Къде в Русе тема 5

• 83 489
  • 750
  •   2
Отговори
# 75
Кога и как се заплащат курсовете по плуване за деца в Спарки.
Не знам не съм питала,знам само,че са 50лв за 8 посещения,които можеш и за два месеца да ги посетиш и за две седмици.

Аз пък да питам, виждали ли сте някъде какаото на Д-р Йоткер, търсих в няколко от големите вериги, но е безследно изчезнало  Thinking
Преди две седмици си взех от Пацони Родина и ще те излъжа дали не видях и на Лидъла в Родина.

# 76
Благодаря ви момичета за отговорите! Утре ще се обадя по телефона на Космополитън, погледнах има и телефон на плувния басейн на Спарки, ще звънна и там и ако имам информация, която ще е полезна ще пиша.

# 77
  • русе
Какао има на  "лидъл" и на "пацони".Сигурна съм.

# 78
Благодаря ви за включването    bouquet

# 79
  • Русе
Ками, Венци - мерси за отговорите   bouquet
Поли, какаото го има в Лидъл.

Да попитам, къде в района на Олимпа мога да си ремонтирам обувките ?

# 80
В тунелчето на блок Олимп.

# 81
  • Русе
В тунелчето на блок Олимп.
вече го няма....помещението е празно

# 82
Там е. Както  е магазинчето за дрехи, огледално на него е ателие за ремонт на обувки. "Гледа" към спирката. Преди там беше май магазинче Втора употреба. Работи един мъж с дълга коса  Peace
Имаш ли представа къде се измести жената, която имаше ателие там преди? Една хубавичка туркиня, много сръчна, златни ръце имаше  Heart Eyes

# 83
Миленка,няколко предложения от мен в съвсем близък радиус... Grinning
В първото преди дни отпразнувахме 16 РД на синът ми;супер беше  Peace

http://www.kiparis.bg/index.html

http://orehite.ucoz.net/index/0-2

И цял сайт да си избираш около Русенско,с басеини... Wink
http://www.selo359.com/ruse-region/
Хайде и да споделиш после впечатления къде сте отседнали ... Sunglasses
Привет, devi4ca  Hug Heart Eyes Тъй като имахме два дни за релакс се спряхме на Орехите.По телефона ни казаха че има места и се запътихме...Наистина е много красиво в Орехите:голям басейн,шезлонги,едни дървени ти масички отвън,зеленина...Поне това успях да видя Flutter...Отидохме до там,но ни препратиха в Божения,защото нямало места в Орехите.А по телефона ни казаха че има  Tired И....какво да кажа?!?!Там нямаше нищо общо с Орехите.Иначе до колкото разбрах на Божения работи мъжът,а на Орехите е жена му.Доста неща ни направиха лошо впечатление в Божения,но...няма да се оплаквам  Whistling Яд ме е че не бяхме в първото.

# 84
  • в огледалото на живота
Ех,Миленка..съжалявам да чуя това... Confused
Некоретно отношение,факт....

Дано  през следващата релаксираща почивка намерите вашето място  Hug

# 85
Благодаря на всички за отговорите относно такситата в Русе.Много се радвам ,че хората от моя роден град Русе са толкова любезни и отзивчиви.  bouquet
Rusensi vinagi sa bılı evropeysi....az sısto sım Rusenka v stranstvo,no  prodaljavam da se vrıstam v krasivia ni grad po vreme na godişni otpuski....nostalgia...

# 86
Да,devi4ca -некоректно постъпиха,както и да е.Аз вече забравих  Hug  Heart EyesНо другия път много ще държа на обещанията по телефона  Peace 
Иначе да попитам всички-имам 2 спукани капилярчета,точно под носа.Като линийки са.Не се виждат много но искам да ги оправя.Къде мога да отида за такава процедура?А пък една позната иска да си маха мъхчетата по лицето...днес се заговорихме,аз за мен,тя за нея  ooooh! Нея пък къде да я пратя?Аз и казвам че няма много.Вярно,виждат се на моменти на слънцето,но не е фатално.Съвсем малки мъхчета са по бузите,шията...и леко мустаче-светло. Ама с нея не се спори...  Tired

# 87
  • в огледалото на живота
Миленка,здраве да е  Hug
Така,сега на въпросите ти-отговори... Grinning
По първия,директно пускам линк за центъра и няма да коментирам,че да не излезе реклама:
http://adaramc.com/
Само ще вметна,че сестра ми лекува спукан капиляр там,да вярно не на лицето,но определено пак видима част-справиха се успешно с отлични резултати.Имай в предвид обаче,че не е от най-евтните процедури  Peace

За втория въпрос:писала съм нееднокртно къде ежемесечено почиствам вежди и мъх над устните.Момичето има малко салонче,подстригва,но е много чевръста с обезкосмяването/чисти с конец/
Намира се в Родина-бл.баба Тонка на партера.Уличката която е еднопосочна  с тази на механа Чановете.Казва се Барие жената.Нямам личен телефон,работи всеки ден от 10-19ч.и в неделя до 12ч.
Предполагам е достатъчно инфо... Wink

# 88
Аз ходих на фотоподмладяване преди няколко месеца- един от ефектите трябваше да е премахване на капиляри, но аз нямам. Иначе много ми хареса как ми се отрази на кожата. Беше ваучер на някакво студио до Съда( от 65лв на 25лв).
Такива процедури на кожата не се правят лятото! Нито химичен или лазерен пилнг, нито микродермаамбразио.  Peace

# 89
devi4ca,отново едно гоооолямо благодаря  Hug Ще погледна след малко сайта.Предполагам че на него си има цени?Иначе за жената дето ги маха с конец сега не мога да се ориентирам,но ще се оправя като пусна мапа,или още по лесното с едно такси  Mr. Green А по бузите маха ли ги?Предполагам след време изчезват.То колко често се ходи?Извинявай за многото въпроси  Embarassed
Камалия ,значи няма как ди си ги направя сега? Tired

Общи условия

Активация на акаунт