Къде в Русе тема 5

• 83 410
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Къде се намира Далисимо? И къде е бившата сладкарница "Босфор"?
Трябва ми за чанта на първокласник.
Далисимо е  на ъгъла срещу бившата сладкарница "Куба".
Другият е на ъгъла по диагонал срещу мебели "Арон", до топлите закуски.   Hug

Аз пък търся къде в Русе правят замервания за остеопороза, и тази болест за кой доктор е  newsm78 Embarassed

Мисля, че е за ортопед newsm78 ....замерване правят в първа поликлиника до колкото знам. Д-р Савова ендокриноложката мисля, че и тя замерва Thinking
Има кабинет и в ІІІ-та поликлиника /ет. 3, кабинет № 70/.

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 10:32 от chibi

# 361
Здравейте, може ли някой да сподели, къде в Русе си е подвързвал дипломната работа ?

# 362
  • в огледалото на живота
Здравейте, може ли някой да сподели, къде в Русе си е подвързвал дипломната работа ?
Срещу Университета има поне 3 места за тази цел.
Аз съм доволна от момчетата в комплекс ДАВ ,точно до пиацата на такситата/до банката/

Книжарницата срещу НУИ също работят качествено;поставят спирала за целия комплект и ламинират корица и гръб.

# 363
Аз съм доволна от момчетата в комплекс ДАВ ,точно до пиацата на такситата/до банката/

Книжарницата срещу НУИ също работят качествено;поставят спирала за целия комплект и ламинират корица и гръб.

Благодаря, колебая се дали да не използвам твърди корици с букви или ламиниран гръб и корица, какво би ме посъветвала?

# 364
  • в огледалото на живота

Благодаря, колебая се дали да не използвам твърди корици с букви или ламиниран гръб и корица, какво би ме посъветвала?
Ами комисията при защитата следва да определи това  Peace
Аз юни месец защитавах магистратура и ни искаха да е с ламинирана корица и гръб+диск.

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 09:09 от devi4ca

# 365
Чиби, благодаря ти за инфото! Hug

# 366
Две въпросчета:
1. Пак да попитам, има ли в града място, където перат китеници и губери?
2. Къде поставят метални капачета на токове на обувки?

# 367
  • Русе
За токовете за обувките  - обущар, където има. За кой квартал не интересува? Аз знам на ул.Плиска, че има обущарска работилничка.

# 368
За токовете за обувките  - обущар, където има. За кой квартал не интересува? Аз знам на ул.Плиска, че има обущарска работилничка.
центъра

# 369
центъра

Обущарката срещу "Бистра и Галина", но сега е в отпуск Peace

# 370
На бул. Цар Освободител, до кафе "Лондон" има обущар  Peace

# 371
  • Русе
Две въпросчета:

1. По автомивките, виждала съм да съхнат.
2. Казали са ти вече. Simple Smile

# 372
  • в огледалото на живота
Две въпросчета:

1. По автомивките, виждала съм да съхнат.
2. Казали са ти вече. Simple Smile
Специално за китеници и губери изобщо не препоръчвам автомивка...съспипаха ми един такъв.... Confused
Струята вода е под много голямо налягане и препаратите с които мият коли въобще не са аналог за изпиране.... Peace
Ако имаш село някъде мятай го на улицата и с по слаба струя на градинския маркуч го облей.Е,и препарат за пране също де...

п.п :Майка ми зимата ги мята върху снега в двора,ама е чисто там.... Laughing

# 373
Къде ремонтират фотоапарати в Русе? Цифров, негаранционен, с разместена оптика (при падане).

# 374
Две въпросчета:

Китеници и губери- по ул.Чипровци има хим.чистене-3.85 лв. на килограм вземат.Проверявах ги,но ми се стори много мизерно.Има ново хим. чистене по Цар Освободител-до кожен салон Миланов.
От същия този кожен салон Миланов тръгваш по малката уличка(не продължаваш по Ц.Освободител),там има обущар.Всичко на едно място Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт