Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 449
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
# 571
                                         Добра нощ, момичета,
                      тази вечер бях на тържество - среща на випуска от 11 клас на гимназията.
                      Признавам - разпуснах доста. Беше много хубаво. Разкошно.             
                      Видях се със съученици, които не бях виждала 20 години. Дошли са 6 човека  от чужбина - много беше интересно.
                     Не съм ви чела, сега ще отида да ви изчета.

Приятна нощ. Да е лека и спокойна. Приятни сънища.

# 572

Спомняте ли си този момент от Бахарата.

Галип си чете едно списание. Идва Кемал. Започна да му се кара, че са се скрили със Сабиха, когато ходиха  в командировка на Кар тепе. Галип му каза: "Аз от никого не съм се крил, г-н Кемал".
Кемал му каза, че Гюлшен е скрила, че са в Кар тепе.  Тогава Галип каза: "Ами като се правите на  милиционер така ще е." Тогава Кемал каза: "Аз не съм толкова широко скроен като Вас, г-н Галип. Жена Ви се хвърли под колата заради Вас, а Вие осъзнахте ли се? Не! Утре същото ще направите със Сабиха. Вие сте богат човек, г-н Галип. Сабиха е от друго тесто. Оставете я на мира. Аз не съм съгласен Сабиха да се среща с Вас."
              Галип му каза: "Г-н Кемал дали Сабиха ще се среща с мен може да реши само тя и никой друг.
Аз не съм като тези богаташи, които виждате постоянно по телевизията. Аз си живея по моите плавила.
Намеренията ми са сериозни. Аз обичам Сабиха. Ако тя поиска може да стане моя съпруга. Нямам други намерения. Така, че спокойно - няма да направя нищо лошо с нея.".
              И после Кемал се укроти, извини му се и си тръгна.
              Ама толкова беше красив с тази сива жилетка - плетка - "на плитките". И аз я плета също.

# 573
  • Разград

# 574
Добро утро

Чудесен уикенд момичета

# 575
Сиси  Hug много добре си спомням тази сцена - Галип с готината жилетка  Peace Кемал беше много напушен, но след последните думи на Галип нямаше какво да каже....А Ръза побърза да каже новината на Руксар....
В тази връзка си спомних и момента, когато Сабиха се ядоса на Галип и отиде при Руксар. Там беше Кемал....тъкмо се заформяше едно любовно обяснение и Сабиха обърка работите. След това Галип тръгна да прибере Сабиха и да й каже, че винаги ще я връща, когато реши да избяга от него....Преди това се срещнаха с Кемал и той измисли, че е ходил у Роксар за френски ключ  Joy Joy Joy Joy

# 576
Какво се случи след това....

Нетърпелив е Галип.....а пък на Сабиха колко бързо й мина сръднята.....

# 577
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нали е неделя, та... малко по-късно идвам с кафето си, че имам доста за наваксване от вчера  Simple Smile

А тъй като, благодарение на  Wink снощният обилен дъжд, който пропуснах  Laughing, че нали бях на концерт - днес ще почивам повече / градинарството е мисия невъзможна  ooooh!/, ама пък съм си у дома и... във форума, покрай  Wink

Скрит текст:

Хубав ден на всички!  Hug

# 578
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани, HugЦвети, Hug wavey wavey

Пак сте писали по нощите!Ама вие не спите ли? Wink

Ани,Кралице,Сиси, благодаря за инфото и колажите!А аз ''Любов назаем'' го загледах заради Айча,която я бях гледала в ''Перла'' и така открих и Еркан! Wink Grinning

Приятна почивка на всички! newsm51

http://vbox7.com/play:f89d730ba9

# 579
Цвети  Hug веднъж и ти да извадиш късмет - дъжда те отмени....ама другата неделя ще видиш какъв гюрлюк  /както казваше свекърва ми/ ще стане....

Злати  Hug вярно е, станахме нощни птици, ама нали момичетата са работни и аз чакам да се появят е като се отворим на сладка раздумка виж станало сред нощ.....Вчера имаше много хабери, трябваше да ги обсъдим....

Какво да ви предложа за обяд  newsm78 Чудя се, ама като не съм ви приготвила нищо ще ви предложа Еркан, да забравите за обяда.....

И малко духовна храна.....

# 580
# 581

Mersin 2013

Alanya 2013

# 582
# 583
# 584
Здравейте... newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт