Клуб "полицейска съпруга" - 5

• 77 671
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Честит празник и от мен Simple Smile Бъдете мн глезени и обичани майки и съпруги Simple Smile ted2 я остави чистенето за друг ден и излез на кафенце или сладкарничка, все пак празник е. Желая ви хубав и усмихнат ден

# 391
  • В полите на Пирин планина
Честит празник и от мен. Пожелавам ви много здраве, щастие, любов и повече пълноценни моменти с половинките  Grinning

# 392
# 393
  • София
Здравейте, момичета.Темата е позамряла напоследък.....Надявам се все по-рядко да имаме поводи да се включваме с проблеми и негативни емоции, свързани с работата на нашите половинки.Стартирам писането  с нещо  позитивно и почти невероятно Simple Smile Дано да " повлека крак" с подобни писания Simple Smile
Та- преди малко се обади мъжа ми че са го одобрили за карта за пролетната ваканция Shocked Звучи направо невероятно.Друг е въпроса че сега трябва да се мъча да организирам и отпуск от моя страна че  поне половината дни да успеем да ползваме.Както винаги, не е ясно колко струва картата Crazy А на мен  пък хич не ми е ясно  нищо и за мястото.Затова моля за отзиви, ако някоя от вас е ходила.За Боровец става дума.В това време не знам какво ще правим там ooooh!...ама- хайде да оставя само радостта от  невероятното събитие.Кусурите ще трябва да  измислим как да ги преодолеем.( и за  това събирам идеи, че планината в този сезон  хич не я познавам и алтернативи не виждам особено...)

# 394
  • София
Честито за картата  Hug Hug Hug Боровец си е готино. Стоите не са нещо особено, дори преди 3 години не бяха и ремонтирани, поне стаята, в която бяхме. Но ние я използвахме само да се приберем да спим, а през другото време бяхме все навън.

# 395
sssani, никога не съм отсядали в станция на МВР, но една година когато бяхме на ски на Боровец отидохме до там за да я видим. Не мога да кажа нищо за стаите не съм влизала, но е на хубава място близо до хотел Рила и пистите. Не знам от къде сте и  точно за кога е картата,  не знам и кога е пролетната ваканция ( нямам ученици ) Embarassed Embarassed но в момента в София вали сняг предполагам, че в планината си е снежна приказка и ще можете да възползвате от снега, който там се задържа мн по- дълго. Дано си изкарате страхотно, лично според мен планината си има своя чар през всеки един сезон и когато сте цялото семейство, все ще измислите как ще се забавлявате.

# 396
  • Сливен
Аз пък въобще не бях чувала, че има  отделно карти за пролетта, от ММ разбрах, че от 15.04. почва записването за лятото. Ходили сме само на Константин и Елена, за Боровец мнение не мога да дам.

# 397
  • София
И ние случайно разбрахме  за реалната възможност за карти през пролетта.Записването е за няколко  от базите.Съвсем не насериозно  колега на мъжа ми му  е казал-" хайде да пробваме с тия карти- може пък да ни  огрее...." .И то взе че стана.Пролетната ваканция е от 2 до 12.04.Включва и Великден.Бих си представила планината с разходки, но  признавам че ходим само лятно време.Сега ако е сняг, пак добре,.Щото ако е кално и мокро- съвсем не виждам какво бихме могли да  правим там.Приемам предложения за места за посещение в района или ..каквото се сетите за уплътняване на времето.Ние сме с едно дете.Надявам  се да има  и други дечица, с които да  се забавляват.
А за  летните карти- ще взема да го накарам да се пробва и  за там.Ето  че стават чудеса Simple Smile Току виж извадим  късмет.

# 398
Може да се повозите на кабинковия лифт  Peace

Ние сме ходили лятото на Боровец в същата станция , но в далечната 2007 година. Тогава условията бяха прилични, а храната много хубава и евтина.

Ние ходихме няколко пъти на басейна в х-л Рила.

# 399
  • София
А, това с басейна може да ми влезе в  употреба Simple Smile С кабинковия лифт едва ли ще се изкушим да се возим.Лятото изкачихме семейно връх Мусала Simple Smile То в района няма много  места за посещение.Ще караме на чист въздух явно Simple Smile
Lady Brinne, дали  ще е удобно да пуснеш снимки от базата ако имаш?Да добия поне някаква визуална представа

# 400
  • TX
За Коледа бяхме на Боровец и базата е хубава естествено стаите (поне тази в която бяхме) са ретро, но за сметка на това матраците удобни. Храната също е хубава. В бара оставахме вечер. Наоколо е красиво. Може да посетите двореца Царска Бистрица, врърховете наоколо, а за басейни ходихме на Рила  (8 лв за големи и 4 за деца) и на Олимп - 5 лв.  (това е базата на Военните) .
Ски гардероба на нашата МВР база сигурно няма да работи април, защото човека който е на него каза, че е до 31 март., но пак вижте. В базата има и сауна която може да се ползва и фитнес.

# 401
Lady Brinne, дали  ще е удобно да пуснеш снимки от базата ако имаш?Да добия поне някаква визуална представа

В къщи на стария компютър, ако изровя  newsm78

# 402
  • София
Ще ти бъда много благодарна Hug
И за да не е много off.... да помрънкам че ММ  отново  го няма тая вечер, защото  пак  е на мач Crazy Чудя се протести ли да псувам, мачове  ли , делегации ли , бежанци ли ...няма спокойствие ooooh!

# 403
  • София
Момичета, официална информация за картите за летния сезон.Записването е от 19.03 до 8.04. Имам и график със смените.Мъжът ми ги е  снимал и ми ги изпрати.Мисля да пробваме - може пък да извадим късмет...Обаче се чудя само за една база ли можеш да кандидатстваш  и за колко смени си  подаваш? Защото спрямо моите  отпуски, това има  значение и не мога да разчитам на случайността.

# 404
  • София
То зависи колко карти са отпуснати за съответната служба  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт