Къде в Русе тема 5

• 83 512
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
ivelinkaaa до Дървото на закуските има един автомат,точно на тротоара е и пише италиански сладолед.Изкуших се и си взех,много ми хареса Heart Eyes!

Къде е точно това, че не се сещам? Извинявай.
Като тръгнеш от парка към центъра,и веднага след първата пресечка на ъгъла в ляво е гимназията по дървообработване(дървото),и след училището има една закусвалня,но автоматът за сладолед е на тротоара.Срещу магазин Мания е училището.Надявам се да съм успяла да ти го обесня Simple Smile

# 121
някой да си е правил перманентни устни в русе и да препоръча салон/ козметик конкретно?

# 122
Не съм, но препоръчвам Бисерка Петрова  Peace

# 123
  • в огледалото на живота
Нищо лично,но да препоръчваш услугите на някой от който не си се възползвал не е много правдиво и удачно... Rolling Eyes

# 124
Имате ли представа съществуват ли в града все още фирми, които тапицират мека мебел? Обещах на майка ми да разбера. Благодаря предварително!
Цитат
Аз също не съм се възползвала, но съм чувала прекрасни отзиви.

# 125
Имате ли представа съществуват ли в града все още фирми, които тапицират мека мебел? Обещах на майка ми да разбера. Благодаря предварително!

Ползвала съм услугите на тапицер и съм много доволна.
Ако искаш координати, моля, пиши на лични.

# 126
Нищо лично,но да препоръчваш услугите на някой от който не си се възползвал не е много правдиво и удачно... Rolling Eyes

Когато говорим за перманентен грим не е ли достатъчно това, че съм го виждала?  newsm78
Не ти разбрах логиката ooooh!
Страхотна е Бисерка, пътува из цяла БГ да прави момичетата, сега ще ходи и в Лондон. Взема скъпо, но си струва.  Peace

# 127
  • в огледалото на живота
Не съм, но препоръчвам Бисерка Петрова  Peace

Когато говорим за перманентен грим не е ли достатъчно това, че съм го виждала?  newsm78
Не ти разбрах логиката ooooh!
Страхотна е Бисерка, пътува из цяла БГ да прави момичетата, сега ще ходи и в Лондон. Взема скъпо, но си струва.  Peace
Камалия,аз също съм виждала клиенти с такъв грим при Бисерка,също така съм и чувала за нейните услуги.
Това обаче не ме прави автоматично доволна от нея...няма нужда да се пляскаш по главта от мнение различно  от твоето.... Laughing
Логиката ми беше такава,че е хубаво поне да се сподели лично впечатление за подобен род услуги.
А за чуването,ами чували сме...всеки различни неща  Peace Пък и търсачката помага доста,ако има заинтересовани  Peace
Не казвам да не се споделя,изразих мнение.Мога,нали  Rolling Eyes

# 128
Момичета,има един магазин за Велинградска мебел,който се намира срещу гарата,в началото на Николаевска,по едни стълби се слиза надолу....Знаете ли как се казва магазина?Пробвам с търсачката да открия телефон за връзка,но номера е несъществуващ.Ако имате актуална информация и ако някой е купил от там кухненски шкафове,моля споделете.

# 129
Ти си тази, която се отсъди, че не е удачно да си изказвам мнението Tired  Crazy

# 130
  • в огледалото на живота
 newsm20
Тъй да бъде....
Всеки с разбирането си  newsm03

# 131
Момичета,има един магазин за Велинградска мебел,който се намира срещу гарата,в началото на Николаевска,по едни стълби се слиза надолу....Знаете ли как се казва магазина?Пробвам с търсачката да открия телефон за връзка,но номера е несъществуващ.Ако имате актуална информация и ако някой е купил от там кухненски шкафове,моля споделете.
Знам го магазина, но не знам дали все още съществува там. Цялата група магазини се водеше някъкъв търговски комплекс.
Преди 3 год., като правихме детска стая, ходих там да гледам. Колежка ме отказа. Имала чамови шкафчета от не добре изсъхнал материал явно. След нямало и година се разсъхнали и деформирали.

# 132
Има ли в Русе оптика, където правят отстъпки за инвалиди? Ще ми се да има и преглед на място.

# 133
Знам го магазина, но не знам дали все още съществува там. Цялата група магазини се водеше някъкъв търговски комплекс.
Преди 3 год., като правихме детска стая, ходих там да гледам. Колежка ме отказа. Имала чамови шкафчета от не добре изсъхнал материал явно. След нямало и година се разсъхнали и деформирали.
Mislq che veche go nqma

# 134
Няма ли го?Ох,преди няма и два месеца беше там.

Общи условия

Активация на акаунт