дали това е важно за Телетата
РЕШЕНО багодаря ти Ella_Sue
(съвсем познатата тактика за вменяване на вина у другия и отказът за поемане на лична такава).Та след 7 месеца мълчание понаписахме някой друг ред. Но щял да се държи по-обрано, за да не пламнел огъня
Ще пукна
И този път няма изненада...танцът на бика...малко в нападение, а сега да отстъпим, после ще се скрием за почивка, след време ще тръгнем с рогата напред, ще боднем тук-там и като се уморим - пак ще отстъпим.
))
) И да. Не говорят много. Или не млъкват. Според зависи. И не мислят само за себе си! Това пък е абсолютно невярно. Може да изглежда така. Може да не мислят много за другите. Но за хората, на които държат, мислят. И мнооооого се грижат за тях. Няма по грижовно и добро същество от телето (когато не се цупи и не е цялата световна драма
). И ако не се грижи за някого и не му се обажда, и не го търси... знаете. Както се казва- ако има върху какво да мислите и да се чудите- значи не си струва цялата мисъл и чудене. Отговорът е - Не. Не е заинтересован. Защото ако има нещо- той ще направи нещо. Може да се бави, да протаква и т.н. Но ще е наоколо. И нямам в предвид да ви пише "аха" в чата когато му пишете за осемнадесети път. Имам в предвид- НАИСТИНА да е наоколо.
))
успех!

, пък и по лични впечатления...
Аз и преди писах - Телецът е много склонен да се обвърже с въздушен или огнен знак - те са различни от него и са му интересни. Макар и домошари, и перфектната домакиня няма да се задържи дълхо, ако не притежава и други качества, с които да му е интересна. Телците обичат игричките, ама постоянните игрички
Телецът е п.о.с.т.о.я.н.е.н. Веднъж омагьосаш ли го - трудно ще се отървеш!
Та по този повод, да се включа и аз 
Ако ви мотае и е недостъпен за вас в началото на едни отношения, повярвайте ми вие сте само опция....вратичка. И тъй като в едни спокойни обстоятелства телеца е галантен, деликатен, е твърде рязко за него да ви "отреже"
С времето осъзнах, че на телеца му е трудно да разбере какво наистина иска
) не съм си задавала въпроса- желае ли ме, обича ли ме. Убедена съм в това 
Абсолютно!
Железни нерви трябва да имаш
Ако не на друго, той ме научи на търпение 

И именно с това ме спечели

Препоръчани теми