Къде в Русе тема 5

• 83 435
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
И в Дружба 1, до Шанса.
Къде е тоз финтес?И аз да не го знам  Thinking А се разхождам като лудите по другите квартали  ooooh!

# 331
Ами точно до Шанса, като се качваш по Волов и се вижда в дясно на един ъгъл е пише - Дамски фитнес. Не помня как се казваше улицата там.

# 332
Ами точно до Шанса, като се качваш по Волов и се вижда в дясно на един ъгъл е пише - Дамски фитнес. Не помня как се казваше улицата там.
Две преки е под Кауфланд...Сетих се.Аз мислех че не работи.Иначе отдолу има нещо като кафе май.

# 333
Точно там  Peace , иначе дали работи не знам  newsm78

# 334
Ще ходя някой ден да проверя  Peace Много благодаря за информацията  Hug

# 335
Работи фитнеса, улицата е Еленин връх, но Шанса в случая е по-добър ориентир, ако кажа, че е на Еленин връх с Гугъл Мапс ще го търсим. Вижда се като вървиш по Волов към Кауфланд, барчето също работи.

# 336
Здравейте,знаете ли къде има магазин за бельо на Помпеа?И изобщо от къде мога да си закупя качествен бански?Благодаря предварително  Simple Smile

# 337
И аз да попитам нещо.
Къде могат да  ми изперат китениците и губерите?

# 338
Утре работещи ли са по-принцип магазините?Или си почиват защото е неделя?В този ден никога не съм била на пазар.... Tired Търся да купя за подарък черна,дамска чанта.Плюс някаква блузка.Отделно искам да купя и една мъничка торта,но от къде ли  Tired То в неделя нещо работи ли?

# 339
Дамски чанти има в Дайхман. Намалението при тях, което тече в момента е илюзия за чантите. Имаше само 2 намалени на витрината. Както и да е... В бившата Била отвориха Чайна сити. Май преместиха магазина от фалиралия мол  newsm78 Мисълта ми е че има чанти разни там. Сигурно и неделя работят  Thinking Блузи също ще намериш там. Другият вариант за блузи е Уайкики. Ми как да не го уважавам този магазин. Оня ден напазарувах качествено на децата. Много хубави дрешки и идеално намалени. В Мола има и магазини където продават и чанти, но зависи каква сума си определила. Аз все си хресвам чанти за по 45лв  Whistling

Торти  Mr. Green има в Кауфланд в Ружана. Все нещо малко ще има.

# 340
Отиваш в мола в здравец-има торти,чанти,блузи....всичко на едно място

# 341
Уважаеми мами, къде има хубави раници за първокласници в Русе? Моля, споделяйте колкото може повече магазини, за да си направя списък и да започвам да обикалям. Благодаря!

# 342
здравейте раница взех миналата година от джъмбо    там имаше много видове и детето от там си избра .( още не са ги извадили )
като бях обиколила центъра ; метро .карфур

# 343
Раници гледах в магазин Вълшебство отдолу под ДАВ до РУ който е, те имат и онлайн магазин, ама май няма всичко предлагано в магазина.

# 344
Аз като ходих да търся нещо на Вълшебство, те ми заредиха сайта на Хиполенд....

Общи условия

Активация на акаунт