Добър нефролог за София

• 5 035
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Търся добър нефролог от София.Ще ви помоля за координати

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 18:15 от Редактор*

# 1
  • Там някъде
Аз съм изключително доволна от доц. Джераси, работи в Александровска, клиниката по Нефрология. За първи път имах проблем сега по време на бремеността, препоръча ми я док, който ме следи. Много съм доволна от нея! Телефона й е 0887 380519. Само да предупредя, че аз ходих без направление, т.е. си платих прегледа. Не зная как стои въпроса с направленията при нея. Иначе ме прие експедитивно - обадих й се единя ден и на другия в 15,00 ми беше часа.

# 2
  • София
Благодаря ти,Mrs Raven!   bouquet

# 3
  • София
Темата е малко стара , но ако може и друг да се включи с мнение ..... за мен ще е много полезно.

ВегаСтаp ти ходи ли при Джераси?

# 4

Бях при Джераси в третия месец на бременността. Стигнахме почти да скандал с нея, защото ми обясняваше че нямало как да имам секрет от уретъра и това бил вагинален такъв. Лекуваше ме както всички останали лекари за цистит. Месец и половина по-късно заради същата тази инфекция загубих бебето! Оказа се,ч е на никой не му беше хрумнало да ме изследва за нещо повече от цистит. Това е била уреаплазма, но нито Джераси, нито Давидов от Токуда ме им мина през главата да помислят за това! Не ходете при нея, платих 85 лева за преглед в който трябваше да се споря с доктора за симптомите. Проф. Богов от Александровска е нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт