На пазар във Варна - 34

• 46 508
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
здравейте!

да попитам можете ли да ми предложите подарък за 5 годишно момченце за рожден ден...нямам никаква идея, а след работа трябва да търча по магазини и задръствания....

# 196
Кола с дистанционно/има за различни възрасти/, книжка-забавление за опознаване на цифри и букви, разни трансформъри за сглобяване/пак има според възрастта/, Лего. В Джъмбо и Рая /към Метро дето е/има най-голям избор като че ли,и в Хиполенд в Grand Mall.

# 197
  • България-Варна
запис

# 198
  • Варна
здравейте!

да попитам можете ли да ми предложите подарък за 5 годишно момченце за рожден ден...нямам никаква идея, а след работа трябва да търча по магазини и задръствания....

Разни писти с топчета;
Нещо на тема Бен Тен;
Нещо на тема Angry Birds;
Нещо на тема Костенурките нинджа;
Количка Ballistiks;
Конструктури;
Има едни шпионски джаджи комплект за подслушване;
Блейдър;

# 199
Енциклопедия за животни с много картинки. Или 3D пъзел. Моят син е на 7 и от 3 годишен е запален по всичко свързано с животни. С коли никога не си е играл, и ако някои му подари кола с дистанционно ще е много разочарован. Трябва да знаеш горе-долу от какво се интересува детето.

# 200
благодаря за предложенията!

# 201
RosMar, май се сещам...влиза се в двор на къща...или 2 къщи...нещо такова ми се върти в главата  Crazy
Благодаря ви момичета...ще видя къде ще я заведа...

След това сподели ,моля те, къде са  прегледали животинчето и какви са ти впечатленията.

# 202
  • Варна
Моля, препоръчайте ми къде да занеса таблет за ремонт.

# 203
Моля, препоръчайте ми къде да занеса таблет за ремонт.

Aко е спукан екрана  по-добре си купи нов, цената на тъча е 70% от цената на таблета.. Иначе в Ардес или там от където е купен

# 204
  • Варна
Не е спукан екрана. Нещо не иска да се зарежда. Няма как от където е купен, защото е подарък.

# 205
Здравейте, имам голям проблем с купуването на обувки на дъщеря ми - носи 38 номер, но има много тесен крак. Дамските модели са й широки, детските нямат такъв голям номер. Някакви идеи откъде да намеря сандали?

# 206
Despina, тук може да го занесеш: http://intecs.bg/store/

# 207
От къде да купя бархетни пелени? Или даже май-по-добре бархетен плат/чаршаф, който да ми изрежат по мои размери за пелени?

# 208
Здравейте, имам голям проблем с купуването на обувки на дъщеря ми - носи 38 номер, но има много тесен крак. Дамските модели са й широки, детските нямат такъв голям номер. Някакви идеи откъде да намеря сандали?

В Гранд Мол в Дайхман и в Хюманик има тесни сандали. Моят проблем е точно наобратно- нося малък номер, но имам широк крак и в почти нищо не успях да си пъхна крака. Rolling Eyes

# 209
  • Варна
След това сподели ,моля те, къде са  прегледали животинчето и какви са ти впечатленията.

Занесох я вчера във ветеринарен кабинет Най-добрия приятел...при доктор Галя. Изобщо не е в района, който търсех (до Окръжна болница е), но след като всички лекари, които вие предложихте изискваха предвижване с кола, реших да е при нея. Преди време беше идвала до офиса, където хранихме тогава 2 улични котки. Дойде, взе котарака, който имаше проблеми, кастрира го и го лекува за другите му проблеми. Тогава останах много доволна от нея. После ми донесе котарака и го пуснахме на свобода. Та...сегашната котка пренощува там, оставих я, за да и вземат кръв днес и да видим какво и има...та, по този въпрос ще пиша допълнително   bouquet Много благодаря на всички, които се отзоваха  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт