Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 468
  • 742
  •   1
Отговори
# 495

Божествена прегръдка...... Виртуозна....... Космическа......Страстна.....

Да знаете, че този мъж е голям любовник. Всичките му похвати са от страстни пък по-страстни.
Какво като не я целува. Той така я прегръща, ръцете му притискат цицките й, по-надолу така се натиска в пъпа и чатала й, че не ми казвайте, че не се възбужда.  Да не е от камък.
Пък и достойнството му да не е от желязо - нали е от месо.....Разправяйте ми ги тия на баба ми, че не се дразни.

Знаете ли какво си мисля. Като ги гледам сега по награждаването. Как така една екранна любовна двойка след  филма се забравя???
                          Ама, отговорете ми, за да знам.

Ето сега Еркан и Хатиджето. Ами те два сезона се възхваляваха един друг, прегръщаха се, галеха се, милваха  се, особено в Кападокия и сега вече след филма не се познават.
                         Това не го разбирам.

Може би тия, които са като мен да не го разбират се  женят.
Като Бергюзар и Халит, като Туба и съпруга й - забравих му името и други такива.
Пък в Холивуд се женят както си искат и за колкото време си искат.
Значи, че като показват любов на екрана не може лампичките им да не светват.
                          Я ми го обяснете, че не го разбирам.
                          Чакам.......

# 496
Знаете ли, момичето в ролята на Мелис е играла художествена гимнастика...колко успешно, обаче..незнам.. newsm78

# 497
# 498
Знаете ли, момичето в ролята на Мелис е играла художествена гимнастика...колко успешно, обаче..незнам.. newsm78

Сигурно е така - има хубаво телце,  но само толкова. Веднъж не я видях слънчева, лъчезарна - все намусена и това не го правеше добре - присвива очите....цъ.... можеха да направят по-добър кастинг.
Не знам на вас може да ви харесва, само на мен може би ми се струва така....

# 499
Няма нещо за неразбиране и разбиране, Сиси..
Те са екранна двойка..дори и в един момент да се е случило...навярно, само те си знаят..че това е станало и толкова..
Навярно,повече и не продумват за това..дори и помежду си...
Други, неустояли...се отдават на това от екрана...завладялото ги, демек им е харесало...тази игра на сетивата им..и така..искат да опитат, отдават се и на чувството..един вид!
Заради такива съображения..като при Еркан, неговата Дидемка..и при Хатиджето, нейният Бурак..са си солидни причини..да не обърнат внимание на ставащото м/у тях..ако е станало, изобщо..де.... newsm78
Важното е нас да заблудят, какви ли смешни ситуации..са имали...и си ги разправят..като такива..а,ние...питанки се питаме..и то какви...

# 500
Кралице не е толкова важно. Стана ми интересно кой и какъв е този мъж с мустака, защото в туитъра на Дидем също имаше негова снимка....

Сиси благодаря за разказите в диалог  Hug Не съм спец по езиците и нищо не мога да кажа  ooooh!

Сладури, това пък от къде е? Ама и аз съм една патка...С този син костюм, с жълта вратовръзка и бяла риза, защо нищо не помня.  Остарявам ли???? - сигурно.

# 501
Пак е бил..някъде си....нареден, докаран...гледат го като..извънземен, особено..тази, отстрани...ще го "изяде" с поглед... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 502
                 Аз такива  актьори съм ги гледала 2 седмици на снимачната площадка. Те се смеят, правят си купони, като  все  плачат или се бият или се карат, а веднага след снимките сякаш не са те....много интересна професия.
                Нали  в едно интервю Еркан, като го питаха Дидем актриса ли е, той каза - един луд в къщата стига.

# 503
Сиси вече стана като моя котарак...като си науми нещо, няма отърване...
Какво да ти кажа мила. Ами те са актьори. Това им е професията. Както ти си подреждаш папките с оферти, пулиш се с цайсите да не пропуснеш нещо, така и те си изиграват сцените...Ако между актьорите няма чувства, какво от това, че се прегръщат  spokoИ ти вече започваш като Дидем...ама той сега дали или....Няма дали, няма или....Просто си вършат работата. Е има нещо друго....Че има разлика как всеки актьор играе тези любовни сцени. Някой като ти изигра такава сцена, ти се иска да си на мястото на партьорката му, при други не е така. Това си зависи от човека.
Дано да си доволна....

# 504
Немога да изтрия тези надписи от гифчетата..
Някой, знае ли как става..това? newsm78
Знам, че има някаква програма..която го прави..ама, не откривам..никаква от известно време...търся... ooooh! ooooh! ooooh!

# 505
 Мамче, много съм доволна. Жалко, че ЕГН-то ми е много сбъркано....там ми е грешката...
Защо времето лети. Искам да спре, когато съм била на 18 години.

# 506

Сладури, това пък от къде е? Ама и аз съм една патка...С този син костюм, с жълта вратовръзка и бяла риза, защо нищо не помня.  Остарявам ли???? - сигурно.

Сиси снимката е нова. Този който е от ляво мисля, че е репортер - май съм го виждала и друг път....
Кралице дамата дето е зяпнала може да е загубила ума и дума  Joy Joy Joy Joy

# 507
Цитат
Немога да изтрия тези надписи от гифчетата..
Някой, знае ли как става..това? newsm78
Знам, че има някаква програма..която го прави..ама, не откривам..никаква от известно време...търся...

Трябва да намериш програма, която да ретушира гифчета.

# 508
  • Разград

# 509
Като, казвате че питайки жена му..дали и тя е актриса, като е отговорил...така..да ви кажа и за скорошното...по вестниците, как се е отказал да пие...
Не ..алкохола, а да пие..въобще...което ще рече, че отвреме навреме..дето е прекалявал с него ..не го прави ..алкохолик!
Преди време..известен турски актьор, вече дори незнам дали е жив...така, подразбрах от коментарите...на журналистите..
Та, този колега на Еркан...е споделил, как се е отървал от този проблем..
След една ..поредната, такава вечер.. прибирайки се..жена ми ме е снимала с камера..
На закуска ми пусна....записа...
Това животно не бях аз, виждайки се такъв..умрях от срам..
Това ме ..отказа, взех съответните мерки..никога повече да не помисля...да вкуся...спиртна напитка...и го постигнах!
Еркан, също..си признава, че навремето гледайки това интервю..с този актьор, доста е бил впечетлен..навремето!  newsm78
Така и той, след поредната такава за него...вечер, кога му е било ..за последно, обещавайки си..е накарал Дидем да го снима...следващият път, ако отново се случи..
И тя го направила...
Бях...потресен, че това съм ..аз- казва Еркан...
Аз, проблем с пиенето нямах...нали, те всички така..казваме..но се случваше..да прекалявам..и понякога, често..
Събираш се с приятели, пийваме..закъсняваме..излизаш за друго да се видите, нещата..все така..приключват..със запой, едва ли не.. Thinking
Казах си, край...това повече няма да се повтори...потърсих, нужната помощ..
Това е, нищо срамно не намирам в това...просто, един порок..по-малко...
Доволен съм, дори съм горд със себе си...че го направих... bowuu bowuu bowuu
Затова и заглавията..по вестниците, бяха..не той как се е отървал от алкохолизма си..а, как е постигнал..повече да не пие... newsm78

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 00:13 от KraLeva66

Общи условия

Активация на акаунт