Божествена прегръдка...... Виртуозна....... Космическа......Страстна.....
Да знаете, че този мъж е голям любовник. Всичките му похвати са от страстни пък по-страстни.
Какво като не я целува. Той така я прегръща, ръцете му притискат цицките й, по-надолу така се натиска в пъпа и чатала й, че не ми казвайте, че не се възбужда. Да не е от камък.
Пък и достойнството му да не е от желязо - нали е от месо.....Разправяйте ми ги тия на баба ми, че не се дразни.
Знаете ли какво си мисля. Като ги гледам сега по награждаването. Как така една екранна любовна двойка след филма се забравя???
Ама, отговорете ми, за да знам.
Ето сега Еркан и Хатиджето. Ами те два сезона се възхваляваха един друг, прегръщаха се, галеха се, милваха се, особено в Кападокия и сега вече след филма не се познават.
Това не го разбирам.
Може би тия, които са като мен да не го разбират се женят.
Като Бергюзар и Халит, като Туба и съпруга й - забравих му името и други такива.
Пък в Холивуд се женят както си искат и за колкото време си искат.
Значи, че като показват любов на екрана не може лампичките им да не светват.
Я ми го обяснете, че не го разбирам.
Чакам.......
Не съм спец по езиците и нищо не мога да кажа 
И ти вече започваш като Дидем...ама той сега дали или....Няма дали, няма или....Просто си вършат работата. Е има нещо друго....Че има разлика как всеки актьор играе тези любовни сцени. Някой като ти изигра такава сцена, ти се иска да си на мястото на партьорката му, при други не е така. Това си зависи от човека.