На пазар във Варна - 34

• 46 524
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Малко рано питам, но кажете от къде сте взимали хубави раници за ученик?

За плажа на Аспарухово, ако се ходи с автобус - взима се номер 17 и от спирката на училището за незрящи деца се тръгва по пътя към морето, който е еднопосочен и сравнително бързо се излиза точно на плажа!

За сандали - аз вече четвърта година взимам на сина ми от Мат стар и съм доволна - переш, сушиш, за една вечер. Изкарват сезона. Вчера бяхме там и даже му взех модел от миналата година намалени.

# 166
  • Варна

...
Моят син изкара 2 години с раница на Херлиц, може да 3ти клас да е с нея - раницата е в добър вид. Купихме я от Метро, но видях, че продават и в една книжарница по Владислав, до Райфайзен банк, преди кръстовището с Дрин.

# 167
Момичета, търся си официални сандали с нисък тънък ток, но да не са някакви бабешки ? :

Говоря за височина на тока някъде около този тип /подобни модели, но без такива връзки?!/:

# 168

Раница на Габол съм купувала от нещо като борса-склад-книжарница под Македонския дом. Племенницата я ползва 2 години.

# 169
  • Варна

Раница на Габол съм купувала от нещо като борса-склад-книжарница под Македонския дом. Племенницата я ползва 2 години.
и аз в първи клас по препоръка купих раница на Габол, от Метро, струваше 70 и няколко лева. изкара до средата на трети клас с нея, но се скъса презрамката и му взех от книжарницата на последния етаж в Гранда, мисля Ориндж се казва, една по-голяма за около 90. надявам се да изкара с нея също поне 2 години

# 170
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
запис

# 171
Момичета, търся си официални сандали с нисък тънък ток, но да не са някакви бабешки ? :

Говоря за височина на тока някъде около този тип /подобни модели, но без такива връзки?!/:

Ако това ще ти свърши работа http://obufki.com/BIANKI-damski-sandali-2909
Има различни цветове.

# 172
ох, даааа... ама 60 лв... няма как да стане... може би е редно да уточня- цена до 35лв...  newsm78 newsm78
Просто не пазя обувки и не давам съответно толкова пари  Confused Tired

# 173
ох, даааа... ама 60 лв... няма как да стане... може би е редно да уточня- цена до 35лв...  newsm78 newsm78
http://obufki.com/damski-sandali-tok-3007 надявам се тези да са ти ОК  Peace

# 174
Имате ли някакви отзиви от цирк "Орбита"? Искам да заведем дъщерята, а незнам дали си заслужава.

# 175
  • Варна

Черни ли само търсиш?
Аз продавам едни сандали за 20 лв, но не са черни.

# 176
Киса, ще ти пиша на лични...

rozita, видях ги, харесах ги, но търся нещо с ток до 7см /и без това с МП сме наравно и да станем крачун и малко, не става/ - такива с по 9,11,15 см имам  Tired Tired Tired

# 177
Знаете ли от къде мога да купя малки бурканчета за мед около 30-50 гр?

# 178
# 179
  • Варна
Момичета, живея в Левски и ми трябва добър ветеринар в района...знам, че може би не ми е за тук въпроса, но много полезна информация получавам от вас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт