Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 331 770
  • 2 347
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Пловдив
Някой да има проблем с библиотеката в Shazam?
Отваря ми само началната страница и като искам да отворя пълния списък от See All не отваря Confused
Стои така...

# 2 296
  • софия
При мен няма проблем.

# 2 297
  • Пловдив
Хм...рестартирах, ръчках и не. Начиии, много ме е яд! Head Band

# 2 298
  • София
Не успях да се регистрирам в приложението еЗдраве, макар че имам ел.подпис на физически носител и изпълних инструкциите.

Не се получи нито в Мозила, нито в Интернет Експлорър.

Къде греша, предположения ?

Честит Празник на всички българи !

# 2 299
  • София
Пробвахте ли да деинсталирате приложението и после пак да го инсталирате, след което да опитате пак регистрация? Аз си го инсталирах отдавна и нямам ясен спомен за конкретните стъпки, но също имах някакъв проблем в началото и деинсталирането ми помогна.

# 2 300
  • София
Пробвахте ли да деинсталирате приложението и после пак да го инсталирате, след което да опитате пак регистрация? Аз си го инсталирах отдавна и нямам ясен спомен за конкретните стъпки, но също имах някакъв проблем в началото и деинсталирането ми помогна.

Ще пробвам, но проблема е на компа, където трябва да се визуализира QR код, благодарение на КЕП.

Там не се случват нещата .

# 2 301
Не успях да се регистрирам в приложението еЗдраве, макар че имам ел.подпис на физически носител и изпълних инструкциите.

Какво означава "не се получи"? Аз се регистрирах с облачен КЕП от Eurotrust преди година и нещо. Не помня да е имало проблем.

# 2 302
  • София

Какво означава "не се получи"? Аз се регистрирах с облачен КЕП от Eurotrust преди година и нещо. Не помня да е имало проблем.

Как да се сдобия с облачен КЕП, моя физически КЕП е на B-Trust ?

# 2 303

Как да се сдобия с облачен КЕП, моя физически КЕП е на B-Trust ?
https://www.youtube.com/watch?v=pXVMBU116ZU

# 2 304
Някой ползва ли приложение за учене на езици, гледах някакви реклами казваш нещо, поправя те и с виртуален учител водиш разговор, подобряване на изказа.

# 2 305
Тези с виртуалният учител са платени (че и скъпички май) , а аз понеже съм видна скръндза ползвам безплатни.
Ползвала съм Busu, но отново само да едно ниво стигаш после трябва да платиш.
Най-доброто безплатно, което съм намерила за сега е Duolingo, има много езици, и ако не искаш не плащаш. Безплатната версия е достатъчно добра.

# 2 306
Точно Дуолинго май нямаше опция единият език да е български? Поне моите спомени са такива, но не са много скорошни де.

# 2 307
Ох, извинявам се. Не съобразих,  права сте.
Аз уча от английски основен език, и затова не се сетих.
Да, няма български, но мисля че има руски, който е поне малко по-близък до нашият или пък може да сте го учили в училище.

Редактирам се, тъй като се поразрових и намерих едно приложение, което изглежда добре и има български за основен език. Предупреждавам, че нямам мнение все още, сега го намирам и аз.
50languages - има и сайт и приложения за двете Andorid и  iOS

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 15:27 от deede

# 2 308
  • Deutschland
Има сайтове, от които си теглиш безплатно приложения, в това число и за изучаване на езици. Пълните версии. Ползвам ги от повече от две години вече.

# 2 309
Има сайтове, от които си теглиш безплатно приложения, в това число и за изучаване на езици. Пълните версии. Ползвам ги от повече от две години вече.

Кои ползваш ти?

Общи условия

Активация на акаунт