Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 455
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
# 526
# 527
  • Разград

Скрит текст:
Songül Öden hamile mi?

Kerem Alışık'la uzun süredir birlikte olan Songül Öden bebek bekliyor..
Kerem Alışık'la birlikte olan oyuncu Songül Öden'in 10 haftalık hamile olduğu konuşuluyor.
Milliyet'in haberine göre, Durumunu en yakınlarından bile gizlediği öğrenilen Öden, sağlık kontrollerini Ankara Gölbaşı'ndaki özel bir hastanede
gerçekleştiriyor.
Hastane çalışanlarının gizlilik konusunda uyarıldığı söyleniyor.

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/songul-oden-hamile-mi?p=1

Ако е вярно сигурно ще се провали общия им проект.

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 15:47 от vania_e

# 528
  • Разград

# 529
Ваня не знам, може и да е вярно. Нормално е да искат да имат дете. Но ако е бременна в 10-тата седмица, то когато е подписвала договора сигурно е знаела  Thinking Много съжалявам, ако проекта на Сонгюл и Еркан се провали. Проекта по принцип ще се случи, ще изберат друга актриса, но аз много исках да играят заедно.
Ще следим пресата и ще видим какво ще стане....

# 530
# 531

Oyunculuk kariyerimin başlangici setten kareler

# 532
Ваня не знам, може и да е вярно. Нормално е да искат да имат дете. Но ако е бременна в 10-тата седмица, то когато е подписвала договора сигурно е знаела  Thinking Много съжалявам, ако проекта на Сонгюл и Еркан се провали. Проекта по принцип ще се случи, ще изберат друга актриса, но аз много исках да играят заедно.
Ще следим пресата и ще видим какво ще стане....

Привет на всички! Grinning Следя темата редовно..Видях,че коментирате клюката за Сонгюл.Не е вярна,не е бременна. Peace Тя сама го заяви в Т си.
И вероятно проект ще има. Laughing А и Сонгюл никога не е била безотговорна,не би поела ангажимент ако не е сигурна ,че ще го изпълни.

# 533
vikktory благодаря ти  Hug много ме зарадва и успокои  Peace
След като Сонгюл е опровергала клюката не може да има съмнение   Naughty не е бременна newsm44 newsm68 newsm10 Ох отдъхнах си  Peace

Songül Öden @sngloden     ·   10h   

Bugün milliyet gazetesinde hakkımda çıkan haberi şaşkınlıkla okudum. Asparagas haberin böylesini milliyet gazetesine hiç yakıştıramadım...

# 534
  • Разград

# 535
Ваня  newsm74 newsm74 newsm74 Страхотни снимки от днешния концерт  Peace
Браво и ти благодаря  Hug
Така ставаме съпричастни със събитията с нашия любимец  Peace

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 19:57 от MAMA-AN

# 536
  • Разград

# 537
Рукие е написала преди 58 минути....

Sinan akçıl bugün maltepe sosyete pazarı avm yeni tanıtımı ve mini konseriyle can dostu erkan petekkaya ve hayranlarını çok mutlu etti

# 538
Какво са написали руснаците във връзка с клюката в пресата относно "бременността" на Сонгюл....

Появилась информация, что Сонгюль Оден скоро станет мамой, у актрисы уже 10 недель беременности. И огромный гонорар за новый сериал, разумеется, не изменил планов актрисы. Поэтому, пока поклонники Сонгюль радуются, поклонники Эркана Петеккая уже начали подбирать ему новую партнёршу для сериала, который должен выйти в сентябре.

Добре, че Сонгюл е опровергала тази информация  Praynig

# 539

Songul Oden, the face of Palette

Общи условия

Активация на акаунт