Къде в Русе тема 5

• 83 440
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Едно време имаше в Дом Майка и дете. Ние ходихме и бяхме много доволни, но това беше преди 8 години... Confused

# 301
Здравейте момичета Simple Smile Някой знае ли дали в нашият град има плуване за бебета?Благодаря ви предварително  newsm32

В дом майка и дете мисля че още има,защото моя позната миналата година ходеше с малкия там

# 302
Не затвориха ли дом майка и дете?Мисля,че отдавна не работи.

# 303
  • Русе
Здравейте,
Някой може ли да препоръча добро химическо чистене в Русе?
Поздрави! Wink

# 304
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
аз съм доволна от Fresh, има до университета. Ползвала съм с ваучери от Грабо
Русе, ул. Плиска 36 (на гърба на блок Академик 2)
Тел.: 0885 821 540
Раб. вр.: пон-пет: 7:30 - 19:30 събота: 09:00 - 17:00
 но скоро не съм ходила

# 305
  • Русе
Аз скоро минах от там, защото търсех хим.чистене за майка ми и пишеше, че се дава под наем.
Иначе забелязах, че има по Цар Освободител - между Халите и Сердика.  Peace

# 306
А да знаете случайно от къде мога да си купя тофу /като соево сирене едно такова, някои вегетарианци го ползват като заместител на месото/? Искам да го опитам какво е ...

# 307
  • Русе
А да знаете случайно от къде мога да си купя тофу /като соево сирене едно такова, някои вегетарианци го ползват като заместител на месото/? Искам да го опитам какво е ...
Преди година си бях купила натурално от Кауфланд( при вакумираните сирена ),но сега не виждам ! Ако обичаш обезсолено сирене може да ти допадне.

# 308
  • София
Мисля, че го мернах в магазина до Била на ул.Видин.

# 309
Здравейте - рядко се включвам по обективни причини  Mr. Green НО:
Химическо чистене не ползвайте това до Централна ЖП Гара в началото на Борисова - съсипаха на мъжа ми палто от естетствена вълна: обработвано е на висока температура, защото се събра на раменете и обезформи. Нямам съмнение за материалите, от които е изработено
Иначе по моето питане за аква обувките - намерих читави на МЕТРО, но не и детски - изчерпани номера. Мъжки и дамски - доволно.
Други варианти за химическо чистене: на Петрохан "Свежест" .
Имам и въпрос - от къде да си купя плажен шал ПАРЕО, в Кауфланд, МЕТРО, Ню Йоркър няма?!

# 310
Ако обичаш обезсолено сирене може да ти допадне.

Аз сирена обичам всякакви, това чудо искам да го пробвам, Beauty днес го видях този магазин, утре съм на проверка!

Devil_Rose - онлайн  Laughing е моят дежурен отговор напоследък! Или пък виж където продават бански, май по витрините на Ялта мернах нещо такова ...

# 311
  • Русе
Спешен въпрос:
Къде има кардиолог, работещ със здравната каса, със записвания ли е, телефони някакви, ако може.
Майка ми има направление за кардиограма, каза ли й в стоматологията, но не знам име. Мислехме да ходим направо, но снощи й казали, че става с часове, та ми трябва, ако може по телефона да запиша, че направлението е до края на месеца, да не го изтървем.

# 312
Меги в първа са Пенева и Татаров, ето ти координати http://dkc1ruse.org/index.php/spetzialisti/kardiologiya

майка ми ходи при Пенева и е доволна, но е голям гъч при нея...уж записваш час ама пак се чака.

# 313
  • Русе
Здравейте! Моля, препоръчайте ми нотариус в Русе  Praynig

# 314
Кардиолог - д-р Анелия Цонзарова
кръстовището на Скобелев и Муткурова
Раб. време от понеделник до петък 8-13ч.
тел. за записване - 0899-284-677
Ако няма свободни часове се чака до края на раб. време

Химическо чистене - по Хан Аспарух, първата пресечка на дясно, след банката
Миналата година там махнаха успешно размазаната дъвка по анцунга на малкия (ама беше много яко размазана по цялата предница).

Нотариус - който и да е, само да не е бай Цвятко Миланов

Общи условия

Активация на акаунт