А аз през това време напомням, питам кога, а той все дава срокове, които не спазва.
. Сещам се за две неща. Ако на мен ми прави такива изпълнения, започвам и аз да отсвирвам поетапно неща, които иначе трябва да свърша. Ако ме пита защо не е зареден хладилникът с неща, които обича, или защо не намира чисти чорапи в гардероба, ще кажа, "Днес не успях, но има време. И утре е ден
."
....Прави това с всички колеги. Първите пъти му се връзвах и чаках търпеливо да направи това, за което му плащат, задачите ми се трупаха и бавех себе си, и други колеги. Третия път направо отидох при него, заявих му мило, "Трябва ми помощта ти! Сега!", хванах го за ръка и го поведох към моята стая. Бих го изтикала и със стола му на колелца, но след няколко водения за ръчичка, свикна да идва сам и като му се обадя. Естествено, накрая винаги му благодаря
.
къде е подготвителния клас? 

."
няма как да не се съглася с това
.Наистина си трябва мотивация

няма как да не се съглася с това
.

, в тази тема от края на 8-ма още има нещо fishy и постепенно е станала пълен цирк. Винаги можеш да помислиш, че нещо или нищо не е такова, каквото изглежда, и по-вероятно ще си права. Мислех, че по-зле от пародия не може да стане, и точно тогава залитна към гротеска, вече съм убедена, че граници няма

...бясна...за кое?
. По въпроса за личните неща съм на мнение,че телетата доста усилено бранят личното си пространство. Поради тази причина трудно споделят пред непознати и НЕ проверени хора(независимо дали са жени или мъже). Имат си собствено виждане кой какъв трябва да бъде и по тези критерии определят дали хората около тях "стават" или не(за приятели и повече). От там последствията при една връзка в начален етап(туткането,обмислянето..и т.н). Когато са уверени,че с отсрещната страна имат общи възгледи и възприятия тогава нещата се получават.Но за да се стигне до този етап наистина повечето жени минават през тестове,игрички и т.н. И да....телетата са неразгадаеми...поради причината,че не приемат нещата прекалено лично(когато са в процес на опознаване)...
това май съм го писала....) 
ще се сети)...." Когато се огледаш около себе си и там не виждаш това което ти харесва,по добре погледни в себе си....." (не помня точната формулировка) 
......много думи...малко смисъл
типично "мазане" почти като при телетата
когато си попаднал точно в целта
....в повечето случаи са безмълвни в споделянето си
)
.
. Маникюрът е по-важен
, нема си го чупя, трябва ми да драскам
. Или по телешки - щом може с по-малко усилия, защо да е с повече
?
.

, и благодаря за поздравите 
Пиле (aka BIC), я кажи, хвана ли загар, наслади ли се на спиращи дъха гледки и т.н. благини
Препоръчани теми