Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 454
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
# 556

Днес тъкмо си мислех, че няма никакви хабери за Айча. А гифчетата са от един от любимите ми моменти...Когато Сабиха отиде да се извини, че си тръгна от срещата без обяснение...Но.....Галип вече беше влюбен и промени решението си...Каза й да остане....Не беше права Сабиха тогава, но пък изненадата за Сахер беше голяма  #Crazy като видя Сабиха на работното си място....

# 557
  • Разград

# 558
Днес от линка на Ваня ..Cece.com за Сюнгюл, незнам къде ходих из сайта им..имат, доста инфо за актьорите, естествено и за Еркан...цялата му филмография и биография...и всичките им техни материали за Еркан..хабери, публикации..
Та, друго се сетих...знаете ли, той почти няма второстепенни или поддържащи роли...освен, една в началото на кариерата си...всичките му други са главни герои.. newsm78

# 559
Имам още гифчета, доста Мамче..ама ще ги оставя за следващите страници..
Ти искаше някакви..от твоите моменти, да направя.... newsm78 newsm78 newsm78

# 560
Днес от линка на Ваня ..Cece.com за Сюнгюл, незнам къде ходих из сайта им..имат, доста инфо за актьорите, естествено и за Еркан...цялата му филмография и биография...и всичките им техни материали за Еркан..хабери, публикации..
Та, друго се сетих...знаете ли, той почти няма второстепенни или поддържащи роли...освен, една в началото на кариерата си...всичките му други са главни герои.. newsm78

Май така излиза. Още в комедията Серсери, той играе главна роля. Значи още в началото на кариерата му са го оценили. Сигурна съм, че му е било трудно. Едно време не са ставали толкова лесно известни. Дълго време е трябва да играят в театър и едва след това влизат в дизитата.
Сега както знаем почти всички фотомодели стават актьори....Но на Еркан птичето не е кацнало на рамото. Всичко е постигнал освен с талант, но и с много работа.

# 561
Имам още гифчета, доста Мамче..ама ще ги оставя за следващите страници..
Ти искаше някакви..от твоите моменти, да направя.... newsm78 newsm78 newsm78

Те моите моменти са безброй  Joy Joy Joy Joy Joy - от Сон бахар, от Дилата....
Ама да, слагай ги на следващата страница, че както форума запецва понякога си мислим дали не е от претоварване на страниците....

# 562
# 563

..такива ми са хубави..толкова отдавна не бях ги гледала...лека нощ! newsm46

# 564

И все пак , днес установявам..за кой ли път, че "Сон бахар" ще си остане...първата ми любов! bowuu

# 565
Да и на мен са ми много сладки тук, ама като знам, че това е края....хич не ми е хубаво.
Дали рейтинга е бил причина да спрат сериала, или както се коментираше тъста на Еркан е спонсорирал продуцентите не знам, но осакатиха този сериал. Никой не мисли за зрителя.... #Cussing out

# 566
Не вярвам на това, навярно и тогава са ставали жертва на рейтинги и глупостите от..днешните им причини...пари и реклами...един нормален завършек няма тази година на нито един сериал..
Днес, четох ..добре, че Къванч ги заплашил тв-то, незнам кое си..иначе и техният нашумял Курт и Шура, и него..по тези причини...искали да няма втори сезон... newsm78

# 567
# 568
# 569

Общи условия

Активация на акаунт