Къде в Русе тема 5

• 83 512
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
vel4o преди доста години (10 може би) ми се наложи да отида на ревматолог и тогава като проучвах единственото и най-добро име което се спрягаше беше на Д-р  Капанджиева , работи с касата в първа поликлиника е. Останах доволна и от отношение и от лечение, после близка позната ходи пак там също беше доволна. Нямам представа за други имена.
Благодаря  Peace

# 106
  • Русе, България
Хайде и аз с едно умерено "спешно" питане за лекар! Търся дерматолог, по възможност с опит в работата с деца, от 2-ро ДКЦ (Трета поликлиника), за да запиша час за петък. Д-р Атанасова и д-р Боянов, които посещаваме, отсъстват тогава, а нямам друга възможност.

Моля за препоръки! И, моля, спестете д-р Чакърова и д-р Бешева от бившето кожно.

# 107
  • Русе
Ревматолозите(дето стават) са две в града - д-р Велкова в ІІІ-та поликлиника и д-р Капанджиева в ДКЦ 1.
Майка ми ходи при Капанджиева вече пета година и е много доволна. Имайте предвид обаче, че час се дава минимум за след 2 седмици.

За фотоепилация - ходя от 2011 г. на брадичката и продължавам да си ходя(е, вече не толкова редовно). Не е гаранция, че космите ще се махнат.
Ходя си и през лятото - проблеми нямам.

Като ви чета за това момиче в Родина, чак ме е яд, че вече не живея там. И моите вежди са... Преди години ходех на фотоепилация на междувеждие, тъй като от скубане бяха станали много груби космите. Поизтъняха, но сега не смея да ги скубя, че в противен случай ще стана като Росен Петров  hahaha

# 108
Момичета, къде слагат хубаво мигли, косъм по косъм?

# 109
Аз нямам наблюдение върху всички ортопеди, но ми се наложи да се срещна с един от тях, от който останах приятно впечатлена от компетентността и изненадана от човещината, която прояви (обадих му се 15-20 минути след като беше си тръгнал от кабинета, по стечение на обстоятелствата беше вече извън града, но се върна, за да прегледа племенницата ми). Въпросният лекар е д-р Барански - работи в 3-та поликлиника. Преглежда с направление и без. Друг познат също много го похвали. Та, ако проявиш интерес - пиши ми на лични, за да ти дам телефонния номер Wink
Благодаря!

# 110
  • Русе
Здравейте!
Моля да ми препоръчате фирма за пране на мека мебел. Имаме един ъгъл в хола с бяла дамаска и ми се иска да извикам професионалисти.

# 111
Къде мога да си взема сладолед, но да е като италианския, а не РАфи и тези другите насипни дето слагат по 300 грама във фунийка?

Да е като този:

hhttp://www.capital.bg/light/neshta/2014/06/27/2332325_tazi_sedmica_v_light/

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 17:20 от ivelinkaaa

# 112
  • Русе
lubito, ползвала съм услугите на тази фирма
Скрит текст:
, с ваучер през Грабо. Кухненският ми ъгъл направо светна.

# 113
Тази(този) чистиха и нашия мокет, много доволни останахме  Peace

# 114
ivelinkaaa до Дървото на закуските има един автомат,точно на тротоара е и пише италиански сладолед.Изкуших се и си взех,много ми хареса Heart Eyes!

# 115
  • Русе
lubito, ползвала съм услугите на тази фирма
Скрит текст:
, с ваучер през Грабо. Кухненският ми ъгъл направо светна.

Благодаря!   bouquet

# 116
Бях питала за добър зъболекар от нашия град преди 3,4 месеца...Никъде не отидох,почти никой не писа.Дайте ми отзиви,вече чувствам болка в единия зъб и няма на къде   ooooh! От "добър" се опарих преди време...

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 05:14 от milenka333

# 117
Д-р Деан Славов, но се чака по 2 седмици. Не взема скъпо и работи с ЗК  Peace

# 118
ivelinkaaa до Дървото на закуските има един автомат,точно на тротоара е и пише италиански сладолед.Изкуших се и си взех,много ми хареса Heart Eyes!

Къде е точно това, че не се сещам? Извинявай.

# 119
Очакваме ви тази вечер!!

Общи условия

Активация на акаунт