Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 454
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 240
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Имам въпрос:
Когато ми се наложи инцидентно да попитам нещо в група, която НЕ посещавам - Ще ми излиза ли в "Мои групи"? т.е. автоматично ли ставам член и после ще трябва да премахвам групата?

# 241
Защо е премахната лентата горе с всички подфоруми?
Изключително неудобно, ако искам да погледна или търся някои подфорум, да излизам от темата, която чета в момента, за да влизам и виждам всички подфоруми.
Направете го поне като падащ прозорец.

Бутона за редакция на мнението е едва забележим...зверих се 5минути докато го открия...за това и пиша ново мнение.

# 242
  • София, България
Ако имате въпроси, свързани с новите функции, ще им бъде отговаряно подробно.

Аз имам въпрос. Надявам се да го видите Simple Smile

Как да премахна тези числа, които пише отстрани на всеки раздел и да започне да отброява на чисто?

Пояснявам: в раздел "На пазар" няма само 6 нови отговора, ами са много повече май...  Thinking как да махна това "6" и "1" срещу "Клюкарник"-а?

# 243
  • Монреал
Как да махна движещата се реклама на Пантен? Има ли опция поне да се сложи една пауза, за да не се мърда постоянно?

# 244
Мамма, понеже постоянно повтаряш, че тази тема не е за визията на сайта, кажи къде можем да я коментираме? Преброй моля те, колко души досега казаха, че искат полето с мненията да е ЦЕНТРИРАНО? Къде да го напишем това, че да ни се обърне внимание?

# 245
Не че ще ме отразите,но и аз да кажа-новата визия е отвратителна. Заболя ме главата,а съм прочела само 2 страници от тази тема. Това с различните цветове за разграничаване на мнение от мнение е пълна простотия. А подписите и аватарите са ОГРОМНИ. Има ли начин да махна рекламата на шампоан? Всеки път ме стряска,ако мишката попадне на нея. Моля, някой да ми пише на лични как да си инсталирам ад блокер на Мозила.

# 246
  • град-държава
Какви по дяволите са тези групи? Много умно няма що, важно е да се цъка нали...

# 247
  • Уистерия Лейн
Не обичям промените. Не ми харесва.

# 248
Моля, някой да ми пише на лични как да си инсталирам ад блокер на Мозила.

Ако е възможно тук, да стане ясно на всички. Питах за въпросните реклами и никой от админите не ме отрази.

# 249
Абе тук не само че ни взимат за малоумни, ами и едно и също повтарят, като да се убеждават сами себе си колко уникален боклук са на правили.

Не искам да бъда в групи. Не искам да цъкам като замаяна на 20-30групи и да се отписвам, само защото някога съм писала мнение в дадена тема.
Премахнете ги, а който желае ще се запише наново в група.
Изобщо тази опция автоматично да става присъединяването в група е идиотска.

# 250
Никой ли няма да ми отговори как да си намеря спорта .
Къде ли не цъках ...заболя ме главата -аман бе

# 251
  • София
Хранене с млека за кърмачета, захранване 114
Идея с ИКЕА 67
Бебета 115
Родени 2004 г.
Основно и средно образование
Родители по държави 23
Красива мама 59
Дом 7
Хоби (общ) 11
Клюкарник

Как да махна всички тези цифри? Повечето са на форуми ,които нито ме интересуват, нито ги чета.

# 252
  • Бургас
Как да върна старият вид на сайта?

# 253
Отне ми по-малко от минута, за да "напусна" всички групи, в които някога съм писала. Няма драма.
"Решетката" до логото bg-mamma намирам за много по-функционална от дразнещата "падаща лента", която се заключваше и отключваше когато си поиска. За момента нямам никакви забележки по визията и функционалността, може би защото разгледах подробно тестовата версия и свикнах с нея.

Успех на всички, ангажирани със сайта, дано скоро приключат вселенските драми, и да се съсредоточим най-после върху приятното и полезно време, прекарано във форума   bouquet

# 254
Никой ли няма да ми отговори как да си намеря спорта .

Това ли търсиш?
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=497

Общи условия

Активация на акаунт