Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 705
  • Мнения: 9 361
Аз споделям какво аз съм правила по съвет на жена, която пази квас от баба си. Който каквото иска да прави, аз няма да споря.

# 706
  • София
  • Мнения: 2 253
Квасът ми умря преди време и от тогава не бях захващала нов, ползвам една нахутена мая.
В събота сутринта забърках нов квас, и тази вечер като се прибрах от работа ме изненада с увеличен обем и много дребни мехурчета.
До сега квасът ми е давал сериозни признаци за живот около 5-тия ден, възможно ли е това да се случи в края на третия ден ? Може би съществено значение имат и продуктите - сега за първи път го забърквам с бяло италианско брашно от биологично земеделие, после го захранвах с пълнозърнесто брашно пак биологично. И с вода от чешмата, минала през система за пречистване и преструктуриране.

Общи условия

Активация на акаунт