На пазар във Варна - 34

• 46 514
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
преди съм ходила в Петкови /до Подвис/ , но са доста скъпички да знаеш

# 181
  • Варна
Аз точно при него не искам да ходя...знам, че взема скъпо...става дума за една улична котка и искам някой читав ветеринар да я прегледа без да ми иска 100 лв. за преглед и лечение   bouquet

# 182
  • Варна
Нали има една клиника на Царевец, срещу Софарма, но нямам идея скъпо ли работят.

# 183
  • Варна
Тази на Царевец е Обединена Ветеринарна Клиника, имат сайт и обявени цени. До Очна болница далеч ли ти е? В уличката, към гърба на Медицинският факултет, има ветеринарен кабинет.

# 184
Нали има една клиника на Царевец, срещу Софарма, но нямам идея скъпо ли работят.
И там вземат скъпичко. Улично коте съм водила и аз за преглед миналото лято в пряката след Мир 2. За преглед + ваксина + вътрешно обезпаразитяване + паспорт ми взеха 40лв. Сега незнам какви са цените.

# 185
  • Варна
И там вземат скъпичко. Улично коте съм водила и аз за преглед миналото лято в пряката след Мир 2. За преглед + ваксина + вътрешно обезпаразитяване + паспорт ми взеха 40лв. Сега незнам какви са цените.

В кой кабинет там?   bouquet

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 21:49 от Jorjeta

# 186
Там ходих с приятелка, защото на мини пекинезчето й беше влязло камъче в окото. Прегледа + капките за очи (без да вадят камъчето, защото било много малко и само щяло да излезе) цената беше 60лв. Не останах с впечатлението да има кабинети. Имаше 2 зали и 2-ма д-ри. В първата зала се извърши прегледа.
говоря за Царевец Simple Smile

# 187
  • Варна
RosMar, май се сещам...влиза се в двор на къща...или 2 къщи...нещо такова ми се върти в главата  Crazy
Благодаря ви момичета...ще видя къде ще я заведа...

# 188
да точно уличката за къщите - ако идвате от спирка Мир, уличката точно преди бл.2 . Към средата на улицата от ляво е кабинета. Докторката е много любезна и всичко обяснява.

# 189
  • ВАРНА
Преди имаше аутлет на Адидас до Чаталджа,още ли е там?

# 190
  • Варна
Преди имаше аутлет на Адидас до Чаталджа,още ли е там?
Ако имаш предвид този, който е по 8-ми приморски, малко над ЦКБ - да, там е Simple Smile .

# 191
ОВК е мястото... водиш я, казваш, че животинчето е улично по принцип  Peace

Някой за моите обувчици?  newsm78 Tired

# 192
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За ветеринар съм доволна от Ултра вет:
http://www.ultravet.eu/
За Петкови нищо хубаво не мога да кажа...

# 193
И аз съм доволна от Ултравет, там си кастрирахме кучето миналата седмица, но пък не е наблизо (и аз живея в Левски). За Петкови не съм чувала добри отзиви...

# 194
  • по морето
За ветеринар съм доволна от Ултра вет:
http://www.ultravet.eu/
За Петкови нищо хубаво не мога да кажа...

Венци Тодоров и Жеко Жеков ги препоръчвам, и операция сме имали там и други премеждия, доволни сме много от тях.

Общи условия

Активация на акаунт