На пазар във Варна - 34

• 46 526
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Дали утре може да се открие работещ сервиз за телефони ?

# 136
Къде край Варна има плаж подходящ за деца - плитък, да е по-спокоен и да няма много хора?

# 137
  • Deutschland/HE
Къде край Варна има плаж подходящ за деца - плитък, да е по-спокоен и да няма много хора?

на "Слънчев ден" пред хотел Палас е подходящ плажът, но е далеч от Варна.

# 138
Moмичета, бебешко/детско бельо на "Сали" къде мога да намеря в града?

# 139
  • Варна

Аспарухово.

Широка плажна ивица - и да има хора, не е гъчканица. 95% от плажуващите са семейства с малки деца. Там монокини никога не съм виждала.

Плитко е. Трябва доста да навлезеш навътре, докато стане дълбоко.

Според мъжът ми, точно там водата е най-мръсна, заради корабите, които минават.
Вярвам му, но заради плиткото и спокойствието на детето да играе до насита и заради моето спокойствие, вече 5г само там го водя.

# 140
Момичета, благодаря за бързите отговори! Hug
Слънчев ден - за него се колебаех, но има вход 10 лв и май не ми се дават
Аспарухово - ще го имам впредвид, как се стига до там?
Какво ще кажете за Камчия - никога не съм ходила там newsm78

# 141
  • Варна
Аз съм с кола и за градския транспорт не мога да помогна.

# 142
И ние сме с кола, какво ще кажете за плажа на Камчия?

# 143
  • Варна
Здравейте, знам че въпросът ми не е за тук, но във другите две теми за фризьори нямам отговор и реших тук да пробвам. Та по същество:
   Интересува ме на ул."Морска сирена" има салон на "Красен стил" там подстригва един мъж и още едно, две момичета. Някой има ли информация за него как подстригва, колко време преди това трябва да си запишеш час и може ли направо на място да отидеш без час?
Мъжа ми само при него /Тео/ се подстригва, а вече водим и малкия. Мъжа ми е доволен, има подход и към детето. Аз лично не се постригвам в тези салони. Може и без час, но понякога е пълно.

# 144
  • Варна
И ние сме с кола, какво ще кажете за плажа на Камчия?
Там е дълбока водата. Широка и дълга плажна ивица, по голямата част е неохраняема.

# 145
  • Варна
Калъф за маса за гладене, също ще бъде намалена на 10лв в Лидл от 19.6.

Размери - 38-45X120-130см
Лицева част - 100% памук.

# 146

Знаеш ли бебешките борси на Ген Киселов 31 и на гаражите до пазара.. там бельото е предимно на Сали

# 147

Знаеш ли бебешките борси на Ген Киселов 31 и на гаражите до пазара.. там бельото е предимно на Сали

Безкрайно ти благодаря!  bouquet Точно от там последно съм купувала преди много време. И тъй като на много места ми казват "вече не ги предлагаме", а към Чаталджа нямам никак път, реших първо тук да попитам. Но вече като знам, че там има, ще отида.

# 148
  • ВАРНА
Къде да купя хубави летни сандали за дъщеря ми - номер 31/32 - ако са естествена кожа бързо им се зацапва стелката по пясъчниците,изкуствените често запарват,сега и купих едни силиконови те пък и правели прищки и не иска да ги носи  ooooh! И понеже след 30 номер изборът е по-ограничен ще се радвам да дадете някакви препоръка за магазинче и марка обувки,от които сте доволни  Praynig

П.П. Ние преди ходихме с колата на плаж на Фичоза,спокойствие и чиста вода,но пък много далече  Thinking  Май малко преди това - на Паша дере има плажно незнам как се стига дотам...

# 149
  • Варна
На Фичоза вече не е никак спокойно, лудница от коли, паркирали от двете страни на тесния път.

Общи условия

Активация на акаунт