На пазар във Варна - 34

• 46 459
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Здр, момичета! Предстои ми ремонт и ще ми трябва известно колочество дървени дъски, кажет знаете ли къде има изгодни цени?

# 271
  • Някъде там
Благодаря на всички, които се отзовахте  Hug Hug Hug  bouquet Вече купихме колело от магазина, който е до пикадили Чаталджа. Дано си го кара безаварийно  Praynig . Благодаря ви отново   bouquet

# 272
  • Бургас
Здравейте дами!
Извинете за нахлуването, но моля за помощ - има ли някъде в началото на Варна на идване от Бургас платен паркинг, на който да си оставя колата и да се движа с таксита из града, защото не го познавам и се притеснявам дали ще се справя?
Влизате във Варна, първия сфетофар след моста, завивате на ляво, после пак наляво, около високия блок е голям безплатен паркинг, винаги има места, центъра ви е близо, катедралата е на следващия сфетофар, таксита има често до блока.
Благодаря!

# 273
  • Варна
Спешно търся лятно сако, светъл цвят, но не шарено, ок. 50 номер! Съвети! ! Много ми е ограничено свободното време в светлата част на деня.

# 274
От къде да купя гирички - 0.5кг.?

# 275
  • Варна
Къде изкупуват стара бяла техника - фризер?
Търсих в темите назад - нищо конкретно не видях. Звънях на една фирма, която се оказа, че изкупува само на едро Rolling Eyes Звънях и на единствената обява, която успях да издиря - мън-мън по телефона и така и никой не дойде да го вземе.
Да уточня - не искам даже пари за фризера, искам само някой да го вземе от къщи и да го разкара.  ooooh! Преди съм чувала цигани минаваха и крещяха, че събират стари хладилници, печки... но отдавна не съм чувала да минават.  Tired
Дари го в Аспарухово. Във ФБ се организират да извозят едрите домакински уреди. Ще го вземат от вас.
https://www.facebook.com/groups/516658631790340/?fref=ts

# 276
  • по морето

Спортдепо

# 277
  • Варна

Отиваш в Гранд Мол и проверяваш в:

- Интерспорт;

- другия нов спортен магазин на ет.1, ако не бъркам етажа;

- Карфур. Моя позната от там си купи.

# 278
Относно фризера от предната страница: пуснете го в подарявам.ком или в продавалника в категория подарявам. Веднага ще го вземат за някоя вила или квартира, дори и да е в лошо състояние.

Peace Така и направих - в продавалника, взеха го още същия ден.  Peace

п.с. но е странно, че в цяла Варна няма къде да си оставиш старите уреди за рециклиране  Thinking

# 279
  • Варна
По принцип ако си купиш едра техника от големите техномаркети, има опция да ти извозят старата и дори получаваш отстъпка за новата (но май не важи за всички модели). Друг вариант е да го издадете за старо желязо. И ще вземете десетина лева, но пък трябва сами до го извозите.
Гирички - в Кауфланд.

# 280
  • Варна

Нали днес отварят някакъв голям спортен магазин на мястото на затворения Пикадили-запад до Практикер. Там може да провериш.

# 281
  • Варна
Fullmax. Има на Владислав, срещу Билла

# 282
Здравейте! Hug
В "Трошево"  в магазин за плодове и зеленчуци продавали евтини турски "PAMPERS PRIMA". Някой може ли да ми обясни точно къде е?

# 283
  • Варна
Кой ресторант Хепи е най-ненатоварен в събота вечер? Този на Ян Палах става ли или да отидем в някой по-централен? Също ще помоля и за препоръки на ястия от там))

# 284
Кой ресторант Хепи е най-ненатоварен в събота вечер? Този на Ян Палах става ли или да отидем в някой по-централен? Също ще помоля и за препоръки на ястия от там))

Най-добре си резервирайте маса,понеже събота вечер  е лудница по Хепи-тата Peace
0888 792 875 - Хепи Палах център
0888181063 -Хепи-Севастопол
Последно хапнах салата със спанак и киноа и суши с киноа Peace

Общи условия

Активация на акаунт