Мъж Телец....1,2,3.....12

• 68 512
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
[Ако трябва да бъда честна несъгласието ми почти винаги е водело до сериозни конфронтации Rolling Eyes Опитвала съм да държа на своето и да го убедя, до колкото имам сили и възможности, в правотата на своята позиция, или да му покажа грешките и/или слабостите в неговата. Само че "разговорите" почти винаги стават безконечни и накрая съм готова на всичко дори и да замълча само и само да спре тази агония... Дали е слабост или инстинкт за самосъхранение на собствените ми емоции и нервна система не мога да определя.
Адски познато Simple Smile, но това с безконечния разговор и жестокото изтощение накрая го позволих само веднъж. В следващите случаи директно отказвах да говорим от момента, в който се опитваше да ми приложи натиск. Само казвах, че ако разговорът ще се води така, отказвам да хабя усилия, време и думи - и трите са ми твърде ценни. Наскоро го пипнах по определена зона и сега пак се е запънал. Тръгна да ми се хлъзга по тъч-линията, накрая реши да приложи и коронния номер на мъжкото племе - "Може би ти трябва почивка. Ти избери дата, от която да започне."
Чудесно! Избрах си и дата и продължителност, от която той Shocked. Пусна ми теорията, че времето решавало всички проблеми по един или друг начин #Crazy. Не мога да се сетя как, освен "Няма човек, няма проблем.", така че сега чакам теорията да ми се докаже на практика Simple Smile.
Щом го каня да се срещнем по средата, вече съм си там, но няма да съм там вовеки, защото не съм безсмъртна просто. Времето тече, не се купува, не се заема, не се краде, не се подарява, не се връща назад...

# 136
Телците правят любовта твърде трудна и сложна, а в повечето случаи не си и заслужава да се хабиш да му се доказваш. Но уви това са уроци научени твърде късно и платени твърде скъпо. Любовта трябва да е удоволствие,а не непрекъснато гонене и доказване... Naughty

# 137
Преди години имах един колега телец- много красиво момче и много работливо. Сваляч беше от класа, не знам как успяваше, но можеше да има всяко момиче  коя от коя по-красива. А накрая се хвана с 7 години по-голяма жена,бих казала невзрачна,неподдържана жена( не я виня,не знам какъв и е случая) с две деца тинейджъри. Скъси му живота на момчето, няма и година и изглеждаше остарял, угрижен и нямаше помен от енергичността и хубавата му визия. Разделиха се след години,но той вече не беше същият,винаги ми е било чудно защо така му се получиха нещата.

Имам един друг познат покрай работата телец,също уникално чаровен младеж,просто като капка,а тръгна с една 10 години по-възрастна жена,пак с дете тинейджър от неизвестен баща. Като двойка изглеждаха абсурдно,отнасяха много подигравки,къде някои и неумишлени,защото ги мислеха за роднини,просто наистина изглеждаха нелепо.

Моя случай е подобен. Та не мога да разбера защо избират,такива трудни каузи, бих казала загубени каузи? Макар че вече не се чудя, по-скоро гледам да ги избягвам...

# 138
  • Тра-ла-ла
Може би трябваше да запиша актьорско майсторство в НАТФИЗ, защото аз сценките от типа Многострадална Геновева и девойка в беда трудно ги играя, а явно това е едно от разковничетата за "сърцето" на тельо  Joy ooooh!
Аз пък наричах на галено моя Телец (бивш) - "Натфиз Кръстьо Сарафов", " Многострадалната Геновева" и "Горканчо". Отвратителна черта на Телеца е да се изкарва жертва когато няма сили да застане като мъж и да понесе неуспехите си.

# 139
Дамммм, на "моя" му е адски трудно или по-скоро беше, да реши какво иска дали да си напъне Д-то и да бъде с мен или да се върне при бившата защото видиш ли много я иска  hahaha особено когато я е зарязал и ми се оплакваше постоянно от нея след като се срещнахме...  ooooh! Супер пич от всякъде  Mr. Green

# 140
Ей, останахме само жени в темата и я подкарахме на женски оплаквания от мъжки кусури Simple Smile.
В едно хороскопче четох, че този месец Марс навлизал в едикъдеси, някакваси фаза и работата щяла да е поголовно на гърмене, та и ние тук hahaha. Ама все пак пишем за тях, нали Wink? Знам рационалните съображения в посока минус, но знам и какво съм видяла под черупката, а то е като мека и сияйна перла в грапава мида Praynig. Знам и че ако и двете страни се оставят на страховете си, се получава като между едноименните полюси на магнитите - отблъскване. Та, хайде старичко, прашасало поздравче за всички Hug:
https://www.youtube.com/watch?v=goew-xb9MpQ
И как така всеки ден
 по нещо в тебе аз намирам
 И как така всеки ден
 по-малко аз те преоткривам.

# 141
Отново пиша в тази тема, но вече като бивша съпруга на Телец.Честно, може би никога няма да разбера този човек  ooooh! Много мога да пиша, в същото време не знам какво да напиша.
Искал свобода, искал да се развива, искал да лети  Laughing Никога не е спиран в нито едно от тези му стремежи.Но както и да е.

# 142

Отново пиша в тази тема, но вече като бивша съпруга на Телец.Честно, може би никога няма да разбера този човек  ooooh! Много мога да пиша, в същото време не знам какво да напиша.
Искал свобода, искал да се развива, искал да лети  Laughing Никога не е спиран в нито едно от тези му стремежи.Но както и да е.
  Здр.отново. Hug   bouquet
Пиши,пиши.....Тъй като последните страници основно се споделят отрицателните качества и поведение на телето,можеш да започнеш от там. Wink Интересно ми е да разбера,как на един телец му растат крила,при условие ,че е толкова здраво стъпил на земята? Или просто,твоят бивш е решил да е гларус Wink

Ей, останахме само жени в темата и я подкарахме на женски оплаквания от мъжки кусури Simple Smile.
В едно хороскопче четох, че този месец Марс навлизал в едикъдеси, някакваси фаза и работата щяла да е поголовно на гърмене, та и ние тук hahaha.
Трябва...оплакване.Wink Животът е кръговрат. Grinning Един ден си горе,един ден долу...Освен за положителните страни да сме подготвени и за отрицателните. Wink С 'убавините лесно се свиква,но с трудностите... Rolling Eyes Така ,че нека да прочетем и за другата страна на медала. Wink А на Марси мисля,че му изтече времето hahaha..беше до към 24-ти миналият месец(ако не се лъжа). Grinning

Поздравявам всички Ангелчета с днешния празник!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 09:58 от Anita Atanasova-Aglais

# 143
Абе от астрология нищо не отбирам и всеки може да ме метне Simple Smile. Ама тук пише за разни съвпади и квадратури, гледайте сега:
http://horoskopche.blog.bg/drugi/2014/10/31/mesechen-horoskop-no … ri-2014-g.1309494
"През втората и третата седмица от ноември напрежението е силно осезаемо. Още на 11 ноември при съвпада на Марс с планетата Плутон ескалира силна Марсова енергия, която може да се трансформира в стачки, бунтове, протести и недоволства. На 13 ноември Марс продължава напред и образува квадратура с Уран, възможни са взривове от гняв. "
На 13-то число всички гневни половинки на Телци бой по канчето и точка  smile3515 smile3512 bash - имаме си оправдание Joy. Пък накрая кой прав, кой крив, кой жив... Joy
Ей, Анита голяма си работа, вярно е Архангеловден. Поздрав за всички именници,  bouquet и аз имам на кого да честитя, а почти изпуснах ooooh!.

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 10:28 от dragon8

# 144
Нещото, което може да изкара извън всякакви нерви "моят" Телец е да разбере по някакъв начин кой е спечелил Формулата.Днес е била квалификацията.И му казах кой е спечелил  Joy
Няма такава съсипия в очите му, ей.Доволна съм!

# 145
Аз рязко правя завой към рибите  smile3508,писна ми от едрия рогат добитък с всичките му капризи и драми.

И малко инфо от любимия ми астролог- http://www.xyli-leonis.com/2012/10/blog-post_30.html

# 146
  • Тра-ла-ла
Мъжете Риби са скрити "Кралици на драмата" Mr. Green Правят от мухата слон. Само дето муха няма, но те си я измислят Laughing

# 147
Джулая, аз съм Риби и зад всяка една драма си стоеше реално доказателство Wink Но, разбира се за въпросния Телец всичко беше драма, внушения...Та медалът си има страни Wink

# 148
  • Тра-ла-ла
Джулая, аз съм Риби и зад всяка една драма си стоеше реално доказателство Wink Но, разбира се за въпросния Телец всичко беше драма, внушения...Та медалът си има страни Wink
Нямам наблюдения в/у Рибите от женски пол. Пък и на жените по им приляга да са чувствителни и да драматизират. Peace Но при мъжете Риби е страшна работа. Наумят ли си, че има някакъв проблем...започват да се самозаблуждават, оплитат се в нереални мисли и нищо не може да ги убеди, че не е така и че си въобразяват. Дори доказателства черно на бяло не вършат работа и се извъртат така, че да са в услуга на съчинената драма Mr. Green Но да не се отклонявам от темата за ТЕЛЕЦА. Скоро ще напиша моите наблюдения в/у рогатите екземпляри.

# 149
Така като те чета все едно Него слушам  Laughing Забавно е, ако не друго.Някой супер старателно да те изкарва луд, психопат и т.н.Но от друга стана, уверявам те, не е забавно.
Иначе аз имам много приятелки Телци.Страхотни хора, нямам никакви дразги с тях.

Общи условия

Активация на акаунт