Русия 1

• 1 133 224
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 21 795
Случилото се на 24-и февруари рязко ни приближи към смъртта на "Руската империя". Тя ще умре скоро и това вече е съвсем очевидно. Динамиката ясно показва, че империята умира.”
Мине не мине време и някой предрече смъртта и 😂и така вече повече от 100 години

# 21 796
„Най-голямата геополитическа промяна на този век ще дойде от Китай, а не от Русия."
https://fakti.bg/world/696899-nai-golamata-geopoliticheska-proma … tai-a-ne-ot-rusia

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 15:10 от Роня

# 21 797
Разпадането на Съветската /руската/ става пред очите ни.

Източник на тази информация!?

# 21 798
  • София
Пред очите ни в исторически план означава във времето, в което живеем, няма час, месец, година.
Шендерович
https://www.dw.com/bg/%D0%B2-%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1%8 … N1Kq5BL7hkNjmsGdI
Борис Акунин, който изучава професионално руската история сериозно и пише страхотни исторически романи
Има доста интервюта по темата. Ето едно, може би не най-подробното.
https://azcheta.com/boris-akunin-pishe-se-poslednata-glava-ot-is … kata-federatsiya/
Написал е 9 тома, посветени на руската история, да приемем, че е навътре в темата.

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0% … D0%BD%D0%B8%D0%B3)

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 14:26 от Anqelique

# 21 799
Пред очите ни в исторически план означава във времето, в което живеем, няма час, месец, година.

Аха, щото от Брюксел ни обещаха, че със санкциите е само въпрос на месец-два да разпаднем Руската федерация, но нещо сметките ни излязоха от криви, по-криви. И не само, че ни излязоха криви сметките, а ЕС е в по-голяма криза от Русия в момента. Та не се знае чие разпадане ще гледаме...

# 21 800
Случилото се на 24-и февруари рязко ни приближи към смъртта на "Руската империя". Тя ще умре скоро и това вече е съвсем очевидно. Динамиката ясно показва, че империята умира.”
Мине не мине време и някой предрече смъртта и 😂и така вече повече от 100 години
Честно казано "пукало ми" е за Руската империя някога преди! И сега не ми пука. И това се отнася за всеки един европеец/американец. Това вглъбяване  и егоцентризъм типичен за руската душевност е потресаващо отблъксващ. Като прибавим и параноята, че целия цвят е срещу тях и работи за колективния им недоимък и злополучие.
Кой ли им е крив сега, че ще имат репутацията на държава-терористи.

# 21 801
Оправдавате нахлуването в чужда държава и избиването на деца ли? Дори и с руски гени да сте, антихуманизма ви е страшен. Не зная какви отрепки възпитавате. Но менталното оскотаване е по- страшно от мизерното битие.
Икономическо сътрудничество с неадекватен диктатор не може да има, другарки !!!
Ама верно ли?Я пак си помисли?
Лицемерието ви е безгранично,някои деца са по -деца от други и само руският диктатор е най-диктатор?

# 21 802
  • София
Скрит текст:
БРАТ ЧИКАТИЛО
Примерно так я – как, вероятно, многие из нас – себя все эти месяцы ощущаю. Лично я никого не убивал, не насиловал, не терзал, но эти ужасные преступления совершил член моей семьи. Поэтому так тяжело, даже невозможно общаться с жертвами и их родственниками. Ты блеешь какие-то сочувственные слова, соболезнуешь, готов платить компенсации, которые будут возложены на твое жуткое семейство по гражданским искам, но смотреть в глаза сил нет. В них читается: как же ты с этим уродом вырос-то, почему не остановил или вообще не придушил в колыбели?
При этом Чикатило пока не пойман - какое там. Он продолжает зверствовать, убивать детей и женщин. И такое ощущение, что кроме тебя самого никто его обезвредить не сможет. А до тех пор так и придется прятать глаза.
Това е написал днес Борис Акунин, който не подкрепя убийци на деца:
"БРАТ НА ЧИКАТИЛО
Така се чувствах аз – като вероятно много от нас – през всичките тези месеци. Лично аз не съм убивал никого, не съм изнасилвал, не съм изтезавал, но тези ужасни престъпления са извършени от член на семейството ми. Затова е толкова трудно, дори невъзможно да се общува с жертвите и техните близки. Блеете някакви съчувствени думи, съболезнования, готови сте да платите обезщетение, което ще бъде определено на вашето ужасно семейство в граждански дела, но нямате сили да погледнете в очите. В тях пише: как си израснал с този изрод, защо изобщо не си го спрял или удушил в люлката?
В същото време Чикатило все още не е заловен - какво има. Продължава да върши зверства, да убива деца и жени. И има чувството, че никой освен теб не може да го неутрализира. Дотогава ще трябва да си криеш очите."
Постнал е и тези снимки:

Явно не е на нивото на кифлите-блогърки или Ирина Шейх/горди със страната си рускини/ и го е срам...

# 21 803
От сто подписани закона, Свободна Европа коментира няколко неща. Това е един от начините да се манипулират хората, като представяш и тълкуваш избирателно част от информацията. 

Аз лично от пионерската организация се потрисам и за нея пиша. И събитията им  мразех, и стенвестниците, и литературата, и отрядните, дружинните, председателите на класове и биографиите  на разни обирвачи на мандри, дето трябваше да ги учим, и тетрадките с напечатани редове за писане и задачи да напишем няколко изречения за роднина ятак или партизанин....

Което ме интересува, за него пиша.
Путин може да е подписал и закон за подземния живот на картофа, ама не ме интересува.

# 21 804
  • инфантилно и разглезено хлапе
Злия  Запад няма как да бие Русия.
Защото западняците са слабаци с меки китки. Освен това са и страхливи.

От целия запад как не се намери поне един, който може да бие руския ученик с очилцата?

# 21 805
Злия  Запад няма как да бие Русия.
Защото западняците са слабаци с меки китки. Освен това са и страхливи.

От целия запад как не се намери поне един, който може да бие руския ученик с очилцата?

Trollface
Френският легион хареса това Wink.

# 21 806
Не ме интересуват Хашоги , Русия , но не мога да си затварям очите пред двойния аршин, заради който ще се наложи  да стоим на студено , а може и във война да ни въвлекат.  Стараят се много в това направление  и то не е от сега. Война в Източна Европа , срещу Русия е в мокрите сънища на оръжейното лоби, което сега с помощта на Зеленски воюва до последния украинец. Да си кажем истината - няма никакъв шанс Украйна срещу Русия . Ако не се въвлекат нови хора , сили , са си отишли марцина. И на никой не му пука затова , подкрепят ги да изтощават Русия. След това не изключвам и ние да сме въвлечени в същата стратегия.Чудя се как не го виждате и не разбирате , че не сме 1990 -та. Късата памет наистина се оказва , че повтаря историята .

Имаш право.
Но не сме 1990-та.
1984-та сме. От две години така.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 20:06 от James42

# 21 807
Ние не сме в 1984. Русия е.

# 21 808
Ние не сме в 1984. Русия е.
И точно поради това сме обречени. Сбирщина от държави с различни интереси и възможности, демонстриращи фалшиво единство, основано на лицемерие, няма никакъв шанс срещу обединения юмрук на множеството народности от Руската федерация, вярващи на своя лидер, па макар и щото били зомбирани от руската пропаганда. Те са убедени, че воюват за своите братя в Донбас и собственото си оцеляване, докато западняците воюват за пари и запазване на удобствата и привилегиите, на които са привикнали. Мотивацията на двете страни е несравнима, просто.

# 21 809
И Хитлер така се заблуждаваше.

Общи условия

Активация на акаунт