Къде в Русе тема 5

• 83 449
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • в огледалото на живота

....Днес беше нашето кръщене и на двете деца. ....
Хм,а аз чаках ли чаках....да орисам някого.... Crossing Arms
Шегувам се... Laughing честити ти християнчета Агнес   bouquet

За басеините да кажа-от 3г.водя дъщеря ми само на Локомотив.
За мен най-добрия от към хигиена и поддръжка  Peace

# 271
  • Русе
Къде се продават вакуумиращи пликове за дрехи? Става въпрос за тези пликове, в които се пъхат дрехите, които няма да се използват скоро, изтегля се въздуха с прахосмукачка и пакетът се смалява 2-3 пъти и така заема по-малко място. Преди време бях купила от Кауфланд на някаква промоция, сега ходих да търся но не намерих, може и аз да не съм видяла, но нямаше кого да попитам.

# 272
Vessruss, Карфур, Джъмбо, аз моите си ги купих онлайн от друг сайт, но за сега това намерих http://www.zigzag.bg/vakuumirashti-plikove-za-drehi?gclid=CjwKEA … zOE-eIRoCNRHw_wcB
Много удобно нещо, с малкото място у нас ми вършат идеална работа.

# 273
Точно вчера ги гледах в Кауфланд.
На реда на моповете за под са.

# 274
Да сте срещали или чували за флакони с хелий за балони? Имам поръчка да намеря такова чудо, но малко ме съмнява че го има  Rolling Eyes

# 275
Виж в карнавалните магазини.
Аз едно време съм надувала на децата балони с хелии в един карнавален магазин в района на Пантеона.

# 276
Питай в един нов карнавален магазин. До централната поща е, след страничния вход за чуждестранни писма, още 50 метра. Там правят арки и по-големи балони с хелий продават.

# 277
Благодаря дами, ще проверя ... макар че доколкото усещам флакони няма, в тези магазини надуват балони, но хелият е от голяма жИлязна бутилка

# 278
  • Русе
Да попитам за тези вакуумиращи пликове, дали в тях могат да се слагат якета, олекотени завивки, вълнени дрехи, да не се получи така, че след вакуумирането да се развалят, тоест да не са пухкави?

# 279
  • в огледалото на живота
Да попитам за тези вакуумиращи пликове, дали в тях могат да се слагат якета, олекотени завивки, вълнени дрехи, да не се получи така, че след вакуумирането да се развалят, тоест да не са пухкави?
Нищо им няма,споко!
Вече 3 година така си съхранявам зимните дрехи.Няма такова удобство и пестене на място в дрешника.
Якета,шуби,завиви всякакви.......идеално се запазват.  Peace
'Изсмуквам' ги и под леглото/с повдигащ  механизъм отдолу до другата година/

# 280
Нищо им няма,споко!
Вече 3 година така си съхранявам зимните дрехи.Няма такова удобство и пестене на място в дрешника.
Якета,шуби,завиви всякакви.......идеално се запазват.  Peace
'Изсмуквам' ги и под леглото/с повдигащ  механизъм отдолу до другата година/

Peace У нас така са прибрани старите вълнени юргани, якета с пухени яки, зимни дрехи, даже си миришат още на изпрано, като ги отвориш на зима Wink Само ги подреди да са равномерно разпределени из плика - да няма бабунки.

# 281
А аз се скъсах да търся орисница за децата  ooooh! Девичка що не се обади?

Аз между другото утре мисля да пия кафе на Норд. Басейните са чисти и хубави. Не бях ходила до днес. Утре пак съм там. Този път екипирана, че днес не бях подготвена за басейн и детето поизгоря.
Ели, Девичка... заповядайте да пием кафе  Mr. Green

# 282
Момичет5, имайте едно на ум- утре май го дават доста да вали.  Peace

# 283
  • в огледалото на живота
Момичет5, имайте едно на ум- утре май го дават доста да вали.  Peace
Даааам,код жълто за Русе....ще пропуснем май плацикането... Thinking

Агнес,подметнах  още преди година,че искам аз да орисам Зар,ама си забравила душко...егн-то ти изневерява.... Whistling Hug

# 284
Не е проблема в егн-то  Tired склерозата е виновна, склерозата  ooooh! Но както казва моя мъж "щом не помня, няма проблем"  Mr. Green

Нали уж утре го даваха слънчево и после да се разваля времето? Аз все пак мисля да заведа детето на басейн ако сутринта времето е ОК. Ако не ми мине котка път след 10ч трябва да съм там.

Общи условия

Активация на акаунт