Къде в Русе тема 5

• 83 387
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • в огледалото на живота
Пиша по тъжна тема  Tired Една позната на майка ми,възрастна женица живее до дискотека ли е,какво e.И казва че музиката кънти до 5 сутрин...И ме попита днес дали можела да се оплаче някъде?Аз незная дали от дискотека можеш да се оплачеш,пък и до нас дискотека няма...И не зная как стои въпроса.Стана ми болно и обидно за нея понеже е самичка от година,сама се справя с живота,бивша учителка.И е доста възпитана жена.Ужасно възпитана!
Дискотеката да не би да е до Хлебозавода..?

За оплакване незнам къде може да се подаде сигнал освен до кмета с писмо или пък с записан час за посещение и да се изложи проблема.
Но доколкото смътно бях чела някакви параграфи трябва да има отстояние на такива заведения от населено място с живущи  с определен периметър,най добре виж в общинската наредба за подобни.

# 436
Камалия ,и аз това се питам къде се подава жалба...Тя жената ме помоли да потърся  Tired
devi4ca ,Showroom,е дискотеката.Днес я попитах за точно име.Каза че е външна,че е ходила и молила за по-нисък шум.Но и казали че общината не била дала съгласие за нещо си...Що за обяснение?!!?!И и казали да си ляга.Чак се учудвам.То това го проверих че е към Здравец.Обяснили и че искали някакви панели,външни да слагат,но общината не се съгласила...И ми вика "моето момиче,как да спя?"Не вярвам общината да не се е съгласила.Но ми стана адски неприятно.Погледнах я в Интернет-красота е.Но не бива така.

# 437
Те уж я направиха по-далеч да не пречи на хората, но явно не са си свършили работата като хората.   Хич не ми харесва там, опасана е с охрана все едно влизаш в имението на Георги Илиев. И едно надменно поведение...  ooooh! Красиво е иначе, да, но не е дообмислено според мен. Дано в общината да помогнат на жената, но ме съмнява, че собственика е дал някой лев такива сигнали да се потушават.... Peace

# 438
  • На брега на реката
Мисля, че по сигнал трябва да дойдат поне да измерят шумовия фон или там както се казва. Ако не се лъжа, РИОКОЗ правят подобни замервания. Или подписка от живущите в района...
Скоро бяхме на Кам/нелино, към 1 през нощта мина полиция, не знам дали беше по сигнал, но спряха музиката и си карахме на лаф без озвучаване. Без патърдии, без разправии, персонала веднага се съгласи.  Rolling Eyes
Аз като една видна клюкарка, да не изпусна...но какво става с Пристана? Вчера махната колоните и шатрата, днес и вътре е затворено и разбутано. Затвориха ли или ще правят ремонт. Че ми беше удобно и любимо за обяд  Rolling Eyes

# 439
 За Камелино всяка вечер живущите наоколо подават сигнали. Аз като съм била и в 11 е идвала полиция да направи забележка за музиката.
За Пристан и аз днес видях, личното ми предпожение е че е фалирало. От години наред собственика е затънал в големи борчове( то от Дунавско село почна да дърпа назад)  Peace

# 440
Те уж я направиха по-далеч да не пречи на хората, но явно не са си свършили работата като хората.   Хич не ми харесва там, опасана е с охрана все едно влизаш в имението на Георги Илиев. И едно надменно поведение...  ooooh! Красиво е иначе, да, но не е дообмислено според мен. Дано в общината да помогнат на жената, но ме съмнява, че собственика е дал някой лев такива сигнали да се потушават.... Peace
Те са я направили да си избиват парите за направеното Шоуруум.Какво значи Шоуруум-показване,и проектиране....Аз така го разбирам,и си е така...Разбирам че ти си ходила...Аз също се чудя от снощи дали да не го посетя,ей така за едно питие....Да им видя сеира.

# 441
Здравейте,
А можете ли да ми препоръчате фризьор за мъжка прическа?
Приятелят ми отиде преди сватбата на някакъв случаен само леко да му освежат прическата с кяото е сега и стана ужасно!

Please help!

# 442
Здравейте! Знаете ли къде в града мога да намеря машинка за нагряване на кола маска на Перфект?

# 443
  • София
Някой знае ли къде и кога преглежда д-р Новаков? Преди преглеждаше на Борисова, вечер в някои от дните....А телефон да има някой? newsm78

# 444
Мисля, че до обед е в Онкото  Peace

# 445
Здравейте! Знаете ли къде в града мога да намеря машинка за нагряване на кола маска на Перфект?

От дрогерия Lilly, там имат продукти на perfect, а за машинката прилагам снимка да видиш как изглежда. Аз си я бях взела на промоция, мисля че не струваше повече от 20лв

Скрит текст:

# 446
Много ти благодаря, Деси!

# 447

Не, до обяд е в 1 поликлиника, по коридора в лявона първия етаж, скоро ходих при него.Запиши си час, че иначе зор ще влезеш!

# 448
Намерихме си фризьор - Димитър Петров - Мифа! Много прецизено момче.
Мъжът ми каза, че вече само там ще ходи!  Peace

# 449
  • София

Не, до обяд е в 1 поликлиника, по коридора в лявона първия етаж, скоро ходих при него.Запиши си час, че иначе зор ще влезеш!
Благодаря, момичета! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт