На пазар във Варна - 34

• 46 526
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, чували ли сте за някаква играчка динозавърче, което пораства като се намокри. И къде да открия такова чудо?

# 151
  • ВАРНА
А да ме посъветвате къде да търся компелкт маса с 2 пейки от типа на заведенията по плажната алея?Трябват ни за вилата и искам да са стабилни и удобни,а и като цени незнам как се движат...  newsm78

# 152
Момичета, чували ли сте за някаква играчка динозавърче, което пораства като се намокри. И къде да открия такова чудо?

Oт Shiho съм купувала, питай на касите, миниатюрни са като ключодържатели 50-70 ст ми се върти като цена newsm78

# 153
Здравейте,
търся да си купя бански за това лято. Искам да е на полската марка FEBA.
Ще съм ви много благодарна ако ме насочите към магазини, в които се предлага точно тази марка.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 154
  • Варна

Ако става въпрос за яйце с динозавър, което стои натопено във вода за 48ч. и след това от яйцето се изклюпва сам динозавъра - от Хиполенд. Цена, около 10лв

# 155
  • Някъде там
А да ме посъветвате къде да търся компелкт маса с 2 пейки от типа на заведенията по плажната алея?Трябват ни за вилата и искам да са стабилни и удобни,а и като цени незнам как се движат...  newsm78

Скрит текст:

Ето тук има http://www.yavor.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D … D0%B4%D0%B8/35986

# 156

Oт Shiho съм купувала, питай на касите, миниатюрни са като ключодържатели 50-70 ст ми се върти като цена newsm78

Благодаря ти, KOTE, нещо такова ще да е. В Шихо на Колхозния пазар обаче няма, ти от къде точно си купувала?

Ако става въпрос за яйце с динозавър, което стои натопено във вода за 48ч. и след това от яйцето се изклюпва сам динозавъра - от Хиполенд. Цена, около 10лв

Това също звучи интересно, ще проверя и за него.Благодаря, missNoir   bouquet

# 157
Аз съм купувала от Шихо на Червения

# 158
Аз съм купувала от Шихо на Червения

Благодаря ти, ще питам там

# 159
  • Варна
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате детски кожен лекар, който работи по ЗК? (извинявам се, че не е по темата, но тук четат повече хора  Embarassed )

Благодаря!

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 12:15 от Solar Wind

# 160
Момичета,спешно търся модерни детски сандали или мокасини?Къде мога да открия?Повечето модели въобще не ми допадат?Може и онлайн сайтове,с по бърза доставка!Благодаря предварително.Може и на известни марки да са Peace

# 161
  • Варна
Предполагам си обиколила Моловете. Видя ли обувките на Mayoral?

Останала съм с впечатление, че имаш момиченце, за нея ли? Обаче, за теб, кои са модерни? Simple Smile

Ето, тук ги има снимани. Нямам представа как са като качество. Тази марка има два магазина във Варна. Като кликнеш Mini 2-9 years, вече ги има в действие, на крачетата обути.
http://ww3.mayoral.com/int/colecciones-calzado.asp

В Зара гледа ли? Обикновено, там предлагат актуални и модерни дрешки/обувки.

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 13:44 от missNoir

# 162
Предполагам си обиколила Моловете. Видя ли обувките на Mayoral?

Останала съм с впечатление, че имаш момиченце, за нея ли? Обаче, за теб, кои са модерни? Simple Smile

Ето, тук ги има снимани. Нямам представа как са като качество. Тази марка има два магазина във Варна. Като кликнеш Mini 2-9 years, вече ги има в действие, на крачетата обути.
http://ww3.mayoral.com/int/colecciones-calzado.asp

В Зара гледа ли? Обикновено, там предлагат актуални и модерни дрешки/обувки.

Да гледах и Зара,трябват ми за кръщене,аз поръчах 2 чифта от китайски сайт,и се оказаха малки,а толкова са хубави.За момче става въпрос.Тия  на Майорал,доста груби ми се виждат.Иначе за момичета предлагат много хубави,а момчетата са ощетени Confused Благодаря ти все пак Peace

# 163
  • Варна
Да, момчетата са винаги ощетени.

Ако искаш покажи какво си поръчала от китайците, за ориентир, за да знаем какво ти допада и няма да стои грубо на аутфита на момченцето.

# 164
Да, момчетата са винаги ощетени.

Ако искаш покажи какво си поръчала от китайците, за ориентир, за да знаем какво ти допада и няма да стои грубо на аутфита на момченцето.

Ето ги тези,които поръчах,и търся нещо подобно
http://izgarq6tata.snimka.bg/other/snimki.724671.33416817

Общи условия

Активация на акаунт