кафе журналисты получили от Фахрие следующий ответ "Я не буду давать репортаж, Вы зря ждете"

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 16:07 от mama_an_ji

# 479

Общи условия

Активация на акаунт