Къде в Русе тема 5

• 83 460
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Магазина на Нисово

# 241

Един познат беше споменал,че точно наливното им вино замръзвало Shocked,пак поразпитай,но бутилираното е било добро.

# 242
Имате ли идея дали има някакъв препарат, който може да се сложи в каналите, което да убива хлебарките? Пак плъзнаха гадините Cry

# 243
  • Русе
Имате ли идея дали има някакъв препарат, който може да се сложи в каналите, което да убива хлебарките? Пак плъзнаха гадините Cry
Мале, не ми говори за хлебарки   Close Вкъщи малките гадини се напитиха и нямам друг избор - пробвах с какво ли не, но не мога да ги изтребя, та ще си викам фирма. В този ред на мисли - да ми препоръчате такава, от която сте доволни?

# 244
Миналата година няколко семейства във входа ползвахме услугата на  фирма ДДД-Експерт Русе ООД. Много сме доволни.Препарата им няма миризма и не е вреден. Само половин час след пръскането се изискваше да не се проветрява. Скоро пак ще ги викаме. Хубаво е поне веднъж в годината да се пръска.

# 245
  • Русе
Откъде да си купя стъклени купички за храна ( малки ) с капак , пластмасовите не ме устройват...

# 246
  • Русе
Миналата година няколко семейства във входа ползвахме услугата на  фирма ДДД-Експерт Русе ООД. Много сме доволни.Препарата им няма миризма и не е вреден. Само половин час след пръскането се изискваше да не се проветрява. Скоро пак ще ги викаме. Хубаво е поне веднъж в годината да се пръска.

Благодаря! Значи е възможно да ти извикаш само веднъж? Понеже в сайта им прочетох за разни абонаменти и оставам с впечатлението, че искат да сключиш договор с тях... И последен въпрос - цените им как са?

# 247
Нашият домоуправител се договори с тях 50 лева за общите части и по 10 лева на апартамент.

# 248
Давам 10 лв одма само да се махнат тия гадове!! Стъклени купи с капак може да има в Карфур или Марсел

# 249
В нас пръскам с Фендона против хлебарки,и ги убива.Миналата седмица бяха плъзнали малки бебенца навсякъде.Моя мъж спи,подскача,светва лампата и какво да види-малките го лазят по лицето  #Crazy

Ако се викне фирма резултата ще бъде още по добър. Peace

# 250
  • Русе
Аз какво ли не опитах, но не мога да се справя. И тъй като имаме малко дете не ми се експериментира повече със знайни и незнайни препарати, затова ще опитам с фирма. Благодаря още веднъж за предложението, vilka, ще им се обадя.

# 251
  • Русе
Дайте идея от къде да купя ученически стол с колелца, да не е черен обаче, търся нещо оранжево или зелено, може вишнево като цвят и да не е много скъп и да е за над 50 килограма, че те децата растат все пак, а и естествено да не се счупи още на първата година.

# 252
  • Русе
Можете ли да ми препоръчате от къде да си взема хубаво наливно вино ? ( за сватба)

Караш след пазара нагоре към Чародейките, точно на завоя има магазин за риба и вино. Виното е супер, пирговско. Преди 10 г за нашата сватба пак от там взехме, сега си купуваме редовно. На времето магазина беше на друго място. Даже жената като чу, че е за сватба, не искаше да ни го дава предварително, че можело да не го съхраняваме правилно и да вкисне, та искаше да го запазят при тях както трябва и ние в деня на сватбата пратихме човек да го вземе.

# 253
Гадините мръсни не мрат! Ние похарчихме към 200лв за различни отрови и киселини, дори и полупрофесионални. Трябва да разбереш дали са пръскали във входа, на тавана, мазите и асансьорните шахти. При нас пръскаха само в асансьорната шахта и тавана, когато почти ги бяхме изгонили, и отново се напълнихме. Има един препарат за канали, но трябва да се вземе и киселина и след 40 - 60 минути да пуснеш топла вода за 30 - 40 минути. Преди това трябва да се наръсят стаите и коридорите, особено в ъглите. След цялата процедура може да вземеш кутийки с отрова и да ги поставиш на ключови места. Например под мивката и водомерите. Профилактично пръскай фугите и други места, където може да се крият, с разтвор на Фендона.

# 254
  • Русе
за купичките - благодаря Карола,ще проверя...
къде ще ми препоръчате да заведа малкият на басейн ( на 2 годинки е ) ?

Общи условия

Активация на акаунт