Русия 1

• 1 131 507
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 22 830
Кой е този Дугин? Защо е толкова важна тази новина?

Идеолог на евразийското движение, неуспял политик, бивш преподавател в Московския университет, изхвърлен преди доста години.  Иначе уж доста влиятелен философ, близък на руския бизнесмен Малофеев и на Наришкин.

Дали изобщо има достъп до Кремъл и Путин всъщност няма никакви източници, но самият той често  коментира Путин.

Връзката с Наришкин вероятно е най-важна.

# 22 831
Защо изключваш възможността в самата Русия да има хора, които са против такива идеологии, респективно против власт, изповядваща ги?

# 22 832
Ако е така,за чий им е на украинците да взривяват един обикновен философ ?

# 22 833
  • София
"Основы геополитики: геополитическое будущее России".Книга на "философ" Дугин.
Откровен фашист и дъщеря му беше същата,като него.«‎Убивать, убивать и еще раз убивать»това казвал за украинци.Сега е в болничка с инфаркт.

https://www.youtube.com/watch?v=dwgn3JGNrUo

# 22 834
Видял е от първа ръка как се чувстват родителите, чиито деца са убити заради пропагандата на изроди като него. Жал ми е за младата  жена, че е била и тя увредена заради ненормалния си баща и му е платила греховете, като е загинала.

# 22 835
Наталия би ли дала линк,  за да се уверим, че Дария Дугина е "откровен фашист като баща си"?

# 22 836
Не е обикновен, а е световноизвестен философ. За смъртта на един обикновен философ никой нямаше и ред да напише в СМИ, а така терористическият акт ще има по-голяма гласност. И надеждите са, че ще по този начин ще предизвика уплаха и страх сред повече обикновени хора. Това е целта на всеки терористичен акт.

# 22 837
  • София
Наталия би ли дала линк,  за да се уверим, че Дария Дугина е "откровен фашист като баща си"?

За Дугин съгласна,че е фашист?Ето я и Даша
https://www.youtube.com/watch?v=Jrlw7AsA8KQ

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 15:19 от Natalia123

# 22 838
За взривената Дария Дугина помолих,  аз лично не намирам нищо,  но съм от телефон все пак.

# 22 839

Наталия123, явно не разбирам нещо или руският ми куца. Аз разбирам от изказването, че  нацистите, като тези, окопали се в Азовстал,  вече не са хора и за тях трябва да има трибунал. Това ли казва или някъде казва написаното под видеото изречение "Украинците не са хора"?

Пак казвам, за мен Дугин е напълно откачен, особено в езотеричната си част, тезите за лунарния и слънчевия Путин винаги са ми звучали идиотски. Но все пак точно този клип не говори нищо за фашизъм на Дугина - поне доколкото разбирам руски.

ПП. Никак не вярвам и Nomаdski да му се възхищава, но не може да се отрече, че философ, влязъл в санкционния списък на САЩ и ОК /според Guardian/ вероятно е достойна публична цел за атентат.

# 22 840
Дугин е един побъркан лунатик. И никой нямаше и да е чул за него, ако побърканите му идеи не бяха въздигнати в държавна политика. Със сигурност и в други държави се срещат такива откачалки, но те са на местата, които заслужават - при откачалките.

# 22 841
Дугин е един побъркан лунатик. И никой нямаше и да е чул за него, ако побърканите му идеи не бяха въздигнати в държавна политика. Със сигурност и в други държави се срещат такива откачалки, но те са на местата, които заслужават - при откачалките.

Мен ако питаш, никой нямаше да е чул за него, ако западните медии не му обръщаха такова голямо внимание. Мисля, че влиянието му върху руската политика клони към нула.

Цялата шумотевица около него малко ми напомня за тъй широко популяризираната и на практика несъществуваща доктрина Герасимов.

ПП Тук между другото една смислена статия от френска политоложка /нищо проруско няма в нея, вижте какъв пост заема/ за непродуктивните опити да бъде открит някакъв идеологически гуру на Путин. Статията е за Илин, но се споменава и Дугин.
https://ridl.io/in-search-of-putins-philosopher/

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 15:52 от Vapor

# 22 842
  • София

Наталия123, явно не разбирам нещо или руският ми куца. Аз разбирам от изказването, че  нацистите, като тези, окопали се в Азовстал,  вече не са хора и за тях трябва да има трибунал. Това ли казва или някъде казва написаното под видеото изречение "Украинците не са хора"?

Пак казвам, за мен Дугин е напълно откачен, особено в езотеричната си част, тезите за лунарния и слънчевия Путин винаги са ми звучали идиотски. Но все пак точно този клип не говори нищо за фашизъм на Дугина - поне доколкото разбирам руски.

ПП. Никак не вярвам и Nomаdski да му се възхищава, но не може да се отрече, че философ, влязъл в санкционния списък на САЩ и ОК /според Guardian/ вероятно е достойна публична цел за атентат.

Накрая на видео го казва.И тя не говори само за Азов,тя говори,че трибунали трябва да във всички"освободени"градове,значи за всички военнопленни украинци.

# 22 843
Скрит текст:

Накрая на видео го казва.И тя не говори само за Азов,тя говори,че трибунали трябва да във всички"освободени"градове,значи за всички военнопленни украинци.

Моля те, кажи ми на коя минута казва "Украинците не са хора". Не "тези личности вече на са хора", не нещо друго за хората, които според нея са нацисти, а конкретно, че изобщо украинците не са хора, което би било фашистко изказване. Може би гледаме различен запис.

# 22 844

Интересно, ако "лошите украинци" са били, не биха думнали колата, ако са целяли бащата, не щерката. Такива заложени бомби не се слагат от непрофесионалисти. Нищо не се казва за личния живот на жертвата, да не се окаже нещо далеч по-неполитически мотив.
Бащата е ненормален, едва ли представлява такава неземна заплаха, да да го убиват. А и защо сега, той си бълнува Велика Русия от много години.

Общи условия

Активация на акаунт