Къде в Русе тема 5

• 83 517
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • в огледалото на живота
devi4ca,отново едно гоооолямо благодаря  Hug Ще погледна след малко сайта.Предполагам че на него си има цени?Иначе за жената дето ги маха с конец сега не мога да се ориентирам,но ще се оправя като пусна мапа,или още по лесното с едно такси  Mr. Green А по бузите маха ли ги?Предполагам след време изчезват.То колко често се ходи?Извинявай за многото въпроси  Embarassed

Ценоразпис не е посочено,но на място се прави диагностика и преглед и специалистите лекари решават кога,по колко процедури,през какъв период и цена разбира се.

Всякакъв мъх чисти момичето.... Joy шегувам се..
Да,на лице/бузи/,ръце също.
За други участъци-козметик... Laughing
Аз съм много доволна.Вежди и мъх над устната за 5лв.Определено се разреждат с времето и косъмчетта стават по-тънки и фини.
Вече 4г.само при нея ходя и не я сменям.А не като да не съм обикаляла гръмки  козметични студиа.
Понякога големите и прехвалени имена не свършват никаква работа...често ми се е случвало за съжаление... Tired

# 91
devi4ca,отново едно гоооолямо благодаря  Hug Ще погледна след малко сайта.Предполагам че на него си има цени?Иначе за жената дето ги маха с конец сега не мога да се ориентирам,но ще се оправя като пусна мапа,или още по лесното с едно такси  Mr. Green А по бузите маха ли ги?Предполагам след време изчезват.То колко често се ходи?Извинявай за многото въпроси  Embarassed

Ценоразпис не е посочено,но на място се прави диагностика и преглед и специалистите лекари решават кога,по колко процедури,през какъв период и цена разбира се.

Всякакъв мъх чисти момичето.... Joy шегувам се..
Да,на лице/бузи/,ръце също.
За други участъци-козметик... Laughing
Аз съм много доволна.Вежди и мъх над устната за 5лв.Определено се разреждат с времето и косъмчетта стават по-тънки и фини.
Вече 4г.само при нея ходя и не я сменям.А не като да не съм обикаляла гръмки  козметични студиа.
Понякога големите и прехвалени имена не свършват никаква работа...често ми се е случвало за съжаление... Tired
Обичам хората,които пускат шеги  Heart Eyes Страхотна си   love001 Аз ако не я намеря, освен да се срещна с теб когато ще ходиш,тогава и аз да мина през процедурата  Crazy
Но,ще погледна на Мап-а за уличката....На лисче си записах данните и утре ще гледам  Party

# 92
Здравейте!! Каня тези, които не  успяха да ни гледат миналият вторник, да ни гледат ДНЕС! Вход свободен!!!

# 93
devi4ca,отново едно гоооолямо благодаря  Hug Ще погледна след малко сайта.Предполагам че на него си има цени?Иначе за жената дето ги маха с конец сега не мога да се ориентирам,но ще се оправя като пусна мапа,или още по лесното с едно такси  Mr. Green А по бузите маха ли ги?Предполагам след време изчезват.То колко често се ходи?Извинявай за многото въпроси  Embarassed
Камалия ,значи няма как ди си ги направя сега? Tired
Не е за препоръчване  Peace

# 94
milenka333 и аз при същото момиче ходя от зимата насам.Значи веждите ми бяха ужасни,но тя успя за половин година да ги оправи - сега са с много хубава форма.Само,че незнам защо аз за вежди и мустак плащам 4лв,а само за вежди 3лв.

# 95
  • в огледалото на живота
milenka333 и аз при същото момиче ходя от зимата насам.Значи веждите ми бяха ужасни,но тя успя за половин година да ги оправи - сега са с много хубава форма.Само,че незнам защо аз за вежди и мустак плащам 4лв,а само за вежди 3лв.
Елица,радвам се да чуя,че си останала доволна  Hug
Незнам защо така е при теб цената...аз винаги в комбинация ги правя.
Миналата седмица ходих и ми взе 5лв общо.Но по-важното е,че има хубав резултат  Peace

# 96
elica79 ,още един добър вот за тази жена   Hug Много благодаря че и ти ми помагаш   bouquet  bouquet  bouquet То и моите вежди не са много равни...сама си ги скубя,и едната ми се струва по нагоре  Tired Ееее,случва се,какво да правя  Laughing
Аз снощи като питах devi4ca за една позната и мене ме запали да ходя при нея.Махам 3,4 косъма на брадичката дето ме ядосват,отделно и веждите....Тъкмо ще го видя и аз къде е.Пък после ще водя и другите моми  Mr. Green

# 97
  • в огледалото на живота
Хайде и да споделиш ефекта после  Wink

# 98
Момичета, кажете ми добър ортопед в Русе. И то търся ортопед, които да ми даде направление за магнитен резонанс. Преди две години синът ми се оперира в Трявна / менискус/ ,но от време на време пак си го боли това коляно, сега ми се оплаква ,че е започнало още повече да го напряга и боли. Много съм притеснена и се моля да е нещо от смяна на времето, затова търся в Русе добър ортопед. Благодаря ви предварително.

# 99
Моето мнение е, че нямаме добър ортопед в Русе  Rolling Eyes . Съпругът ми преди години имаше сблъсък с доста от тях и един през друг по не стават, накрая стигна до София.... то зависи и от проблема де.  Долу-горе приемлив е май Ангелов, но ако търсиш детски ортопед мисля че е само един в града  Thinking

# 100
Синът ми е на 19 години, няма нужда да е детски. Операцията я направи професор Аспарухов, но болката си остана. Ще пробвам в Русе , поне да може да се направи резонанс.

# 101
Да, ако можеш поне изследването да направиш тук Peace. Дано се включат и други и да препоръчат някой който да става. Но масово хората около мен отиват по другите градове, ето днес даже една позната е в Плевен за преглед при ортопед.

# 102
  • Русе
Аз нямам наблюдение върху всички ортопеди, но ми се наложи да се срещна с един от тях, от който останах приятно впечатлена от компетентността и изненадана от човещината, която прояви (обадих му се 15-20 минути след като беше си тръгнал от кабинета, по стечение на обстоятелствата беше вече извън града, но се върна, за да прегледа племенницата ми). Въпросният лекар е д-р Барански - работи в 3-та поликлиника. Преглежда с направление и без. Друг познат също много го похвали. Та, ако проявиш интерес - пиши ми на лични, за да ти дам телефонния номер Wink

# 103
Моля да ми препоръчате добър ревматолог в Русе, който работи със ЗК.

# 104
Този доктор Барански не съм го чувала, но сигурно защото е в трета аз знам главно тези ортопеди от първа и работещи в отделението.

vel4o преди доста години (10 може би) ми се наложи да отида на ревматолог и тогава като проучвах единственото и най-добро име което се спрягаше беше на Д-р  Капанджиева , работи с касата в първа поликлиника е. Останах доволна и от отношение и от лечение, после близка позната ходи пак там също беше доволна. Нямам представа за други имена.

Общи условия

Активация на акаунт