Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 346 259
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 510
Обикновено стоковата с малко пипане по настройките си работи добре. Има една, която за съжаление не мога да ползвам в момента, но харесвам AZ Camera. В xda са със смесени чувства относно нея, но има добри опции. Поне мога да похваля народа в xda, че са открили начин да вървят два Скайп акаунта едновременно на телефона. Ако могат сега и с Viber  hahaha
Благодаря   bouquet още днес ще я изпробвам... Отиваме на шуменското плато да се пуснем с парапланер...ще снимам и ще докладвам за снимките Simple Smile
Прощавайте за невежеството но какво е "xda"?

# 511
Като Андроид БГ форума, но доста по-голям и международен.

# 512
на сегашната си Нокия Лумия имам инсталирано едно приложение Мsn спорт ,кото брои колко крачки съм минала за деня и автоматично изчислява изминатото разстояние. Мери и клории. Веер се изиства и сутрин започва да брои на ново. Как разбира кога ходя, и кога се возя в автобус не зная, но доста точно мери разстоянието (засиала съм го гугъл мапс-а) Интересува ме някой ползва ли подобно приложение за андроид кит-кат. За Самсунг галакси Ес 5 ме интересува.

# 513
  • Русе
на сегашната си Нокия Лумия имам инсталирано едно приложение Мsn спорт ,кото брои колко крачки съм минала за деня и автоматично изчислява изминатото разстояние. Мери и клории. Веер се изиства и сутрин започва да брои на ново. Как разбира кога ходя, и кога се возя в автобус не зная, но доста точно мери разстоянието (засиала съм го гугъл мапс-а) Интересува ме някой ползва ли подобно приложение за андроид кит-кат. За Самсунг галакси Ес 5 ме интересува.

Не хабят ли много батерия такива приложения? Имах някакво, но все си играя спри/пусни, че ми заминаваше батерията. Със S3 съм.

# 514
не, изобщо не хаби батерия.

# 515
  • Русе
не, изобщо не хаби батерия.

Мерси, сега нямам ток на телефона, но утре ще я потърся.

# 516
  • Italia
Аз съм най-доволна от Noom Coach. Пълноценна програма, има опции да брои и калории, различава "хубави" от "лоши", има различни опции за добавяне на спорт, доста разнообразни видове спорт - можеш да добавяш и извършени тренировки (примерно бягане на пътечката във фитнеса или плуване, които няма как да засече с педометъра). Отделно - S4 има S health, S5 няма ли го?

# 517
И аз подкрепям Noom Coach, ползвах я доста време и ми харесваше. Но педометъра не е точен изобщо. Всяко друсване на телефона го пише крачка.

# 518
  • София
Samsung Galaxy S5 идва с вграден SHeath, който си брои крачки, разстояния, минути активност... Има за мерене на пулса, ниво на стрес, хранения, вода и т.н. Мери точно, но при мен понякога застива и не мери крачките, а примерно докато седя, ми бипва, че съм достигнала целта си, т.е. ги измерва, но явно нещо му пречи да ги отрази веднага.

# 519
  • София
Имам пропуснато обаждане от вайбър от 8.8.15 и ме известявя за него през няколко часа. Рестартирах, не стана.
Изтрих го, както и другата страна. Същото.

# 520
Днес и на мен Вайбър ми прави проблеми.

# 521
  • Deutschland
Да се включа и аз. Някакъв американски номер ми праща покани днес във вайбър, да се възползвам от някакви намаления в онлайн магазин. После ме е блокирал. Изключено е някой в Америка да знае номера ми, както и да съм регистрирана някъде с този номер за да ми пращат спам. Не ми пречи писаното, само ми е странно

# 522
В xda са със смесени чувства относно нея, но има добри опции. Поне мога да похваля народа в xda, че са открили начин да вървят два Скайп акаунта едновременно на телефона.
Къде и как  newsm78
Аз ползвам скайп. Но така и не мога да се 'примиря' с факта, че не трие хронология Sad

# 523
Напиши в Гугъл Skype Rover трябва да ти излезе темата в XDA някъде.
Общо взето беше нещо от рода на това, че китайската версия на Скайп не ползва нещо, което нашата ползва и дава възможност за използването на два скайпа без да се налага да се качват разни мод-ове и т.н., тоест съвсем легална версия си е.

# 524
Търся 'прост' белот за самсунг галакси (андроид) излиза ми все бридж белот, а аз искам онзи, простичкия

Общи условия

Активация на акаунт