Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 461
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 645
Лиляна, твоят тон понеже във всички теми е прекрасен.

Mamma, да разбирам, че всички въпроси зададени снощи след 20ч. и днес до 11ч. не сте си направили труда да ги прочетете?
Явно да.
Хайде пак ще ви ги задам тогава, да видим дали ще отговорите в момента.

Неудобно е частта с всички форуми да не е в падащ прозорец и когато се пише мнение, да няма как да си погледне списъка с наличните форуми, а да зарежда нова страница.
Това нека да се коригира.

Страничната лента с "Моята БГ мама" също би трябвало да е в изскачащ прозорец, а не постоянен такъв.
Ако има възможност, нека също се коригира.

Някакво мнение Вие лично бихте ли ми дали по конкретните забележки?
Или ще се извините, че не сте го прочели???

# 646
Още една забележка - като клинка "още" на групите си, защото не се виждат всички, айде пак препратка в нова страница! Толкова ли не може да се удължава лявата лента и просто да се покажат една под друга и останалите групи, докато си седя в текущата тема? Не може да не сте го помислили, но помислете колко е неприятно за всяко нещо да кликаш по 2 пъти! Егати новата функционалност, нямам думи. Че то е станало по-тромаво, от всякога.

# 647
  • КиТ
Отпадна ли вариантът за скриване на дясната колона в темите, доколкото си спомням, имаше такъв в един момент? После се върнах към използването на старата версия и не съм проследила развитието.

Имаше две колони в дясно и едната можеше да се скрива,след това напарвиха едно обща дясна колона,която не може да се скрива  Peace

# 648
И аз имам съвсем конкретен въпрос, който задавам вече за н-ти път и не ми се отговаря. Не изисквам, не обиждам и прочее.

Задавам съвсем ясен въпрос - Защо не промените цветовете? Защо не смекчите яркото бяло и открояващото се тъмносиньо, които ужасно натоварват очите?

Не един и двама потребители, а почти всеки иска това да се промени.

# 649
  • гр. София
Да, тъмносиньото на бутоните "Включете се" е ужасно. Отделно самите бутони са толкова големи, че се губи заглавието на темата, в която ти предлагат да се включиш, съответно се налага да се взираш, за да го прочетеш. Би следвало да е обратното - първо да се набива на очи темата, а после бутона с предложение да се включиш в нея.

Ето как изглежда при подкатегориите

Шарени картинки, абзаци с обяснения, огромни тъмносини бутони, а най-важното, заглавията на темите, не се виждат лесно.

# 650
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въпрос за ЛС- не виждам на колко % ми е пълна кутията. Това така ли ще остане?

# 651
  • гр. София
Джой пълна ти е - сутринта исках да ти пиша и ми изписа, че си достигнала лимита си и не мога да ти пратя ЛС.

# 652
  • Бургас
Не спряхте да ръчкате сайта значи. Какво ви пречеше старата версия.
Моля тествайте си сайта и през мобилни устроства. Голямо мазано е.

# 653
  • КиТ
Джой пълна ти е - сутринта исках да ти пиша и ми изписа, че си достигнала лимита си и не мога да ти пратя ЛС.

А защо при нея не изписва,това е кофти,трябва да пита другите потребители  Crazy

# 654
виждам нещо в интересни теми, натискам и ми дава грешка-не мога да чета темата. Пробвах много пъти, не и не ...
Конкретната тема е изтрита. Ще я премахна от списъка.

Maryse, продължавам да не виждам конкретни въпроси, свързани с ползването на сайта, а само констатации.
Списък с всички форуми няма от много време. Имаше меню с няколко категории и отново трябваше да се цъка на всяка една от категориите, за да се кликне върху конкретен форум.
Беше - клик върху категория, клик върху форум.
Сега - клик върху логото, клик върху линк от менюто Моите групи
или
клик върху бързи връзки в дъното на форума, клик върху линк от избраните от Вас групи

Моята БГ-Мамма е колона за бърз достъп до избрани форуми, така, както бе досега Бързи връзки на заглавната, но с възможност за персонализиране кои линкове да се показват там и да си ги подредите по Ваше желание.

Янечек, ако групите са повече от 20-30-50, няма как да се разпънат в това поле надолу. Показват се първите десет. На страницата с всички групи виждате линкове към всички, към които сте се присъединили, като може да ги преподредите според желанието си кои да са първите 10 които да се показват в лявата колона.

joy_r, вече нямате ограничения на броя лични съобщения. Току-що са редактирани лимитите. Ранговете на потребителите на база общия брой мнения в сайта ще бъде обновен. Потребителите с над 2000 мнения нямат ограничение в броя лични съобщения. За останалите, с ранг Регистриран, Новак и Ентусиаст, ще проверя защо не се показва индикаторът.

# 655
  • София
над тях, не в отговори и известия.
не знам дали става ясно от снимката
май само при мен е така, друг не се оплаква, с мозила съм.
По някаква причина не Ви се зареждат снимките на интересните теми - вероятно са забранени от браузера или от друга програма. С коя версия на Мозила сте?

27.0.1
до снощи нямаше проблем, някакви настройки да променя или нещо друго да променя, че е много изнервящо с тоя дълъг списък?

# 656
  • София
Т.е. да разбираме, че всичко освен мнения - как да стигна до еди-къде си,  не ми работи този бутон и не ми се отваря еди-що си, ще бъдат подминавани като крайпътен знак, така ли?

# 657
# 658
  • гр. София
Мамма, в много случаи се налагат не 2, а 3 клика:
веднъж върху 9-те квадратчета пред логото БГ МАММА, втори път върху "Всички от категорията", защото не всички подкатегории за изписани, трети път върху подподкатегорията, която ти трябва. А за да се цъкне третия път се налага едно взиране, за да се намери нужното заглавие, което е едва забележимо измежду картинките, абзаците с текст и тъмносините бутони "Включете се".

Струва ми се, че повечето потребители, аз също, смятат, че падащото меню най-горе беше по-добро от сегашното решение. Беше много по-удобно.

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 13:58 от Зимна роза

# 659
  • КиТ
Грешка 500 преди малко имаше  Peace

Общи условия

Активация на акаунт