На пазар във Варна - 34

• 46 454
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, търся място на което да правят захарни фигурки по поръчка. И по-конкретно, трябват ми захарни бебешки обувчици.  bouquet

# 286
Здравейте! Simple Smile
Искам да попитам къде точно във Варна мога да намеря такива подложки за торта:
Скрит текст:

Днес обиколих Колхозния пазар, където от друга тема във форума разбрах, че има - в магазините за торбички, пластмасови чашки и други, но продавачките ме гледаха учудено.  Sad Искам да си взема на дребно - примерно 3-4.

Ще се радвам някой да сподели! Simple Smile

# 287
  • Варна
svetlana07,

тези, може би са същите подложки.

# 288
  • Пловдив
Варненки, моля разпространете апела   bouquet
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202455339924889&se … ype=1&theater

# 289
  • Варна
Здравейте! Simple Smile
Скрит текст:

Мисля, че съм виждала в DM.

# 290
  • Варна
Здравейте,случайно да сте виждали такива сандали по нашите магазини-http://olx.bg/letni-botushi-otvoreni-i52130028

# 291
  • Варна
Здравейте,случайно да сте виждали такива сандали по нашите магазини-http://olx.bg/letni-botushi-otvoreni-i52130028

Аз сандали не виждам, а ботуши. Много са грозни.  Crazy

# 292
  • Варна
Спешно търся лятно сако, светъл цвят, но не шарено, ок. 50 номер! Съвети! ! Много ми е ограничено свободното време в светлата част на деня.

До побутна молбата си  Embarassed

# 293

Има ги на Владислав. От страната на Била и т.н. , близо до нея, едно магазинче за обувки, което има изложени обувки и маратонки и отвън, извън магазина, на няколко стелажа. Ако не се лъжа има табела на Рънърс или Булдозер.

# 294
Здравейте! Simple Smile
Скрит текст:

Днес обиколих Колхозния пазар, където от друга тема във форума разбрах, че има - в магазините за торбички, пластмасови чашки и други, но продавачките ме гледаха учудено.  Sad Искам да си взема на дребно - примерно 3-4.

Ще се радвам някой да сподели! Simple Smile
В Джъмбо има, преди месец си вземах

# 295
  • Варна
Киса,ще запазя добрият тон на форума и няма да ти отговоря на простия коментар,но,ако имаш нещо да казваш,то нека да е във връзка с въпросите,които задаваме.Алия,много ти благодаря за реакцията и съпорта,желая ти една страхотна вечер!

# 296
Подложки за торти препоръчвам ГАТО. Някой беше пуснал линк по-горе.
Имат различни размери и форми. Намират се на ул.Струга, но не знам кой точно номер.

# 297
  • Варна
Подложките за торти в Джъмбо са само един размер и са кръгли, но са много по-дебели, твърди и стабилни. Аз така и не можах да го открия този магазин Гато. Или като мина оттам е все затворен и няма никакви табели и отличителни знаци, или аз не търся на правилното място, а адреса е същия.

# 298
Подложките за торти в Джъмбо са само един размер и са кръгли, но са много по-дебели, твърди и стабилни. Аз така и не можах да го открия този магазин Гато. Или като мина оттам е все затворен и няма никакви табели и отличителни знаци, или аз не търся на правилното място, а адреса е същия.
Попитах една позната сладкарка, от къде ги взима. В складовете на "ЛАЗУР"  под зеленчукова борса. Там имало всякакви размери и форми. Ако искаш мога по подробна да ти го обясня къде се намира точно

# 299
Сака съм виждала в "Страдивариус" в Гранд мол, на втория етаж, точно срещу магазина на "Gianni". Имат в бежов, светлосин, светъл корал, черен цвят. Материята е памук. Само не съм сигурна за номера дали имат 50 размер.
Друг магазин- когато се спускате по Владислав в посока център,от дясната страна, подминавайки подлеза, след спортния магазин на ъгъла, има магазин за дамска мода.

Общи условия

Активация на акаунт